#1067104 - 21/03/2007 23:46
Re: Dzień wagarowicza - Wasze opinie
[Re: kamasss]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/09/2003
|
dzien jak codzien  oprocz tego, ze bylem tylko na absenie - grupa sie ladnie dogadala i z cwiczen sie poszlo  ale pelna kultura wczoraj poszedl mail, ze nas nei bedzie ;d
|
Do góry
|
|
|
|
#1067435 - 22/03/2007 15:27
[Re: th0mas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/12/2004
|
A osoby któe kozaczą piciem w szkole mam nadzieję, że poniosą bardzo surowe konsekwencje.
ten jaki spoleczniak , co ty sie tak spinasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1068799 - 23/03/2007 02:18
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Ja sobie kulturalnie w szkole wypiłem a nie się chowałem po jakiś lasach! No i sam sobie przeczysz  'kulturalnie sobie w szkole wypiłem'  dobry joke... kulturalnie pić alkohol w szkole... to ciekawe.. Czyli przejawem kultury jest dla Ciebie spożycie piwka w szkole  spoko... można i tak, ale nie nazywaj tego kulturą, ciekawy jestem czy Twoi rodzice też by powiedzieli dyrowi, gdyby ten Cię przyciął, że sobie kulturalnie w szkole synek popijał, a nie jak inne łobuzy w lesie... Osobiście byłem w szkole na pierwszych trzech lekcjach, później na jakimś przedstawieniu na auli, a następnie wio do lasu, na Łysą Górę (zajebisty klimat), uczcić ten fajny, bądź co bądź, dzień. Tradycja to tradycja, ale żeby w szkole pić i otwarcie o tym mówić? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1069091 - 23/03/2007 03:04
[Re: kamasss]
|
old hand
Meldunek: 25/10/2006
|
tak chlopaki ale ja pamietam pare lat temu w liceum 4 klasa( jeszcze taka byla  ) wchodzimy w maju hehe, nie byl to dzien wagarowicza heh po winku do na polski,juz po piwku w parku po kolege hehe. babka z polaka od roku bo przyszla jak bylem w 3 ogolnie ujmijmy to krotko spoko, sam wiek i uroda jej nie pozwalaly na bycie nie spoko heh (p.s 25 latek :P) Usiedlismy w ostatniej ze my tylko na chwile, po czym ona do nas z tekstem jak macie sie nudzic to idzcie sobie na cos dobrego. My do nie jej ze winek nie lubimy, ona to kupcie sobie te drozsze sa lepsze. i wyszlismy juz razem z lekcji. Ogolenie to malo smieszne jak sie pisze jeszcze teraz po johnym ale jak ktos tam byl i widzial nas w realu to byloby o wiele smieszniej:) Odrazu pisze ze my tylko bylismy po piwku nie nawalenie. I tyle ide pic:)
|
Do góry
|
|
|
|
#1069437 - 23/03/2007 04:11
[Re: Bzyku]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Sphinx , idź się kulturalnie napij 5 browarów w kościele, a w przyszłości w pracy. na wszystko jest miejsce i czas. rany julek, powiedz jeszcze je że miałeś z tego przyjemność  zajebisty klimat, piękne widoki, w ogóle super! gdzie to piłeś? w klasie? w kiblu? w kantorku z wuefistami? i jeszcze 5? do jakiej szkoły chodzisz? dobrze pamiętam, że zbierałeś podpisy dla ojca z samoobrony?
|
Do góry
|
|
|
|
#1069532 - 23/03/2007 04:25
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
No wlasnie. Mnie tez bardzo ciekawi gdzie mozna wypic w szkole piwka. W kibelku? W krzakach na boisku? I co? Fajnie? Bajerka jest, dupeczki sa... Kazdy z nas byl w szkole sredniej, a dla mnie to jeden z najlepszych okresow zycia bo klase mialem naprawde fajna, a wiele smiesznych sytuacji sie przez te 3 lata przytrafilo. Tylko nie wiem co Wy z tym alkoholem. Do czego to Wam? Chcecie sie pokazac przed kims, ze pijecie w szkole? Chociaz nie wiem kto do jakiej szkolt chodzil... To uczcniowie tworza poziom. Ja w swoim LO na takie cos bym sobie nie pozwolil.  (to moje zdanie)
|
Do góry
|
|
|
|
#1069685 - 23/03/2007 04:49
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
a ja tam nie wierze, że żaden z was nie ma na sumieniu żadnego tego typu grzeszku, ja w liceum tylko raz, kumpel miał 18stkę i przyniósł 0,5 i trzymając za 'pazuchą' każdemu do ubeczka po kielonie i tyle, akcja działa się około 10m od drzwi pokoju nauczycielskiego, ale nie żebym się wychwalał i był z tego dumny  hehe... każdy załapał się na kielicha i tyle, więcej takich akcji nie było, bo chodziłem z porządnymi ludźmi do klasy, zresztą mnie się takie akcje nie trzymały ...w gimnazjum miałem 100% frekwencji  ...w liceum trochę gorzej, bo chorowałem ..wiec wagarowicz ze mnie żaden 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|