Opcje tematu
#13252 - 16/11/2001 20:48 SPD Liga Polska 2001/2002
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Legia Warszawa-GKS Katowice piątek godz 20:00

Przypuszczalne składy:
Legia-Kowalewski-Jarzębowski ,Omeljańczuk,Szala,Murawski-Kiełbowicz,Sokołowski ,Majewski,Karwan- Yahaya,Kucharski
GKS-Lech-Świerczewski ,Sadzawicki, Sznaucer ,Gajtkowski,Kowalski ,Widuch ,Janus ,Andruszczak,Kubisz,Bała
Legia: nie zagrają Wróblewski ,Gerasimowski- kontuzje GKS- brak

Trener Legii Okuka ma spore problemy kadrowe przed spotkaniem inaugurującym drugą rundę ligowych rozgrywek .Jacek Zieliński trenuje już co prawda bardzo ostro ,ale jeszcze nie może być brany pod uwagę przy ustalaniu meczowego składu. Prawdopodobny jest występ Moussy Yahai który zapłacił już 5 tys za alkoholowy wybryk w Krakowie (ale mniejsza o to).Warto przypomnieć iż w poprzednim meczu Legi z GKS rozegranym wiosną przegranym przez warszawian na stadionie przy ulicy Łazienkowskiej 0:2 Yahaya bronił jeszcze barw katowickiej drużyny i zdobył jedną z bramek. Zna więc doskonale atuty i słabości niedawnych kolegów klubowych .Podobnie jak Wojciech Szala który także do stolicy przeniósł się z Bukowej. GKS zrobił już maksa w tym sezonie kwalifikując się do ósemki mistrzowskiej będzie mógł więc zagrać przeciwko Legii na luzie Odszedł co prawda Tomasz Moskała który był najsilniejszym punktem tego zespołu ale inni piłkarze Gieksy mogą dać się we znaki .Natomiast Legia powinna wygrać dwa przełożone mecze z rundy wiosennej . Dla Kiełbowicza będzie to bardzo ważne spotkanie . Powinien wystąpić od 1 minuty bo jego najgroźniejszy rywal do miejsca na lewej pomocy jest kontuzjowany. Do znaczących osłabień GKS-u zaliczyć można brak Tomasza Moskały i również Philipa Umukoru. Ostatnio problemy zdrowotne miał Mariusz Muszalik i w Warszawie zagra on najwyżej połówkę. Chłopak miał ściąganą wodę z kolana i przez wielę dni nie trenował.

Mój typ 1 1,3 w Profie. Ja natomiast wybrałem opcje z przewagą 2 bramek Legii nad GKS za 1,6.

Ruch Chorzów- Polonia W-Wa piątek godz 20:00
Przypuszczalne składy:
Ruch: Matuszek ,Fornalik ,Jikia ,Wlecialowski ,Masternak ,Paluch ,Woś ,Surma ,Górski ,Gorawski ,Śrutwa.
Polonia: Liberda ,Ciesielski ,Kaliszan ,Malinowski ,Kuś ,Gołaszewski ,Pawlak ,Ekwueme ,Kaczorowski Bąk ,Bykowski
Nie zagrają:
Ruch-Jamróz (kontuzja)
Polonia-Żwirgdauskas, Bartczak

Chorzowianie cały tydzień poświęcili na rozpracowywanie Polonii ,także treningi także treningi były prowadzone pod kątem meczowej strategii. Po przerwie do zespołu chorzowskiego powrócił Robert Górski i powinien grać od 1 min. Z pewnością w meczy brakować będzie Rafała Grzelaka ale na lewej pomocy udanie występował Górski. Wśród piłkarzy Polonii powołanych przez Wernera Liczke na mecz z Ruchem pojechało do Chorzowa tylko 18-stu.

Mój typ X 2,9 w profie.

Bardzo przepraszam za tak późne podanie typów ale niestety nie mogę przekładać obowiązków ponad przyjemność co oczywiście bardzo bym chciał robić. Chciał aby ktoś interesujący się LP pomógł mi choć po części w analizie meczy . Typy na sobotę i niedziele podam jutro

Do góry
Bonus: Unibet
#13253 - 16/11/2001 20:50 Re: SPD Liga Polska 2001/2002
Maciek Offline
Carpal Tunnel

O kurcze nie zauważyłem że temat już jest. Sory.

Do góry
#13254 - 16/11/2001 20:58 Re: SPD Liga Polska 2001/2002
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Usuńcie temat naprawdę sory.

Do góry