Wczorajszy dzień mocno nietrafiony. Ale na dzisiaj, warto przyjerzec sie kilku pozycjom. Na początek...
Ceahlaul - Gloria B.
Typ: 2x
Kurs: 1,91
Bukmacher: bwinKurs na gospodarzy stale rośnie. Co prawda póki co wzrost jest niewielki, ale obserwuje również znacznie szybszy spadek kursów na przyjezdnych. Najlepsi (wg. DJ Sosny) fachowcy od piłki - analitycy z
Unibet - obniżyli kurs na Glorię z 4,75 na 4,25 i zapowiada się, że jeśli dalej pójdą w tę stronę co konkurencja, to może spaśc nawet lekko poniżej 4,0. Sytuacja bardzo podobna do niedawno wykorzystanej w meczu Halmstad - GAIS.
Guingamp - Niort
Typ: 1
Kurs: 1,9
Bukmacher: STSNie ma buka u którego nie obserwowałbym spadku kursu na gospodarzy. Im bliżej tego meczu tym większego faworyta widzą analitycy w drużynie gospodarzy. Jeszcze 2-3 dni temu kurs na Guingamp był stabilny i wynosił ok.1,95. Obecnie średni kurs to 1,83, ale już w
Unibet, czy
Bwin spada do 1,75. Myślę, że warto.
Ciekawa sytuacja również w meczach z udziałem
Anderlechtu(1.5) i
Steauy(1.52). Kursy na faworyzowane drużyny mocno maleją, ale ja wstrzymam się z obstawianiem tych spotkań, gdyż to może byc spowodowane poprostu masową grą na te drużyny.
Pod obserwacją mam jeszcze 3-4 mecze. Mysle, że koło 12-13 będe juz wiedział coś więcej na temat występującej przy nich tendencji kursowej.