dodam,ze i ja powrocilem do
Bet-at-home po przerwie,kupony mialem rozliczane od prawie tygodnia w max 5 minut od konca zdarzenia.a najbardziej zszokowalo mnie jak wyslalem mail do supportu w niedziele po 22 z mysla ze odp dostane jutro,a tu odpisali mi po 2 minutach wszytko itp,potem skaplem sie ze codziennie support do 23 maja.bardzo pozytywnie.reszta po staremu,w sensie kursy kulawe,ale jesli chodzi o wachlarz lig i krajow oferowanych to ten buk to wlasciwie nr 1,brakuje tylko wiecej spreadow itp,tych szcegolowych zdarzen.do tego chyba to jest jedyny buk,ghdzie opcja statystyk jest naprawde uzyteczna,tak gdzie wybiera sie zaklady,w innych bukach to nieczytelne gowno,albo nie dzialajace itp,tutaj perfekt,drzewka turniejowe porozrysowane zawsze itp,np w polskim koszu,wyniki,wykresiki...wielki plus.
Szkdoa tylko tych kursow,ale za to akurat na lige mistrzow maja jedne z najlepszych,nei wiem czemu,reszta kapa,ale LM super,ostatnio porownywalem i exp i sportingbet bez szans z
Bet-at-home byli w tym polu,chcialbym kiedys takie kursy widziec tam we wszystkich wydarzeniach a nie tylko tych najpopularniejszych