#1141707 - 16/04/2007 02:01
Re: Tiesto...
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1142079 - 16/04/2007 04:03
[Re: nOcnY]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
no to Panowie imprezka dla mnie przednia  Tiesto zagral swoje, szkoda ze pierwsze dwie godzinki zagral dosc spokojnie, ale ogolnie impreza pozytywna. Dla mnie Dj nr 1 na swiecie, szkoda tylko, ze nie bierze przykladu z Armina i nie przyklada wiekszej roli na jego fanow, Armin to potrafi rozgrzac publike swoimi gestami i mowa. No cos impreza na 5 choc z tym wejsciem to ostro przegieli. Siedzialem 30 m od Tiesto takze miejscowka jak zawsze dobra  No coz czekamy za Sunrisem i Biala Noca, poki co te daty zaklepuje, powino bys dobrze 
|
Do góry
|
|
|
|
#1142543 - 16/04/2007 16:15
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
No taki ma styl grania ,mało "współpracuje" z publiką. Skupia po prostu się w 100% na DJ. Do wejścia do Hali w ogóle nie nawiązuje ,sam osobiście w tym czasie udałem się na piwko i gdy nie było już kolejki to sobie wszedłem :). To co HAGIi na Sunrise jakieś  ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1142847 - 16/04/2007 18:23
[Re: panKa$a]
|
Carpal Tunnel
|
No taki ma styl grania ,mało "współpracuje" z publiką. Skupia po prostu się w 100% na DJ. Do wejścia do Hali w ogóle nie nawiązuje ,sam osobiście w tym czasie udałem się na piwko i gdy nie było już kolejki to sobie wszedłem :). To co HAGIi na Sunrise jakieś  ? no pewnie  Sunrise pierwsze w kolejnosci. Potem Sunsacion White w pazdzierniku we Wroclawiu, ale trzeba czekac za line up bo jeszcze nic na ten temat nie wiadomo. Wiem tylko jedno, ze musze jechac na jakis koncert Tiesto po za granice kraju, jesli ktos chetny to smigamy razem. Kasa dla mnie nie gra roli, chce przezyc niezapomniana impreze przy muzyce Tiesto, ten facet jest niesamowity, swoje lata juz ma, ale ja bym mu dal max 25  Watpie aby gral gdzies siedmio godzinnego seta, ale te 3-4 godziny wystarczyly by mi, wazne aby puscil swoje najlepsze kawalki i bede very happy Ps. zajebiscie mi sie podobalo jak puscil jakos na poczatku utwor Kane, oj bylo pieknie  Pieknie zapowiadala sie impreza i taka byla.
|
Do góry
|
|
|
|
#1143310 - 16/04/2007 21:38
|
Carpal Tunnel
|
oczywiscie Sensation a nie Sunsacion http://www.ftb.pl/redirect.asp?typ=link&...v%3DlQJXJgo2Q6Ufilmik z Wrocka, od tego momentu zaczelo sie ostro wlaczyl swoj jeden z najlepszych kawalkow Adagio 4 Strings kopia lipna ale poki co dobre i to efekty laserowe piekne
|
Do góry
|
|
|
|
#1143350 - 16/04/2007 21:53
|
Carpal Tunnel
|
Ja jestem chętny na Tiesto poza krajem  ,nie wiem czy nie ma grać na Sensation w. w Pradze ,a jak nie to Trance Energy w Holandi  ,muszę to sprawdzić. Kane wyszło nieźle ,ale też bardzo mi się podobało carpe noctrum przy Fire ,Crossses i The Truth. Trochę zawiedziony byłem Sweet Things gdyż to jest mój ulubiony utwór z nowego albumu. Co do Sunrise to pewnie spora grupka z forum się wybiera ,to można się wcześniej styknąć na pwko ,bądź później jakiś afterek :). HAGIi pomiędzy Sunrise a SW wlep sobie w jadłospis Summeroflove! (www.summeroflove.cz) byłem tam w tamtym roku i czegoś tak wspaniałego nigdy nie przeżyłem. 7 scen - każdy rodzaj muzyki i każdy może znaleźć coś co mu odpowiada. No i jedna z ważniejszych rzeczy jakiej nam w Polsce brakuje przy organizacji imprez - gastronomia. Tam spokojnie mogłem się napić wódeczki czy jakiegoś dobrego drinka i przegryźć jakąś grilowaną potrawę czy chodźby zapiekany syr <mniam> :). Oczywiście oprócz tego mase innych atrakcji (z bungee włącznie ,a niektórzy szczęśliwcy zostali nawet przez jakąś czeszke "obsłużeni" w lesie nieopodal - no co w końcu summer of love  ). Także polecam szczerze. W tym roku raczej też mnie tam nie zabraknie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1143547 - 16/04/2007 23:42
[Re: panKa$a]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Hm a jakiej on jest narodowosc(pseudonim sceniczny zalatuje wlochem  ) Ile trwal koncert, i czy byl na hali czy na otwartym terenie? Fanem techno etc nie jestem, generalnie wole ciezkie brzmienia, ale jestem otwarty na inne gatunki i jak cos wpadnie mi w ucho to poslucham  Tak samo nie trawie calego polskiego hip hipu, ale starego Kalibra poslucham  Britney od biedy tez 
|
Do góry
|
|
|
|
#1143583 - 16/04/2007 23:54
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
wlaczyl swoj jeden z najlepszych kawalkow Adagio 4 Strings
i to mnie najbardziej wkurza w techniawce. jaki to jego kawałek? http://www.modern-strings.de/sound/barber.htmchoćby motyw w Plutonie  żeby nie było, czasem słucham ASOT van buureena, momentami niezłe kawałki.
|
Do góry
|
|
|
|
#1143927 - 17/04/2007 01:07
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Hm a jakiej on jest narodowosc(pseudonim sceniczny zalatuje wlochem  ) Ile trwal koncert, i czy byl na hali czy na otwartym terenie? Fanem techno etc nie jestem, generalnie wole ciezkie brzmienia, ale jestem otwarty na inne gatunki i jak cos wpadnie mi w ucho to poslucham  Tak samo nie trawie calego polskiego hip hipu, ale starego Kalibra poslucham  Britney od biedy tez Tiesto jest holendrem, naprawde nazywa sie Tijs Vervest (albo jaks tak  ) i jest jednym z najlepszych didżejów na swiecie, gra kawalki tranceowe, chociaz niektore z nich podchodza pod techno. Jegoo najlepsze numery moim skromnym zdaniem to: Beautiful Things, Andain, Traffic, Adagio for Strings, In My Memory, Olympic Flame, Just Be, Love Comes Again, The Love We Lost i wiele wiele innych, jak choćby cala seria In Search of Sunrise czy wydania z serii Magik...
|
Do góry
|
|
|
|
#1144331 - 17/04/2007 03:03
[Re: Logan]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
13 czerwca wybieram sie na Pearl Jam, jedzie ktos? Tych akurat nie lubie  Ale na Red Hotow bym sie przejechal :>
|
Do góry
|
|
|
|
#1144420 - 17/04/2007 03:47
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1144561 - 17/04/2007 04:52
[Re: marzano]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/03/2005
|
Hm a jakiej on jest narodowosc(pseudonim sceniczny zalatuje wlochem  ) Ile trwal koncert, i czy byl na hali czy na otwartym terenie? Fanem techno etc nie jestem, generalnie wole ciezkie brzmienia, ale jestem otwarty na inne gatunki i jak cos wpadnie mi w ucho to poslucham  Tak samo nie trawie calego polskiego hip hipu, ale starego Kalibra poslucham  Britney od biedy tez Tiesto jest holendrem, naprawde nazywa sie Tijs Vervest (albo jaks tak  ) i jest jednym z najlepszych didżejów na swiecie, gra kawalki tranceowe, chociaz niektore z nich podchodza pod techno. Jegoo najlepsze numery moim skromnym zdaniem to: Beautiful Things, Andain, Traffic, Adagio for Strings, In My Memory, Olympic Flame, Just Be, Love Comes Again, The Love We Lost i wiele wiele innych, jak choćby cala seria In Search of Sunrise czy wydania z serii Magik... marzano od kiedy Beautiful Things jest jego utworem ??? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1144572 - 17/04/2007 04:59
[Re: olo1984]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Hm a jakiej on jest narodowosc(pseudonim sceniczny zalatuje wlochem  ) Ile trwal koncert, i czy byl na hali czy na otwartym terenie? Fanem techno etc nie jestem, generalnie wole ciezkie brzmienia, ale jestem otwarty na inne gatunki i jak cos wpadnie mi w ucho to poslucham  Tak samo nie trawie calego polskiego hip hipu, ale starego Kalibra poslucham  Britney od biedy tez Tiesto jest holendrem, naprawde nazywa sie Tijs Vervest (albo jaks tak  ) i jest jednym z najlepszych didżejów na swiecie, gra kawalki tranceowe, chociaz niektore z nich podchodza pod techno. Jegoo najlepsze numery moim skromnym zdaniem to: Beautiful Things, Andain, Traffic, Adagio for Strings, In My Memory, Olympic Flame, Just Be, Love Comes Again, The Love We Lost i wiele wiele innych, jak choćby cala seria In Search of Sunrise czy wydania z serii Magik... marzano od kiedy Beautiful Things jest jego utworem ??? Adiago for Strings tez nie ejst jego utworem, tylko Samuela Brabera, Testo to tylko zmixował, tak samo z Beautiful Things 
|
Do góry
|
|
|
|
#1144646 - 17/04/2007 06:15
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
|
nie jego utwory, wiekszosc to przerobki, ale pokazcie mi DJ-a, ktory zrobi taki remix na konsolecie? Cos niesamowitego, na dobrych glosnikach domowych nie czuc tych emocji, tej adrenaliny, byc na takim wystepie to cos niesamowitego, az Cie uciska w srodku od glosnej muzyki - niesamowite przezycie! i kazdemu interesujacemu sie tego typu muzyka polecam w 100% wypad na taka impreze i nie zalowac pieniedzy. Lepiej sobie odpuscic 2.3 balety w miescie i wybrac sie na piekna przygode.
Nikt sie z nim nie rowna, poza oczywiscie Arminem. Ten facet to ewenement w swiecie Trance, wystarczy zobaczyc ilu ludzi przychodzi na jego imprezy, zostal jako jedyny wybrany trzy razy pod rzad jako nr 1 na Swiecie! Jestem pewny, ze jakbysmy mieli hale z prawdziwego zdarzenia na 30 000 - 40 000 to bylby komplet. Facet juz ma 38 lat co mnie martwi troszke bo pewnie skonczy promowac plyte zrobi sobie urlop, nagra jeszcze jedna (oby) i odejdzie na emeryture. Mam nadzieje, ze pojawi sie jeszcze raz w Polsce i bedzie mozna Go godnie pozegnac.
PS. W Polsce Tiesto dostal 45 000$ za koncert, wyobrazcie sobie teraz jaka kase trzepie za takie Tourne po swiecie promujac album, do tego reklamy, kasa ze sprzedazy plyty, kasa z roznych jego gadzetow. Sa to niesamowite pieniadze rzedu milionow zlotych, takze robienie albumu kolo 2 lat pracochlonne jest, ale suma robi wrazenie...
panKaSa jesli bylbys chetny na wypad na Tiesto poza granicami kraju to daj znac na Priv to podam Ci moje gg, boje sie, ze w Polsce mozemy Go juz nie ujrzec, set 7 godzinowy, jeden z jego dluzszych w karierze daje do myslenia, moze chcial sie godnie pozegnac... nie wiem, ale chcialbym byc jeszcze na Jego koncercie i przezyc te niesamowite dreszcze przy najwiekszych hitach w swiecie Trance.
Tiesto King! najlepszy z najlepszych!
|
Do góry
|
|
|
|
#1144661 - 17/04/2007 06:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
nie jego utwory, wiekszosc to przerobki, ale pokazcie mi DJ-a, ktory zrobi taki remix na konsolecie? Chyba nie widziałeś Eddie Halliwella w akcji i tego co ten koleś robi stojąc za dekami. 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|