Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
mam takie pytanie bo wiem ze siedzicie nie od dzis w bukach internetowych... dzis sie zamieszanie z firma jetbull zrobiło...ludzie kase dostali, bonusy... w sumie mam 30 zeta i mysle czy nie dopłacic tak z 500 zł i tam pograc... waszym zdaniem jest sens inwestowac w tego rodzaju bukmachera i wiązac nadzieje z tym ze kase sie da wypłacic jakby co ? dzieki...
$t$
Meldunek: 25/08/2006
Dobra podpisik dostałem od Szefuncia , ale jak tylko dam rade wypłacić kaske z betgun zobowiązuje się do wpłacenia na jakiś szczytny cel paru groszy Na PRIV prosze o poważne propozycje ....
mam takie pytanie bo wiem ze siedzicie nie od dzis w bukach internetowych... dzis sie zamieszanie z firma jetbull zrobiło...ludzie kase dostali, bonusy... w sumie mam 30 zeta i mysle czy nie dopłacic tak z 500 zł i tam pograc... waszym zdaniem jest sens inwestowac w tego rodzaju bukmachera i wiązac nadzieje z tym ze kase sie da wypłacic jakby co ? dzieki...
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego temat w dziale Liga Hiszpańska o Transferach został zamknięty? i drugie pytanie czy planowane jest wogóle taki temat? Bo w temacie o lidze Angielskiej taki temat funkcjonuje i to samo w niemieckiej. Pozdrawiam
dlaczego w temacie wnba zamieszczane są suche typy a zamieszczane są one przeważnie przez lupusa gdzie wyraźnie w regulaminie forum napisane jest:
"Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów, w których argumentacja jest niewystarczająca lub sama treść wskazuje, że dana wiadomość powinna być napisana w innym temacie czy nawet dziale forum.
regulamin powinien znać
z tego jasno można wywnioskować że takie posty powinny być kasowane lub zamieszczane w pp.
Skiper
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
zajrzyj sobie drogi Policjancie do tematu WNBA z zeszłego roku...całe 49 postów z czego jakaś połowa konkretna...dlatego został przyjęty taki a nie inny format tematu, podobnie zresztą jak przy sportach uniwersyteckich
Kto mi umiescil podpis pod nickiem. Jakim prawem? Czyzby to Ignorator? Nalegam, aby jak najszybciej go usunac? Czy jak zywciezca TT moge sam sobie wymyslec podpis?