Strona 8 z 12 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#1042044 - 13/03/2007 11:14 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
sports Offline
addict

Meldunek: 27/09/2005
w swiecie hazardu gdzie to buk chce wydymac gracza a gracz buka znalazla sie istota ktora chciala wszystkim zrobic "dobrze" graczom bo pomagal bezinteresownie, bukom bo naganial im klientow..... sorry ale ja w ta bajke nie wierze

pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#1042049 - 13/03/2007 11:18 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: sports]
Masters Offline
member

Meldunek: 12/03/2007
sprts, jak to nie, a O.Rydzyk myślisz ma coś, ze swej ofiarnej służby Narodowi, oddaje serce, siły czas, tylko po to by walczyć o Nasz kraj, o Polske, są ludzie bezinteresowni, altruiści, filantropi (ze słownika- sciagnąłem ;\) ), ale my ich nie doceniamy, ich włożonego czasu, ich włożonego serca w sprawę, tacy ludzie to skarb, który należy pielęgnować i wzbogacać swoją nieustanną pomocą, tak by dawać im siłe do jeszcze wytrwalszej bezinteresownej pracy na rzecz ogółu

Do góry
#1042051 - 13/03/2007 11:18 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Masters]
Masters Offline
member

*sports (przepraszam za błąd)

Do góry
#1042054 - 13/03/2007 11:22 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: sports]
sports Offline
addict

Meldunek: 27/09/2005
i to ze PB padlo to nie jest jego wina i z tego powodow zadnych zarzutow z waszej strony nie moze miec, ale ze od 2002 roku nie czerpie zyskow i akurat charytatywnie robil dla egzotycznego buka to w to ja nie uwierze..... i denerwuje mnie gadanie ze w tych czasach ktos cos robil dla idei szczegolnie w takiej branzy jak hazard.....jakby zbieral na bezdomnych w chinach to jeszcze sam bym mu wplacil jakas kase a tak drazni mnie ta jego gadanina... i to chyba tyle w tym temacie z mojej strony

Do góry
#1042055 - 13/03/2007 11:22 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
Originally Posted By: papa_smerf
xBox (XsebaX) to jak sie okazało kumpel kazowa, zbyt mi śmierdziało czemu akurat on tak ślepo go broni to sie rozejrzałem i prosze... kumple. Teraz tym mocniej lekceważe posty xBoxa bo są niezwykle stronnicze.

Tak jak napisał Twin Peaks, kazow był pionkem i nie odpowiada za upadek PB, ale jego beszczelność, arogancja, idiotyzm i łamanie prawa poniesie konsekwencje. Swoim ślepym brnięciem w drogę głupoty mnie tylko kazow do tego przekonał, by mu nie odpuścić.

oj niezla teoria spiskowa, Seba dzieki za wsparcie, niestety nie znamy sie na tyle zeby powiedziec ze jestesmy kumplami \:\) ale zawsze do nadrobienia ... papa zbliza ludzi:)

Do góry
#1042058 - 13/03/2007 11:23 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: gryzonko]
XsebaX Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/08/2004
Kumple? \:D
Jasne, ciekawe kiedy usłyszę, że jestem prezesem Pointbet'u.
Mogę prosić papę gdzie to się rozejrzał, że do takich interesujących wniosków doszedł?
Wiesz co zrobiłbym na Twoim miejscu? Czym prędzej przestał się udzielać na tym forum abym się nie więcej nie ośmieszał. Tylko czy to jest w ogóle możliwe? \:\)

Papa wybacz, ale jesteś tak żałosny w swojej głupocie, że każda dowolne zajęcie, któremu teraz poświecę swój czas będzie bardziej wartościowe od czytania tego co wypisujesz pod wpływem niezrozumiałych emocji. Niezrozumiałych akurat w Twoim przypadku.
Miłego popołudnia

Do góry
#1042065 - 13/03/2007 11:28 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
kazow Offline
Carpal Tunnel

beszczelność, arogancja, idiotyzm i łamanie prawa

tak szczerze ktos sie jeszcze pod tym podpisuje?

a co do zyskow, w 2002 i 2003 dostalem kilka free betow \:\)
na PP mam zapisanych 29 osob ktore musialy sie tam zapisac zeby udowodnic PB ze ich free bety nie ida na marne, no z nich tez nie dostalem kasy ...tak byla umowa z PB, free bety dostaje do rozdawania i koniec

coz ja jeszcze studiowalem w momencie gdy wszystko w akademiku bylo za free, filmy, programy...wszystko sie dawalo za free

potem juz kazdy wola kase za sherowanie...coz idzie wszystko w kierunku kultu kasy, wiec trudno uwierzyc ze mozna cos robic bez kasy

ja mam inne, bardzo dobre zrodlo utrzymania, nie musze sie rzucac o 100euro wiec tego nie robilem

Do góry
#1042066 - 13/03/2007 11:30 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Seba .. masz Warszawa w lokalizacji ...ja tez ..znaczy sie jestesmy kumplami, tu sie wszyscy znaja w wawie

Do góry
#1042071 - 13/03/2007 11:35 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: sports]
papa_smerf Offline
addict

Meldunek: 11/01/2006
Originally Posted By: sports
w swiecie hazardu gdzie to buk chce wydymac gracza a gracz buka znalazla sie istota ktora chciala wszystkim zrobic "dobrze" graczom bo pomagal bezinteresownie, bukom bo naganial im klientow..... sorry ale ja w ta bajke nie wierze

pozdrawiam

cały Kazow... a on nadal mysli że ludzie mają po 10 lat i mu uwierzą, nawet kumpla xBoxa potrafi sie wyprzeć by dalej brnąć w tej "charytatywnej pomocy graczom". Dla mnie kazow już zdobył nominacje do osła sezonu.

Do góry
#1042075 - 13/03/2007 11:38 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
kazow Offline
Carpal Tunnel

dopoki twoje wypowiedzi mialy jakikolwiek zwiazek to mzona bylo rozmawiac, teraz wymyslasz juz brednie

jak dla mnie to koniec rozmowy z Toba, choremu nie przetlumaczysz

Do góry
#1042082 - 13/03/2007 11:44 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
XsebaX Offline
Carpal Tunnel

kazow - Warszawe mam, ale od dluzszego czasu mieszkam pod Poznaniem, gdzie jest moj dom rodzinny. A stolice mam w podpisie, bo jestem w trakcie przeprowadzki, w tym ze najpierw to musze z dziewczyna kupic mieszkanie. Ale niech bedzie,, ze jestesmy kumplami ;\) Pewnie i tak zostane mianowany prezesem Pointbet'u ;\)

Ps. Kto takich ludzi jak papa dopuszcza do sieci? \:D Poziom toczonej dyskusji rodem onet.pl i wp.pl...

Ps2.
KONKURS: Ile lat ma papa?

Moja odp: w przedziale do 17 lat góra. Skąd to wiem? Bo każdy z nas chcąc wyśmiać innego z racji jego wieku podaje najczęściej wiek zaniżony od swojego o 2/4 lata. Papa w jednym z postów napisał "prosze nie zachowuj sie jak 15 letni szczekacz". Stad moj wniosek, ze sam ma gora 17 lat \:\)

Ps3. Papa sam jestes jak taki xbox czy jak to w ogole sie wymiawia \:D Smieszny jestes tak samo jak ten temat.
Pzdr

Do góry
#1042083 - 13/03/2007 11:44 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Ludzie moze dajta sobie spokoj juz...
Nie grajcie za NICZYIM posrednictwem, lapiecie sie na jakies freebety to wasz problem, no ale Was nie stac na normalny depozyt, zgaduje ze papa Smerrf ma jakies 19 lat i dostaje kieszonkowe od rodzicow ktore jest jego jesynym zrodlem utrzymania ?
Krotka pilka - macie pieniadze i chcecie je pomnozyc wplaccie do normalnego buka(np majacego licencje w UK czy Betfair), jesli jest jakis bonus to fajnie, ale nie kierujcie sie tym przy wyborze buka - czesto jest tak ze najwieksze badziewie ma najlepsze bonusy
Kazow jesli pracowalbym dla kogos kto zrobil w wala mase ludzi to schowalbym dupe do spizarni i nie reklamowalbym nikogo z tej branzy mowiac 'tamci be ale ci juz sa ok' - nie wiem czy znasz slowo honor, przyzwoitosc - nie wdawalbym sie w pyskowki ale spalil ze wstydu mimo ze to nie moja wina a nie bezczelnie reklamowal innych szemrancow
Temat powoli staje sie pyskowka dwoch ludzi i zaczyna chyba nudzic - stek wyzwisk i zero konkretow zauwazyliscie? Forum jest uzywane do wylania kubla pomyj i zalow bezsilnych małych ludzi
Niestety Polska jest takim dziwnym krajem ze Smerf idac do organow sprawiedliwosci musialby sie sam tlumaczyc z faktu uprawiania hazardu poza granicami RP
Odnosze wrazenie ze dyskusja utknela w martwym punkcie nie posuwa sie ani o krok dalej i jest monotematyczna...

Do góry
#1042096 - 13/03/2007 12:00 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Lord Devastator]
Masters Offline
member

Originally Posted By: Lord Devastator
....Krotka pilka - macie pieniadze i chcecie je pomnozyc wplaccie do normalnego buka(np majacego licencje w UK czy Betfair), jesli jest jakis bonus to fajnie, ale nie kierujcie sie tym przy wyborze buka - czesto jest tak ze najwieksze badziewie ma najlepsze bonusy...

Pozwoliłem sobie skrócić Twój post i zacytować bardzo ważne zdanie ;\) Pamietam gdy jakiś czas temu wpłaciłem depozyt do bukm., po czym patrzę, mam dodatkowo "kilka" złotych, lekkie zdziwienie- "co się dzieje się" [jak zwykł mówić Kononowicz], sprawdzam, a to jakiś tam bonus, no fajnie, fajnie, taka "niespodziewajka", jak jest- niech że będzie \:\) , ale po pewnym czasie gram swój kupon, a tam jakiś komunikat, że muszę postawić zdarzenie z kurcem 1,6 ech, rozsierdziło mnie to, jak dla mnie parodia, a cóż to za bonus, obrót jeszcze rozumiem, ale jakieś 1,6 (ja 1,2 nie mogę trafić, a tu 1,6 trzeba ;\) ) Napisałem szybko maila, z dyspozycja, aby zabrali mi ten bonus [w cholere], i zabrali bardzo szybko, i mogłem grać normalne zdarzenia, bez 'zawrotnego" kursu 1,6, fakt póżniej zauważyłem, że maja fajne poziomy, aż do 5, przy 5 bardzo ładnie zwiekszają mi za każdym razem kurs kuponu \:\) To tyle, troche off- topicowo (chyba tak to się pisze) ;\)

Do góry
#1042102 - 13/03/2007 12:06 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Masters]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Lord Devastator mas zracje, wstyd mi za PB ... ale epitetow papy raczej nie musze sluchac

Do góry
#1042106 - 13/03/2007 12:09 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: papa_smerf

podaj adres, bo na takie mendy zawsze czas sie znajdzie.

nie mydlij mi tu oczu, w regulaminie było o ochronie danych osobowych i wykorzystaniu tylko przez POINTBET, a ty byles najwyżej na umowie na zlecenie, byłeś z zewnątrz i ciebie nie dotyczy ta zgoda przy rejestracji.

PODAJ ADRES, jak nie tu bo pewnie sie boisz, to na PRIW MI NAPISZ, nie bądź ciotą i nie rzucaj słów na wiatr, poważnie, podaj adres i najlepiej ze skanem dowodu osobiste (reszte danych możesz tam zamazać).

Tak sobie przelecialem ten temat i o kazowie sie nie wypowiadam bo nie jestm od ferowania wyrokow choc mysle ze prawda jest jak zwykle gdzies po srodku.
Ale smerfny papa zaczna mnie irytowac masz od wczoraj wczesniejszy dzien wiosny i korzystasz z nieobecnosc rodzicow w domu??
Czlowieku, wyluzuj bo w mlodym wieku nabawisz sie jakiejs chorby serca.
Dochodzenie prawdy, a takie szczekanie jakie tu uskuteczniasz to dwie rozne sprawy, jesli nie potrafisz tego rozroznic to czas zaczac myslec

Do góry
#1042123 - 13/03/2007 12:31 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: XsebaX]
pascal123 Offline
veteran

Meldunek: 07/10/2006
Originally Posted By: XsebaX
kazow - Warszawe mam, ale od dluzszego czasu mieszkam pod Poznaniem, gdzie jest moj dom rodzinny. A stolice mam w podpisie, bo jestem w trakcie przeprowadzki, w tym ze najpierw to musze z dziewczyna kupic mieszkanie. Ale niech bedzie,, ze jestesmy kumplami ;\) Pewnie i tak zostane mianowany prezesem Pointbet'u ;\)

Ps. Kto takich ludzi jak papa dopuszcza do sieci? \:D Poziom toczonej dyskusji rodem onet.pl i wp.pl...

Ps2.
KONKURS: Ile lat ma papa?

Moja odp: w przedziale do 17 lat góra. Skąd to wiem? Bo każdy z nas chcąc wyśmiać innego z racji jego wieku podaje najczęściej wiek zaniżony od swojego o 2/4 lata. Papa w jednym z postów napisał "prosze nie zachowuj sie jak 15 letni szczekacz". Stad moj wniosek, ze sam ma gora 17 lat \:\)

Ps3. Papa sam jestes jak taki xbox czy jak to w ogole sie wymiawia \:D Smieszny jestes tak samo jak ten temat.
Pzdr

To akurat ja napisalem o smurfie, i nie chodzilo mi o potepianie kogos za jego wiek tylko za zachowanie typowe dla pewnego typu ludzi w tym okreslonym wieku.
\:\)

Do góry
#1042124 - 13/03/2007 12:33 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: pascal123]
XsebaX Offline
Carpal Tunnel

Przepraszam. Wkleilem zly cytat. Poprawny brzmi: "zachowujesz sie jak 14 letni amator"
Pozdrawiam

Do góry
#1042125 - 13/03/2007 12:35 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: XsebaX]
Masters Offline
member

Nie abym był jakimś tam znawcą kynologii (tak sie chyba mówi na naukę o psach ;\) ), ale 15 lat dla psa, to już napewno nie szczeniak, chyba psy nawet nie zawsze dożywają tego sędziwego wieku \:\) [oczywiście w kategoriach żartu] ;\)

Do góry
#1042186 - 13/03/2007 13:25 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Masters]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Zaluje, ze przeczytalem caly temat \:\)

Do góry
#1042194 - 13/03/2007 13:31 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Kylo]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: Kylo