Ja dzisiaj nietypowo dla siebie.. A więc same totalsy

Zacznę od
underka 185,5 w meczu
Seattle - San Antonio. Jak gra w obronie ekipa Spurs to wszyscy wiemy.. Sonics bez swojej największej gwiazdy Allena raczej nie poszaleje w dzisiejszym meczu. I nie spodziewam się żeby przekroczyli 85 punktów.. A San Antonio raczej "stówki" też nie wpakuje. Poza tym bez Ray'a Seattle gra wydaje mi się lepiej w defensywie.. Starają się bronić uważniej.. No, ale to moja subiektywna ocena.
Drugi mecz.. Upatrzony od razu

Jak zobaczyłem z kim gra następny mecz LAL to wiedziałem, że jaka linia nie będzie to zagram tego overa. Gram więc
overa 222 w meczu
Lakers - Warriors. Dlaczego? Golden State drużyna nastawiona na szaloną grę do przodu nie martwiąc się zbytnio o tyły. Ich filozofia to "rzucić więcej niż rywale" a nie "stracić mniej niż rywale". Do tego dochodzi fakt, że Kobe ma na pewno wielką ochotę przejść do historii i piąty mecz z rzędu rzucić 50 lub więcej. Jest w doskonałej formie dlatego może tego dokonać. Gracze gości na pewno wiedzą, że partnerzy Bryanta na pewno będą chcieli mu trochę w tym pomóc.. Więc będą chcieli mocniej przykryć "dwudziestkę czwórkę" z drużyny Jeziorowców, a co za tym idzie zostawią pozycje dla innych koszykarzy LA. Jak dla mnie overek będzie ładny