Edi8,
Adresy federacji, klubow i klubow kibica mam i emaile co do niektorych poszly kilka dni temu (jak na razie bez odp.), dlatego zdecydowalem sie zalozyc ten temat (a nuz okazaloby sie, ze ktos taka strone posiada w 'ulubionych' i po problemie

).
Aha, nikt nie 'musi' mi odpowiadac na to pytanie, a jedynie moga mnie poinformowac.
I druga sprawa to moja niewiedza z zakresu jezykow skandynawskich (a to sa moje 'glowne' ligi). Poszedl juz e-mail do kolegi-Norwega co by za przysluga zapytal federacje norweska o te radia online. Zobaczymy co odpisze...
Do tej pory uzywalem strony, ktora polecil bolo_lacznik, czyli socceraudio.com (dla pilki noznej oczywiscie) i w mojej glowie zrodzil sie pomysl wyszukania strony podobnej (ze wszystkimi wskazowkami tak jak na powyzszej stronie) tylko, ze o europejskim hokeju na lodzie.
Skoro czegos takiego nie ma, to dobrym (w mojej opinii) pomyslem byloby (chyba nie tylko ja jestem zainteresowany przekazem radiowym na tym forum) stworzenie, jak to zostalo juz zaproponowane wyzej, baze linkow radiowych. Jezeli jednak tylko ja jestem za czyms takim to juz wole tradycyjna kartke i olowek i 'skrobanie' linkow podczas sezonu dla wlasnej przyjemnosci...
'fortel natury socjotechnicznej'

Pozdrawiam
Lukasz