Ja dzisiaj zdecydowałem się zagrać Toronto. Granie Orlando po kursie 1,49 jest wg mnie nieopłacalne. Jak dla mnie Raptors prezentują wyższy poziom niż gospodarze, nawet pomimo braku Garbajosy i Bargnaniego. Magic prezentują nierówną grę, nigdy nie wiadomo czego się można po nich spodziewać. Kurs powyżej 2,7 na Toronto jest wg mnie wart ryzyka
Zgadzam sie z Toba absolutnie, Toronto wg mnie duzo lepsi od Magikow, a walcza o 4 miejsce na wschodzie bo mysle ze bykow i reszty juz nie przegonia, pozniej maja kilka ciezkich spotkan , wiec takie mecze jak ten powinni zdecydowanie wygrywac,, mimo braku Jorge i Bargnagniego....
Zaczyna sie decydujaca faza i na finiszu bedzie decydowac , kto przegral mniej meczy, Toronto gra na wyjezdzie , ale mysle ze pelna mobilizacja, ostatnio powalczyli z Miami mimo ze przegrywali caly mecz, ale doszli w koncowce tutaj przewiduje w najgorszym wypadku mala przegrana na punkty
Orlando hmm, czy mozna przegrac u siebie z obecnie (moim zdaniem) najslabsza druzyna nba , walczac o play-offy?? Okazuje sie ze mozna, ta Minesoita , ktora ostatnio dostaje ladnie od kazdego w sumie nie liczac pojedynczych wygranych , ogrywa Orlando , dla mnie conajmniej niezrozumiale, Toronto o klase lepsze niz Wilki, a walcza o 4 miejsce , wg mnie Orlando conajwyzej skonczy sezon na 8 pozycji bo netsi dzis ogrywaja jastrzebie z atlanty , pozniej Magicy maja dosc latwy kalendarz i tam moga szukac zwyciestw , dzisiaj bedzie bardzo trudno , mimo ze sa w pelnym skladzie, ale tak naprawde nie maja zawodnikow klasowych , moze Howard , ktory niezle zbiera i zawsze cos tam wrzuci reszta slabiutko...
Reasumujac, mecz dla jednych i 2 wazny wg mnie to toronto potrzebuje bardziej wygranej ,bo walka miedzy nimi , a Miami i WAsh bedzie zacieta ...Orlando wg mnie zajmie 8 miejsce
Oceniam szanse 55-45 dla Orlando dlatego handi +5 biore bez wiekszych przemyslen
Nie gram nizszych kursow , by wyeliminowac ryzyko trafienia zonka , wiec kurs 1.92 zupelnie mi starcza
Bon chance