Strona 8 z 14 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 13 14 >
Opcje tematu
#101418 - 17/11/2006 14:07 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Meldunek: 08/11/2005
Zgadzam sie i wpleni popieram dwa powyzsze posty. Chcialbym jeszcze dodac ze fajnie by bylo gdyby admin wprowadzil ogolny ranking typerski. Kazdy moglby podawac swoje typy przez dobrze wykonany software, a nstepnie jakis mod wpisywal by wyniki a tebelka by sie twozyla sama. Mniej pracy wieksza przejzystosc, bo musze przyznac ze teraz ta liga typerow jest niczego sobie...

Do góry
Bonus: Unibet
#101419 - 17/11/2006 14:10 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Quote:

Zgadzam sie i wpleni popieram dwa powyzsze posty. Chcialbym jeszcze dodac ze fajnie by bylo gdyby admin wprowadzil ogolny ranking typerski. Kazdy moglby podawac swoje typy przez dobrze wykonany software, a nstepnie jakis mod wpisywal by wyniki a tebelka by sie twozyla sama. Mniej pracy wieksza przejrzystosc, bo musze przyznac ze teraz ta liga typerow jest niczego sobie...

Do góry
#101420 - 17/11/2006 14:11 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
jacuś Offline
addict

Meldunek: 01/07/2005
Quote:

To ja coś zaproponuje tylko czy to wykonalne?
Moja propozycja taka:
A może zrobić coś na wzór niektórych stron torrentowych, gdzie dostęp do stronki (czy forum) jest przez zaproszenia.
Jak zapewne niektórzy z was wiedzą, w sieci są pewne strony torrentowe, na które dostep jest możliwy poprzez zaproszenie od już zarejestrowanego użytkownika. Oczywiście nieograniczoną ilość zaproszeń miałyby osoby zarządzające forum, zwyklym userom zaprszenia mogłby byc przyznawane np. za aktywność na forum.
Napewno ograniczyłoby to dostanie sie na forum przypadkowych osób, Ci co maja możliwość zaproszeń wiedza kogo zapraszają, jeśli taka osoba zachowa sie na forum karygodnie, to oczywiście ban a np. dla usera zapraszajacego taka osobe ostrzeżenie.
Ci co korzystaja z takich stron torrentowych wiedzą o co chodzi.

a tak poza tym, to tak jak już inni pisali, nalezy zwiekszyć liczbe "zielonych".
Pozdrawiam

to jest niewykonalne
Wiesz z czego utrzymuje sie zalozyciel tego forum?...Reszte dopowiedz sobie sam

Do góry
#101421 - 17/11/2006 14:14 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

ale musze przyznac ze jest bardzo dobry pomysl i zapewne poprawilby kondycje forum

Do góry
#101422 - 17/11/2006 14:17 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
Quote:

Poza tym ... ja nie lubie tenisa ...i koniec

Oj bo pogniewamy się i będzie ostrzeżenie

-----

Patrząc na nazwę tematu przypomniał mi się inny - 'Komu swędzą łapska', można też odgrzebać

Do góry
#101423 - 17/11/2006 14:17 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Przepraszam za post nad postem ale fajnie by bylo gdyby wypowiedzieli sie tutaj wszyscy (wiekszosc) modow. Pada tutaj wiele propozycji ale zaden mod nie raczy sie wypowiedziec w sensowny sposob (bez atakow prosze, ale ja to tak odbieram). Apeluje do was! Musimy cos zrobic z tym forum. Codzienie odwiedzam mecz.pl i widze z dnia na dzien jak wszystko podupada.

Do góry
#101424 - 17/11/2006 14:20 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Panowie ale nie mozecie zmuszać ludzi do pisania analiz. Czasami lepiej nie napisać niż niż pisać jakieś głupoty. Przykładowa analiza meczu Belgia - Polska:

Jak każdy wie gramy na wyjeździe już w najbliższą środę. Przypuszczalne składy: xxxxxxx-xx-xxx-x-x-x-x-x-x-x-x--x-x-x-x-x--xx
yyyyyYYY_ _Y_Yy-_Y_Y_Y__Y_Y_Y_Y__Y_yyyyy--y-yyy
Po ostatnim zwyciestwie z Portugalią śmiem twierdzić, że jesteśmy w stanie wygrać i mam nadzieję, ze tak będzie. Dodam tylko jeszcze, ze gramy piłką Nike, która Borucowi nie wyśliźnie się z rąk.

Czy to ma sens?! Oczywiście, ze nie. Piszecie, ze powinno sie zamknać dział To i Owo. ALe dlaczego?! Bo cieszy sie większym zainteresowaniem niż inne działy?! A czyja to wina?! Userów?! Każdy czyta to co go ciekawi i pisze o tym o czym ma w danej chwili chęć napisać. Jeżeli chcecie żeby inne dzaiły były bardziej oblegane to zróbcie cos żeby zainteresować forumowiczów. W dziale To i Owo można i pocieszyc oko patrząc na piękne kobiety i pośmiać się cztajac kawały i oglądając jakieś zabawne filmy, i znaleść coś miłego dla ucha, i pocczytać o czymś ciekawym. A innych działach można przeczytać przypuszczaly skład outsidera 2 ligi fińskiej...Sami powiedzcie co jest ciekawsze. pozdrawiam

Do góry
#101425 - 17/11/2006 14:20 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
Destination propozycji zmian było już wiele, żadna rewolucyjna nie weszła praktycznie w życie. Można odszukać odpowiednie tematy z propozycjami.

...

Do góry
#101426 - 17/11/2006 14:21 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Zapytajcie Conrada to wam powybija wszystkie pomysły z głowy
A moderatorzy dobrze o tym wiedzą dlatego nawet nie chca komentować waszych pomysłów

Biznes jest biznes on ma kaske i ma już to w dupie jak wygląda kondycja tego forum!

I szkoda czasu na wasze złote myśli w tym temacie, jakby tu ulepszyć forum?

Do góry
#101427 - 17/11/2006 14:23 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Quote:

Zgadzam sie i wpleni popieram dwa powyzsze posty. Chcialbym jeszcze dodac ze fajnie by bylo gdyby admin wprowadzil ogolny ranking typerski. Kazdy moglby podawac swoje typy przez dobrze wykonany software, a nstepnie jakis mod wpisywal by wyniki a tebelka by sie twozyla sama. Mniej pracy wieksza przejzystosc, bo musze przyznac ze teraz ta liga typerow jest niczego sobie...

To forum, nie konkurs typerski. Masz ich pelno tu przeciez. Nikt nikogo nie zmusi do pisania analiz z wiekszym, badz mniejszym wysilkiem. Kazdy robi to dobrowolnie dla wlasnej satysfakcji cieszac sie z ewentualnego trafienia. W to i owo gra gitara

Do góry
#101428 - 17/11/2006 14:25 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Destination , nikogo do niczego się nie zmusi. Mi np nie chce się pisać analiz...bo nie... życie , prywatne sprawy, bukmacherka z doskoku.

Moderatorzy są od pilnowania porządku. porządek jest od analiz i typów są wszyscy. komu się chce, ten pisze.

czego oczekujecie od tego forum?

powstały nowe działy, subdziały i inne duperele w ciągu roku liczba modów się podwoiła.

teraz się rozchodzi o kwestię wolnego czasu, dobrych chęci i argumentów...

bukmacherka dla pewnie 90% userów jest rozrywką, z czasem wszystko się nudzi.

Do góry
#101429 - 17/11/2006 14:25 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Quote:

Quote:

To forum, nie konkurs typerski. Masz ich pelno tu przeciez. Nikt nikogo nie zmusi do pisania analiz z wiekszym, badz mniejszym wysilkiem. Kazdy robi to dobrowolnie dla wlasnej satysfakcji cieszac sie z ewentualnego trafienia. W to i owo gra gitara

Chce cos sprostowac, chodzilo mi o to, ze nie ma sensu robic zadnych dodatkowych lig typerow, bo sa juz dzialy z konkusami prowadzone przez modow.

Do góry
#101430 - 17/11/2006 14:32 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Quote:

Zapytajcie Conrada to wam powybija wszystkie pomysły z głowy
A moderatorzy dobrze o tym wiedzą dlatego nawet nie chca komentować waszych pomysłów

Biznes jest biznes on ma kaske i ma już to w dupie jak wygląda kondycja tego forum!

I szkoda czasu na wasze złote myśli w tym temacie, jakby tu ulepszyć forum?

Mam nadzieje ze sie mylisz.

----

JiroJiro wiem ze propozycji zmian bylo wiele, ale dlaczego one nie weszly w zycie? Fakt mozna odszukac starsze tematy i przypomnie te propozycje w tym temacie ale dochodze do wniosku ze to nie ma sensu poniewaz i tak nikt sie tym nie zainteresuje. Opinie musialby wyrazic Conrad na teamt ktore propozycje moga wejsc w zycie a ktore nie. Tylko ktos musialby to wszystko zebrac i przedstawic to naszemu adminowi.

-------

Kylo wiem ze to jest forum a nie konkurs typerski ale mysle ze bylo by to bardziej ciekawsze od tych wszystkich konkursow ktore mozemy znalesc na forum. Caly czas chodzi mi po glowie taka duz tabelka . Kazdy by mogl zobaczyc kto jest lepszy od niego a kto slabszy. To by mobilizowalo. Fakt pewnie mnie teraz zjecie i powiecie ze to samo jest juz na forum. Fakt jest ale nie jest to przyjrzyste i prowadzenie tego wszystkiego zabiera duzo czasu i jest pracochlone.

Do góry
#101431 - 17/11/2006 14:36 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Oczywiscie jesli ktos bylyby nie zainteresowany udzialem w tabeli to nie, jego sprawa, ale modowie a nawet sam admin gdyby wzieli udzial w rankingu to zapewniam was ze reszta by sie takze skusila.

Do góry
#101432 - 17/11/2006 14:37 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Destination chciałbym sie mylić ale prawda jest jaka jest

Do góry
#101433 - 17/11/2006 14:38 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Llama Offline
Ana <3

Destination , rankingów na forum jest od *********. typów do tych rankingów każdego dnia podawanych jest chyba ze 100.

więc? no właśnie, lipa straszna

Do góry
#101434 - 17/11/2006 14:38 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Llama Offline
Ana <3

Jose , to po co tu w ogóle zaglądasz?

Do góry
#101435 - 17/11/2006 14:39 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Mi sie nie cche, niby zapisalem sie nawet do tego serwisu mniecia, ale jeszcze nie podalem ani jednego typu, bo brak czasu a jak jest czas to checi

Do góry
#101436 - 17/11/2006 14:40 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Quote:

Destination , rankingów na forum jest od *********. typów do tych rankingów każdego dnia podawanych jest chyba ze 100.

więc? no właśnie, lipa straszna

nNo lipa jest dlatego ze jest "bajzel" (brak pozadku, przejrzystosci)

Do góry
#101437 - 17/11/2006 14:41 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Quote:

czego oczekujecie od tego forum?

No właśnie tego żeby nie tracić czasu łażąc po innych stronach tylko odpalić forum i pocztać anazlizy ludzi którzy znają się na rzeczy i co więcej chcą się podzielić swoimi spostrzeżeniami z innymi.

Nie ma czasu, nie chce mi się, mam rodzine dzieci..to zamknąć w pizdu forum. Fanatycy ślicznotek czy przyklejonej pały do pleców znajdą sobie inne fora bravo.pl itp

Jose ma racje...szkoda prądu na wypociny w tym temacie bo i tak nic się nie zmieni

Do góry
Strona 8 z 14 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08