#1328044 - 24/06/2007 17:27
Re: Afery, newsy, transfery czyli sezon ogórkowy w DBE
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Co do Zgorzelca... Fajna sprawa z tym transferem Logana i Kitzingera. Siła ofensywna wzrasta, a jeśli uda się klubowi zatrzymać resztę zawodników to może to po raz kolejny być bardzo mocny team. Dobrze, że Koszar odszedł do Włocławka, bo i tak nie grał na swojej wymarzonej pozycji i ten sezon w jego wykonaniu był hmm... Nie chce powiedzieć, że nieudany, ale na pewno Łukasz oczekiwał po nim czegoś więcej. A Ivo coś mi się tak wydaje że poleciał troszeczkę na pieniążki. Dla mnie powinien jeszcze przynajmniej sezon ogrywać się w Polpharmie, a dopiero potem wypłynąć na głębokie wody. No ale to jego decyzja. Oby nie grzał ławy, bo odbije się to na jego talencie i grze w Reprezentacji Polski. ... i Słupska. Szczotka i Kikerpill w Czarnych Słupsk. Kolejne fajne transfery, biorąc pod uwagę fakt, że Szczotka idealnie pasuje do koncepcji Igora i Kikerpill wraca na stare śmieci  Z tego co pamiętam to jego najgroźniejszą bronią były rzuty za trzy punkty. Jestem ciekawy co dalej wykombinują włodarze Czarnych :>
|
Do góry
|
|
|
|
#1328238 - 24/06/2007 19:48
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/01/2004
|
trzon w zgorzelcu zachowany witka, rodriguez, kelati, drobnjak podpisali kontrakty. Wczoraj gadalem z dzialaczem slaska. Bardzo bliski podpisania kontraktu jest Adaś "oława" Wojcik. Alijevas znany z gry w polonii tez jest blisko. Pavel Milos i jeszcze z jakimis sa prowadzone rozmowy, ale zbyt duzo nazwisk padlo by zapamietac. Dean Oliver nie jest zbyt mile widziany na przyszly sezon. O hamiltonie wszyscy juz zapomnieli, ale moze uda sie zatrzymac hughesa. Wiadomo, ze teraz bedzie moglo byc tysiac amerykancow wiec kogos sie znajdzie. Moze Oden zrezygnuje z draftu na rzecz slaska pozdrawiam. ps. Snajpa czemu nie macie brazowego medalu? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1328934 - 25/06/2007 01:10
[Re: BeNiTooo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
2. Tomase Van Den Spiegel, Milan Gurovic, Travis Best, Krzysztof Roszyk i Ruben Wolkowyski podpisali już swoje kontrakty i oficjalnie zostali koszykarzami Prokomu Trefla Sopot.
Gurovic podpisał? Raczej nie skoro nigdzie nie ma oficjalnego infa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1329150 - 25/06/2007 02:14
[Re: Cholo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
2. Tomase Van Den Spiegel, Milan Gurovic, Travis Best, Krzysztof Roszyk i Ruben Wolkowyski podpisali już swoje kontrakty i oficjalnie zostali koszykarzami Prokomu Trefla Sopot.
Gurovic podpisał? Raczej nie skoro nigdzie nie ma oficjalnego infa. jeszcze niepodpisal bo jeszcze dzis gra mecz w finale serbii po finalach ma podpisac kontrakt 
|
Do góry
|
|
|
|
#1329968 - 25/06/2007 17:23
[Re: lupus]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
a Polpharma coś cieniutko sie prezentuje jak na razie... Kitzinger, Okafor, Harrington, Ercegovic, Wiekiera, Misiewicz... WSZYSCY OUT Paranoja, nikt nie zostanie oprocz Zakrzewskiego - jakoś nie widze w tym sezonie w playoff Polpharmy :(( a przeceiż nie będę kibicował Śląskowi.... Lipa
przeszedł Majewski, ze Znicza - też mi wzmocnienie, zwłaszcza w zamian za Okafora, czy Kitzingera...
|
Do góry
|
|
|
|
#1330413 - 25/06/2007 21:09
[Re: Mitul]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
a Polpharma coś cieniutko sie prezentuje jak na razie... Kitzinger, Okafor, Harrington, Ercegovic, Wiekiera, Misiewicz... WSZYSCY OUT Paranoja, nikt nie zostanie oprocz Zakrzewskiego - jakoś nie widze w tym sezonie w playoff Polpharmy :(( a przeceiż nie będę kibicował Śląskowi.... Lipa
przeszedł Majewski, ze Znicza - też mi wzmocnienie, zwłaszcza w zamian za Okafora, czy Kitzingera... Polpharma rzeczywiście słabo się na razie prezentuje. Ale to jeszcze nie powód, by już ten zespół przekreślać. Trenerem został Chudeusz i uwierz mi, że jeśli będziecie dysponować podobnym budżetem jak rok temu to Chudy zrobi z tego zespołu fajną ekipę. A Ivo poleciał na kasę 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|