Strona 5 z 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >
Opcje tematu
#1457123 - 03/08/2007 19:51 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/12/2006
2. Widzew Łódź v GKS Bełchatów 1X @1.62 GameBookers 4j.

Tutaj krótko. Oglądałem wczorajszy mecz pucharowy GieKSy i muszę przyznać że dawno się tak nie uśmiałem z moim ojcem.TO co wyprawiał w środku pola Strąk woła o pomstę do nieba.Ja lepiej rozgrywam Lekkie ożywienie w drugiej połowie na początku jednak tylko wniósł Dawid Nowak. Gra szarpana, proste błędy masaaaaa powtarzam masa dłębów wlasnych. Dla mnie wielka pomyłka w tym sezonie(mówie to na początku ale zobaczymy). Dla odważnych czysta 1 po kursach w granicach 3.3-3.5 \:\)

Edited by rafal08 (03/08/2007 19:57)

Do góry
Bonus: Unibet
#1457180 - 03/08/2007 20:01 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

3. Radwańska A. v Wozniacki C. 1 @1.32 GameBookers 4j

Do góry
#1460537 - 04/08/2007 20:05 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

3. Inverness v Glasgow Rangers HT 2 @2.00 Bet365 2j

Już dziś o 13:30 inauguracja pierwszej Ligi Szkockiej.W ropoczynającym sezon meczu od razu pretendent do mistrzostwa(jak co roku z resztą) będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony ogrywając miejscowych.Liczne transfery zespołu z Glasgow, nie ukrywajmy wzmacniające, staną się prawdopodobnie już na początku przyczyną dość zmaczącej porażki gospodarzy ;\) Ja widzę w tym meczu dość jednostronny pojedynek z nacierającymi Rangersami i grającymi z kontry gospodarzami.Dwójeczka do rpzerwy bardzo prawdopodobna \:\)

4. Club Brugge v Mons 1 @ 1.42 GameBookers 4j

Hmmm...Pierwsza myśl jaka przychodzi mi o drużynie gopspodarzy to niestety niespełnienie ich w poprzednim sezonie.Aspiracje na pewno było o wiele większe niż pozycja w tabeli na koniec sezonu ;\) Powoli ten mecz staje się masówką jeśli chodzi o dziś dzień(nawet z HC) ale nie dziwi mnie to ani trochę \:\) Podobnie jak w poprzedniej notcce Glasgow, tak i tu gospodarze są faworytami do osiągnięcia mistrzostwa i z przeciętniakami/nie oszukujmy się/ powinni dość gładko wygrywać \:\) Dla odważnych Club Brugge -1,5 ;\)

Do góry
#1460563 - 04/08/2007 20:14 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

5. Zagłębie Lubin v Wisła Kraków DNB @2.1 Sportingbet 2j

Jeszcze jeden typ na dziś, kto wie może nie ostatni. Ludzie piszą na forum to co myślą i typują jak chcą. Mnie osobiście wydaje się że podopieczni Michniewicza delikatnie mówiąc nie przyłożą się do tego meczu ;\) W perspektywie rewanżu ze Steauą typ wydaje się mieć pokrycie \:\) Losowanie 3 rundy el.LM bardzo korzystne...Bardziej jednak chyba dla Rumunów, którzy w pierwszym meczu pokonali Polaków w stosunku 1-0. Zagłębie to solidna drużyna mogąca sprawić niespodzianke w Rumunii odprawiając z kwitkiem tamtejszą Stjełę ;\) Tak więc sądzę że trener do delikatnie odpocząć niektórym zawodnikom w perspektywie wlaśnie rewanżowego meczu \:\) Jeśli chodzi o Wisłę natomiast to delikatnie mówiąc trochę zaskoczył mnie turniej w Chicago w jej wykonaniu. W prawdzie pokonanie Sevilli, ktora jest w trakcie przygotowań do sezonu nie jest swego rodzaju sensacją, napewno podbudowało moralne nietylko strzelca bramki -Niedzielana-ale całej drużyny. Zdobycie 3 punktów dla krakowian bardzo prawdopodobne \:\)

Do góry
#1460671 - 04/08/2007 20:58 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

4. Simon G. v Robredo T. [Games HC] 2.5:0 1 @1.90 GameBookers 2j

Do góry
#1460734 - 04/08/2007 21:26 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

6. Sunderland v Juventus Turyn over 2,5 @2.00 GameBookers

Ostatni typ na dziś dzień.Podopieczni Claudio Ranieriego zmierzą się podczas ostatni w czasie trwania turne po Niemczech i Anglii. Tym razem z Sunderlandem prowadzonym przez Roya Keana, wcześniejszą gwiazdę i kapitana Czerwonych Diabłów. Forma Juventusu nie zachwyca. Przegrana z Hamburgiem 0-1 oraz z Newcastle niepokojąco obrazuje formę zawodników Juve.Sądzę jednak że dziś będzie inaczej. Zawodnicy są mocno zmotywowani ponieważ to jeden z ostatnich meczów przeszesonowych i na pewno wygranie go podbudowaloby morale Alexa,Buffona i innych. Przewiduje w tym meczu sporo goli stąd ten typ \:\)

"Angielski zespół w ubiegłym sezonie wywalczył awans do Premier League, po jednym sezonie spędzonym w Championship League. Duży wkład w to osiągnięcie należy przypisać ich trenerowi, jednej z największych osobowości w brytyjskiej i europejskiej piłce w ciągu ostatnich 15 lat. Roy Keane, bo o nim mowa, były kapitan reprezentacji Irlandii oraz Manchesteru United, z którym wiele razy miał okazję grac przeciwko Juventusowi w rozgrywkach Champions League.

Sunderland jest jednym z najstarszych klubów w Wielkiej Brytanii. Zespół założony w 1879 roku sześć razy sięgał po mistrzostwo Anglii (po raz ostatni w 1936 roku) i dwa razy zdobył Puchar Anglii. Spotkanie z Juventusem zostanie rozegrane na "Stadionie Światła" posiadającym 42.000 miejsc, a mogącym pomieścić 50.000 ludzi w przy szczególnych okazjach.

Najbardziej znanym zawodnikiem Czarnych Kotów (Black Cats - popularna nazwa zespołu) jest 36-letni reprezentant Trynidadu i Tobago, były kolega Keana z Manchesteru United, Dwight Yorke.

Dzisiejsze spotkanie jest dopiero drugim w historii między tymi zespołami. Pierwszy mecz miał miejsce 50 lat temu, dokładnie drugiego grudnia 1957 roku, wtedy w ramach spotkania towarzystkiego Juventus wygrał 2-0, po dwóch golach strzelonych przez Omara Sivoriego.
" ( za juvepoland.com)

Forza Juve

Do góry
#1463055 - 05/08/2007 18:06 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

5. Dushevina V. v Radwanska.A 2 @1.27 Betsson 4j
6. Robredo T. v Acasuso J. [Exact Score] 1-2 @4.25 GameBookers 1j
7. Sharapova M. v Schnyder P. 1 @1.25 GameBookers 4j

/ W 6 typie na over w meczu Sunderlandu z Juventusem Turyn stawka wynosiła 2j-moje przeoczenie/

Do góry
#1463731 - 05/08/2007 21:35 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

7. Chelsea Londyn v Manchester Utd over 2,5 @2.15 GameBookers 1j

Prawdziwa uczta dla fanów angielskiej piłki.Spotkanie dwóch najlepszych obecnie drużyn w Anglii. Ja na ten mecz patrzę jednak z innej perspektywy, mianowicie z perspektywy dalszego przygotowania do zblizającego sie sezonu. Jednak, respekt pewnie jakiś jest i chęć wygrania również ogromna ;\) oto jak graly poszczególne drużyny w fazie przygotowań do sezonu:

Chelsea Londyn :
Wtorek, 31 lipiec v Brondby (A) 2-0
Sobota, 28 lipiec v Rangers (A) 0-2
Środa, 25 lipiec v Feyenoord (A) 1-1
Sobota, 21 lipiec v LA Galaxy (A) 1-0

Man Utd:
Środa, 1 sierpień v Inter Milan (H) 2-3
Piątek, 27 lipiec v Guangzhou (A) 3-0
Poniedziałek, 23 lipiec v Shenzhen (A) 6-0
Piątek, 20 lipiec v FC Seoul (A) 4-0
Wtorek, 17 lipiec v Urawa Red (A) 2-2

Co skłania mnie do grania tego typu?? przede wszytskim wyniki Czerwonych Diabłów, które grają otwartą piłke i strzelają dużo bramek.Pomimo tego że w dzisiejszym meczu nie zagrają Gary Neville, Paul Scholes, Luis Saha i Ole Gunnar Solskjaer typ wydaje się mieć pokrycie a już po takim kursie grzechem jest nie zaryzykować.W prawdzie Chelsea słynie z żelaznej obrony ale bramki również potrafi strzelać mając olbrzymi potencjal w ofensywie.Przewiduje dużo goli i mecz godny uwagi dla nas-kibiców \:\)

Do góry
#1465389 - 06/08/2007 05:17 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

1. Korona Kielce v Lech Poznań 1 @2.40 GameBookers 2j +2.8j
2. Widzew Łódź v GKS Bełchatów 1X @1.62 GameBookers 4j. +2.48j
3. Inverness v Glasgow Rangers HT 2 @2.00 Bet365 2j +2.0j
4. Club Brugge v Mons 1 @ 1.42 GameBookers 4j +1.68j
5. Zagłębie Lubin v Wisła Kraków DNB @2.1 Sportingbet 2j +2.2j
6. Sunderland v Juventus Turyn over 2,5 @2.00 GameBookers 2j -2.0j
7. Chelsea Londyn v Manchester Utd over 2,5 @2.15 GameBookers 1j -1.0j

typy podane: 7
typy trafione 5
skuteczność: 71,4 %
średni trafiony kurs:1.908
zysk/strata: +8.16j

Postanowiłem zrobić jak na razie podsumowanie tylko typów z . Mogło wyglądać to trochę lepiej gdyby nie nieudolnośc zarówno zawodników Sunderlandu/Juventusu jak i Manchesteru/Chelsea. Oba te spotkania zakończyły się wynikami 1-1. Juventus po meczu z wieloma okazjami nie potrafił poradzić sobie ze znakomicie dysponowanymi bramkarzemi Sunderlandu Fulop'em oraz wprowadzonym po przerwie Ward'em. Mnóstwo okazji strzeleckich a w końcu w ostatnich minutach uratowany remis piękną bramką rezerwowego(Molinariego). W meczu o Tarczę Dobroczynności natomiast po pierwszych 45 minutach utrzymywał się wynik 1-1. Sądziłem że over 2,5 to formalność-myliłem się jednak.Niemoc strzelecka zawodników zarówno jednej jak i drugiej drużyny dała znać o sobie i wynik pozostał bez zmian. W rzutach karnych lepsze okazały się Diabły wygrywając 3-0 i zdobywając tytuł. Doszedłem również do wniosku, że polska liga moze dać zarobić czego przykłądem są jak na razie 3 trafione typy \:\) Posumowanie tenisa zrobię wieczorem lub jutro po meczu Szerej

Do góry
#1465961 - 06/08/2007 17:29 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

1. Darcis S. v Robredo T. [Exact Score] 0-2 @2.05 GameBookers 2j -2.0j
2. Vesnina E. v Wozniacki C. 1 @1.60 GameBookers 2j-2.0j
3. Radwańska A. v Wozniacki C. 1 @1.32 GameBookers 4j+1.28j
4. Simon G. v Robredo T. [Games HC] 2.5:0 1 @1.90 GameBookers 2j-2.0j
5. Dushevina V. v Radwanska.A 2 @1.27 Betsson 4j+1.08j
6. Robredo T. v Acasuso J. [Exact Score] 1-2 @4.25 GameBookers 1j-1.0j
7. Sharapova M. v Schnyder P. 1 @1.25 GameBookers 4j +1.0j

typy podane:7
typy trafione: 3
skuteczność: 42.8 %
średni trafiony kurs: 1.28
zysk/strata: -3.64j

Bilans I tygodnia podawania typów:
typy podane: 14
typy trafione: 8
skuteczność: 57.1 %
średni trafiony kurs: 1.67
zysk/strata: +4.52j

[i]Zapomniałem dodać na początku stawkowanie:1-5j \:\)

Do góry
#1466210 - 06/08/2007 20:03 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

8. Lee H-T. v Wawrinka S. 2 @2.40 Betfair 1j
9. Del Potro J.M. v Dancevic F. 1 @1.95 Betfair 3j

Do góry
#1468662 - 07/08/2007 18:12 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

10. Soderling v Safin 2 @2.10 Bet365 3j
11. Stepanek v Gonzalez 1 @1.83 Bet365 2j
12. Djokovic v Kiefer 1 @1.3 Betfair 4j
13. Ancic v Niemayer 1 @1.55 Bet-at-home 3j

Takie właśnie combo zagram dziś w jakimś ziemniaku-pewnie toto-mix(ako:6.04) \:\)

Do góry
#1471736 - 08/08/2007 18:35 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Wczoraj 4/4 Typ na cara liczę właśnie tak ponieważ zagrałem go w combosie w toto-mixie, który również wszedł

Może napisze co nieco o wczorajszych meczach \:\) Po pierwsze: dla Radka za to co z robił przy stanie 6-7 7-6 *3-4 0-40 \:\) wygrał 5 kolejnych piłek,gema a w następnym gemie postarał się o brejka, którego w końcu sprezentował mu Gonzalez podwójnym błędem serwisowym i Radek prowadził 5*-4. Ostatni gem to była tylko formalność. Gonzo pokazał obraz słbej psychiki w decydującym momencie meczu i to przyniosło korzyści m.in. dla mnie \:\)
Po drugie: żałuję, że Ancicia nie zagrałem później w jakimś singlu ponieważ kursy dochodziły do granicy ~2. Pewne zwycięstwo 2-0 po dość długiej przerwie dobrze wróży na kolejne rundy \:\)

Jeśli chodzi o dziś.
Dość mocno zastanawiałem się nad zagraniem Davidenki-takich cudów, które ten facet wyczynia podczas różnych mniejszych turniejów, dawno nie widziałęm.Doszedłem jednak do wniosku, że będzie chciał jakoś usprawiedliwić się z wyniku z Sopotu i wygra gładko z Jarko Nieminenem. W prawdzie Jarek nie jest jakimś ogórkiem czy chłopcem do bicia ale sądzę, że na ruska to będzie dziś za mało :)Kolejneym meczem godnym(przynajmniej mojej uwagi, nie wiem jak innych) jest mecz deblowy naszych Fyrstenberga/Matkowskiego z serbską parą Djokovic/Zimonjic. Zimonjic w turnieju tym gra tylko w pojedynkach deblowych, Djokovic natomiast mierzy pewnie znaczy wyżej...Polska parą w dobrym stylu wygrała sopocki turniej i na pewno będą chcieli pokazać, że nie było w tym przypadku.Kursy jak najbardziej przeszacowane przez analityków, którzy prawdopodobnie sugerują się doświadczeniem Zimonjic'ia oraz nazwiskiem Djoko ;\) 2.55 w totomixie wrzucam po raz kolejny do combosa \:\)
Po trzecie: zainteresował mnie również mecz Dancevic-Odesnik. Pierwszy z nich ostatnio zabrał trochę jednostek z tematu wygrywając w pierwszej rundzie z Del Potro w trzech setach. Odesnik natomiast odesłał do domu Ljubicicia, który, nie ma co się oszukiwać, jest bez formy. Kurs może nie powalający bo w granicach 1.55-1.6 jak dla mnie do przyjęcia \:\)

Reasumując:
14. Davidenko v Nieminen 1 @ 1.81 Betfair 3j
15. Dancevic v Odesnik 1 @1.50 Betfair 2j
15. M.Fyrstenberg/M.Matkowski v N.Djokovic/N.Zimonjic 1 @2.60 Betgun 1j

Do góry
#1473706 - 09/08/2007 04:55 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

hmmm...Co mogę powiedzieć, zawiedziony jestem na naszej deblowej parze jak cholera przez całego pierwszego seta nie mieli nawet jednej szansy na przełamanie...W drugim secie... to samo Jak polska para grająca z sobą od lat przegrywa z deblem, ktory gra ze sobą pierwszy raz?? Czegoś ja tu nie rozumiem...Jakim cudem w takim razie wygrali sopocki turniej?? Chyba trochę się pośpieszylem z pochwałami w poprzednim poście.Echh...Ale jak mówilem gdzieś chyba na QC: kurs adekwatny do ryzyka.

Dancevic jeszcze gra i na razie nic nie mogę powiedzieć pierwszego seta wygrał, drugi w plecy Zobaczymy \:\)

Davidenko,Davidenko \:\) .Widziałem co się działo na QC po pierwszym brejku w wykonaniu Jarkoo. Nikolay od razu odłamał wygrał swoje podanie i złamał po raz kolejny wygrywając pierwszego seta. W drugim natomiast trochę nerwówki wprowadził w TB ostatecznie jednak wygywając go \:\) Cóż moge powiedzieć single singlami, jednak Polacy położyli ładnego combosa, początkowo miałem dać HC +1,5 gola na Zagłębie Lublin z kursem 1.85 jednak zargrałem inaczej Jak się okazało popełniłem błąd. Nie łamiemy się walczymy dalej. Teraz jadę do Łodzi, jutro koło poludnia powinny pojawić się jakieś typy.

Do góry
#1475603 - 10/08/2007 00:24 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Dopiero wróciłem z Łodzi, dlatego nie mogłem podać typów.Jeśli chodzi o dziś Zainteresowały mnie dwa spotkania. Podobnie jak wczoraj jestem skłonny zagrać na Denko.Pokazał w meczu z Jarkoo, że wyraźnie odpuścił Sopot po to, aby pograć więcej w Montrealu \:\)
Po drugie Verdasco wreszcie odprawi dziś gospodarza \:\) Wczoraj trochę szczęścia, dziś już tyle nie będzie ;\)
Po trzecie Erlich/Ram powinni uporać się z Hewittem/Nadalem, ktorzy raczej skupiają się na grach singlowych \:\)

Sorry że tak późno ale dopiero wróciłem. Na każdy typ stawka 2j. Zaraz zrobie to łądniej \:\)

Do góry
#1475685 - 10/08/2007 00:34 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Podam kursy z toto mixa ale w podliczeniu nie będę uwzględniał podatku.Robie to dlatego, gdyż nie zdążyłem postawić w necie...Napisałem 2 spotkania a podalem 3 \:D spałem dziś 2 godziny więc wybaczcie ;\)

16. Denko v Jużny 1 @1.75 Toto-mix 2j
17. Verdasco v Danka 1 @1.55 Toto-mix 2j
18. Erlich/Ram v Hjułut/Nadel vel zatarte majciory 1 @1.80 Toto-mix 2j

Do góry
#1476170 - 10/08/2007 02:06 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Ponieważ temat ten traktuje rownież jako swoistego rodzaju dziennik napiszę kilka słów o zakończonym już meczu Davidenki Wygrał 2-0 Hmmm...ale to co widziałem w pierwszy secie to lepsze niż by grała 200 rakieta z 256 rakietą świata kobiecego tenisa \:D Na takim poziomi zawodnicy grają i nie potrafią utrzymać własnego podania np przy stanie 5*-4?? (mowa o Dence). Coś tu jest chyba jednak z psychą albo panowie z Rosji umawiali się na wódkę nie wiem już sam \:\) w drugiem secie to Jużny przełamal kolege z ojczyzny i prowadził 2*-1 dając się jednak złać od razu z powrotem i grać swoją grę \:\) Ostatecznie wygrał seta do 3 łamiąc jeszcze raz Jużnego \:\) Teraz chwilka przerwy czekamy na Verde i debel \:\) Oczywiście tripletek ten zagrałem w toto-mixie w combosie jak zawsze

Do góry
#1478515 - 10/08/2007 17:06 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Cóż mogę powiedzieć. Cienko wczoraj aż głupio, nie dość że debel wygrał walkowerem to w dodatku Verdasco pokazał jak nie powinno się grać w tenisa Nie łamiemy się jedziemy dalej.

Dzis ćwierćfinały kanadyjskiego turnieju.Praktycznie każdy może wygrać z każdym.Godne jak dla mnie uwagi jak i kursów są dwa spotkania,chyba te najbardziej wyrównane. W pierwszym z nim znakomity jak dla mnie Djoković spotka się z Andy Roddick'iem. Typuje zwycięstwo tego pierwszego po kursach 1.75 w Bwin.Co przemawia za Serbem: przede wszystkim regularność i mądra gra w przeciągu całego meczu. Nie chce tutaj obrażać Andiego ale dla meni ten facet potrafi praktycznie tylko mocno walnąć serwisem i odbić bekhendem \:p Sądzę, że Serb po ciężkim boju odprawi Amerykanina.
Drugim meczem, dla mnie chyba najciekawszym jest spotkanie Davidenki z Radkiem Stepankiem. Wczoraj Stepanek pokazał jak się powinno grać naszemu zachodniemu sąsiadkowi-Hassowi.Poza drugim setem w ktorym mial troche przestojow w grze pokazal kapitalny tenis i wygral z wyzej notowanym Niemcem.Denko wczoraj pokazal ze w stesowych sytuacjach gubi sie i nie potrafi skonczyc waznych pilek.To dzis okaze sie zgubne. Kursy na Radka za duze 2.4 w Bwinie biore smialo.Dzis jednak gram oba typy za 1j-drabinka juz nie ta i mecze ciezkie.

Do góry
#1478909 - 10/08/2007 20:24 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Właśnie wróciłem z Toto-mixa \:D Normalnie dawno się tak nie uśmiałem jak dziś.Nie wiem po co ludzie w ogóle tam chodzą i pieperzą za przeproszeniem głupoty jeśli nie mają pojęcia nawet o czym/kim \:D Ja wszedłem i puściłem kupon na Radka i Djoko a starszy facet widząc to podpytał mnie czemu akurat tak stawiam. Więc powiedziałem mu co i jak myślę na temat tych meczy.Tzn starałem się bo jak ja coś mówiłem to facet mi przerywał i wtrącał swoje cztery grosze Najbardziej rozbawił mnie tym jak powiedział że Djoko to znakomicie grający blondyn podobający się jego córce oraz żonie \:D Padłem wtedy \:p Postawił w końcu te same mecze co ja ale na takiej taśmie że mu miejsca na blankiecie brakło \:D Rozważał on zagranie również remisu w dzisiejszym szlagierze Orange Ekstraklasy pomiędzy Wisłą a Koroną. Osobiście mam zdanie na temat tego meczu i niedługo pojawi się jego analiza ;\)

19. Radek Stepanek vel Koniu v Davidenko vel Wałek 1 @2.40 Bwin 1j
20. Andy Roddick vel Asior v Novak Djokovic vel Blondyn 2 @1.75 Bwin 1j

Do góry
#1479192 - 10/08/2007 21:17 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

8. Wisła Kraków v Korona Kielce Wisła -1,5 @2.10 Bet-at-home 1j

Szlagierowe bez wątpienia spotkanie inaugurujące drugą kolejkę Orange Ekstraklasy. Krakowianie spotkają się z sie w niej z Koroną Kolporterem Kielce. W poprzedniej kolejce zawodnicy z Kielc wygrali ligowe spotkanie z Lechem poznań dzięki czemu przytuliłem trochę grosze Wygrali owszem, chwała im za to ale niestety gra do najokazalszych nie należała. Bardzo słabe spotkanie rozegrał Marcin Zając, który kompletnie nie radził sobie w środkowej formacji z defensywą zawodników z poznania. Mecz był szarpany, momentami jednak zawodnicy grali z polotem ale nie przełożyło się to już na wynik spotkanie ;\) Jeśli chodzi o Wisłę natomiast wygrała ona na ciężkim terenie w Lublinie pokonując miejscowe Zagłębie również w stosunku 1-0. Szkoda że tylko tyle ponieważ kibice mogli obejrzeć znacznie więcej goli gdy rażąca nieskuteczność zawodników jednej i drugiej drużyny a także dobra postawa obydwu bramkarzy. Dziś kielczanie powinni uznać wyższość zawodników z Krakowa, którzy wystąpią w najmocniejszym składzie. Mam nadzieje, że poprawią skuteczność i zdobędą pewnie na swoim terenie kolejne 3 punkty, pokonując Koronę co najmniej w stosunku 2-0 \:\)

9. VFB Stuttgart v Schalke 04 over 2.5 @2.05 GameBookers 1j.

Już dziś o 20:30 w Stuttgarcie inauguracja 45 sezonu niemieckiej Bundesligi, która przez wielu fachowców jest uważana za najmocniejsza i najbardziej rozstrzelaną ligę w Europie.Na rozpoczęcie sezonu od razu perełka, w meczu inauguracyjnym bowiem staną nie byle jakie drużyny.Spotkają się bowiem mistrz z vicemistrzem z zeszłego sezonu.Wiele osób faworyzuje tutaj zespół gości, może i słusznie. _zvonimir w temacie o bundeslidze napisał, że zawodnicy Schalke nie zdołali strzelić w meczach na wyjeżdzie o 5 lat gola w Stuttgarcie Ta felerna passa kiedyś koniec musi mieć i mam nadzieje, że już właśnie dzisiaj. Stuttgart dłużny pewnie nie pozostanie i również coś strzeli. Zapowiada się strzelecki wieczór na rozpoczęcie według mnie \:\) Tak więc ober 2.5 bardzo prawdopodobny ;\)

Edited by rafal08 (11/08/2007 03:16)

Do góry
Strona 5 z 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08