Witam po dosyć długiej przerwie.
Przerwie, podczas której wiele rzeczy przemyślałem. Przerwie, w ciągu której było naprawdę niewiele do obstawiania i mieliśmy do czynienia z ogórkami... teraz jednak ligi zaczynają się przebudzać z letniego snu (mam na myśli piłkę nożną) i pozwala to na reaktywowanie tematu.
Z racji, że to przecież EPP, postaram się, aby temat utrzymał się tu z wymaganym yieldem 5% jak najdłużej. Chciałbym bardzo postawić na jakość, a nie na ilość. Będzie o to strasznie ciężko, szczególnie w soboty, gdy grają moje ulubione, brytyjskie ligi

Podawać tutaj będę typy, które zawsze przynosiły mi zysk czyli z pewnością undery a także duble o AKO >1.7 (triple w wyjątkowych przypadkach).
Jeśli chodzi o dyscypliny to szerokim łukiem
omijam 
,

.
Sporo w temacie poświęcę typom 
, snookera , siatkówki i NBA. Mimo wszystko dominować tu będzie futbol!

Bardzo chciałbym, aby typy były jakościowe a nie ilościowe. Będzie o to trudno tak jak już wspominałem, ale postaram się. Od jakiegoś czasu chciałem połączyć te obie rzeczy, ale nie udawało się i kilka razy się na tym przejechałem. Motywem przewodnim tematu niech będzie
SOLIDNOŚĆ! bo wraz z dobrymi i przemyślanymi typami da naprawdę spory zysk.
Typy będą przedstawiane w miłej dla oka oprawie, będą także podsumowania, ale raczej comiesięczne.
Nie zabraniam wpisów do tematu, ale na forum utarło się, że wpisy powinny coś wnosić dlatego tego się trzymajmy.
Stawkowanie x/10.
Link do poprzedniego tematuPozdrawiam