@Mar. Jak najbardzie było by to ciekawe, ale ten komunikator musiał by posiadać coś wiecej niż tylko zwykłe GG. Najlepiej by było jakby to była spora aplikacja. I nie wiem czy podołałbyś zadaniu o którym myśle. Bo to praca napewno dla sporego grona osób.
1. Nie wiem czy Trefiki i inne tego typu programy dysponują czymś takim jak aktualna live tabela. (Przydatne przy koncówce seoznu) Wiem że przy tym było by bardzo dużo pracy.
2. Można by było zrezygnować z QC na rzecz tego komunikatora do komentowania aktualnych wydarzeń sportowych.
3. Myśle że rozsądne było by wprowadzenie działów gdzie umieszczane są linki ze streamów czy transmisji tv, radiowych i inne rzeczy. Ostatnio nie często zaglądam do QC ale tych powtarzających sie pytań jest napewno sporo.
4. Dobrym rozwiązaniem było by też wprowadzenie najszybszych livescorów ze wszystkich dyscyplin. Możliwe do edycji przez użytkownika.
5. Dział np. Kontuzje. Ktoś ogląda meczyk live i widzi powżną kontuzje wpisuje tam gdzie trzeba swoje spostrzeżenie i taka informacja może być już pomocna w następnym tygodniu.
Jeszcze jest pewnie sporo pomysłów w głowach ludzi, co by można było w takiej aplikacji-komunikatorze dodać. Jednak sam komunikator jako pisanie o wynikach wydaje mi sie nie najlepszym rozwiązaniem. Jak masz chęci to oczywiście możesz spróbować, może powstanie Gadu-Mecz czy coś podobnego
Niestety ja ze swoim C++ niewiele moge zaoferować.
Pozdro.