Oszust o którym tutaj mowa to prawdopodobnie ten sam ktory przejął konto maxdax. Szaleje teraz znów na innym forum, podając że jest zweryfikowany na stronie kanciastego. Prośba do ich adminów o ip już wysłana. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dziś na chat bukmacherski wszedł człowiek o nicku "maxdax" od razu szukał naiwniaków, którzy mieliby od niego kupić jakieś bony (:D) Ip - neostrada z rejonu katowic
ale Wy macie z tym problemu. jak by mnie kolo wyruchaal na kase i mial jego dane to wsiadalbym w pierwszy pociag i tego samego dnia byl bym u niego pod chata. pojedzcie wszyscy ktorych oszukal i sprawa bedzie izi.
ale Wy macie z tym problemu. jak by mnie kolo wyruchaal na kase i mial jego dane to wsiadalbym w pierwszy pociag i tego samego dnia byl bym u niego pod chata. pojedzcie wszyscy ktorych oszukal i sprawa bedzie izi.
proste ;-) - dziendobry , zastałem wojtka (nie znam imienia) - nie , jest w pracy . - no nic dowidzenia
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: bolo_lacznik
Originally Posted By: bazyl
proste ;-) - dziendobry , zastałem wojtka (nie znam imienia) - nie , jest w pracy . - no nic dowidzenia
Moze ciut inaczej, zamiast dowidzenia... - to ja tu poczekam, jestem dobrym kolega z daleka, poprosze herbatke
Moze ciut inaczej, zamiast dowidzenia... - to ja tu poczekam, jestem dobrym kolega z daleka, poprosze herbatke
Albo jeszcze inaczej...
-Jest Mietek ? ^ A Ty koleś z mecz.pl ? -Tak ^A my jesteśmy ochroniarze Waszczaka
zastukal bym do domu, jesli by go nie bylo to pogadal bym sobie z jego starymi jesli by byl... to jebut w glupi dziup a jesli by nie bylo nikogo... jesli pojedziecie w prace osob zawsze mozna zrobic jakies piwko u niego na lawce pod klatka