Oficjalna strona ośrodka:
http://www.morena-sielpia.com.plJuż jestem, wróciłem i piszę co zobaczyłem i załatwiłem.
Ośrodek nie jest jakiś fantastyczny - ale nie jest też tragiczny. Ma boisko do siatkówki, wisi jeden kosz, jest stół do ping-ponga, w piłkę też można pograć - zawsze prowizoryczne boisko się skleci...
Domki między drzewami, fajna, spokojna okolica - kilkaset metrów oddalona od tzw. bulwaru w Sielpi - gdzie jest multum barów, dyskoteka i kilka restauracji. Można wypożyczać rowery normalne i rowery wodne. Akwen świetny - można fajnie połowić ryby - dzisiaj wypróbowałem...
No i najważniejsze - wstępnie zarezerwowałem 30 miejsc - 6 domków po 4 osoby i piętro w pawilonie - 3 pokoje dwuuosobowe. Koszt trzech noclegów (7/8, 8/9, 9/10 czerwca) to około 85-90 złotych od osoby. Część kasy właściciel ośrodka musi dostać od nas do 10 maja, tak więc dobrze byłoby aby jutro zaczynać wpłacać zaliczkę w wysokości 40 złotych.Mogę spróbować też załatwić dobry (sprawdzony) alkohol, który robił furorę na MŚ w Niemczech - Pan Ka$a może coś na ten temat powiedzieć. Litrowa buteleczka czeskiego trunku kosztuje 20 złotych.
OGÓLNIE - MIEJSCE JEST ZNAKOMITE ABY ZROBIĆ TAM FAJNY ZLOT.
Pozdrawiam - Maxxey
PYTANIA ,INFORMACJE ,KOMENTARZE !! Zapraszamy