#1030461 - 09/03/2007 14:06
Re: ślub za 3 tys dolarów
[Re: shane]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1030490 - 09/03/2007 14:20
[Re: HAGIi]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory  Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia. Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie. Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-) Co innego zawrzec normalna znajomosc... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1030591 - 09/03/2007 15:27
[Re: Biszop]
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory  Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia. Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie. Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-) Co innego zawrzec normalna znajomosc...  Z moich doświadczeń wynika, że wschodnie dziewczęta są nawet bardziej sympatyczne niż nasze białogłowe. Ja mam jakiś sentyment do nich, może przez to że moja mama jest ze wschodu, a ja na dawnych Kresach spędzam dość dużo czasu. A tak w sumie to nie można generalizować, bo w każdym kraju są różne kobiety, część z nich leci na siano po prostu. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1030854 - 09/03/2007 18:02
[Re: Szewa]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Glupotom by bylo gdybys sie ozenil za te 3 tys dolcow.Co to jest 10 tys zlotych.Idz do sts usiadz z dziadkami i puscisz tasiemca za 2 zlote i wygrasz te 10 tys Pamietacie jak Madzia z MJM wziela slub ze sasza za kase na jakies studia ? mieli potem maly problemik. Szczypior nie sprzedawaj sie.Nie badz zachlanny ,chyba ze jestes bez uczuciowy i bedzie ci z tym dobrze.
|
Do góry
|
|
|
|
#1030883 - 09/03/2007 18:11
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce. Może to pierścionki z gumy Donald?  Albo kolekcjonuje akty ślubu?
|
Do góry
|
|
|
|
#1030914 - 09/03/2007 18:21
[Re: Zbigniew]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1033077 - 10/03/2007 04:43
[Re: jinx]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Szczypior, ja bym nie ryzykował żadnych biznesów z ruskimi.
W zeszłym roku niedaleko Ciebie, bo w Cieszanowie (teściu po latach roboty na Śląsku wrócił w rodzinne strony) w lesie znaleźli na jednej gałęzi ojca i syna. Wszyscy wkoło wiedzieli, że im się powodzi, bo kręcą z ruskimi właśnie. Ale przestało się kręcić... tak pamiętam straszna historia, do tego obaj trzymali się za ręce... ale to było bliżej w okolicach mojego miasta a tak ogólnie to spoko spoko panowie, na pewno pochopnych kroków nie podejmę, zresztą mój ojczulek juz szuka jelenia do żeniaczki 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|