Witam ponownie

Oto moja selekcja na weekend i kilka slow, a wiec :
z underdogow widze 3 zespoly, mianowicie :
Hull (champ),
Northampton (one), Chester (two). Moim zdaniem te zespoly mogą splatac figla w zblizajacej się kolejce, jednakze najtrudniejszy jak zwykle jest wybor zakładu. Czy ma być to standard 1x2, czy może HT, czy remis nie ma zakładu. Coventry przeciwnik Hull obecnie prezentuje się bardzo mocno wiec jeśli mialby wypasc jakis figiel to mysle ze najprawdopodobniej by było to podczas pierwszej polowy, a wiec
Hull HT @ 4.5 Brighton chociaz strzelilo jako pierwsze w meczu z Crewe, caly mecz przegralo, a Northampton zazwyczaj lubilo obejmowac prowadzenie 0-1 w polowie meczu, zobaczymy czy cos się zmienilo, a wiec
HT Northampton @ 4.0 Oponent Chester to niewiadoma, przegrana w lidze i remis w pucharze na wlasnym gruncie ze Stoke daje do myslenia, lecz ligi i pucharow nie można jednakowo rozpatrywac . Chester natomiast jak zwykle tajemniczo i underowo. W tym meczu może być wszystko, od wysokiej wygranej Rochdale do underowego remisu lub jak sam bym chciał do niespodzianki w postaci 0-1 Chester . Wiec jeśli może być wszystko to zagram
Draw no bet Chester @ 3. Kolejnym meczem, który chyba zagram będzie
Wolves 2 @ 2.6 Mysle ze podrazniona ambicja poprzez przegrana z Watford da im naped żeby rozgromic sowy , a o punkty na wyjazdach zawsze im jakos było latwiej niż u siebie. No i na koniec plejada remisow, która wychodzi mi z moich przemyśleń a wiec:
Accrington X Darlington, chociaz buki za bardzo faworyzuja gospodarzy po śmiałej wygranej w Wycombe, co dla mnie było czyms ‘troche’ wiecej niż się spodziewałem, a Darlo ma niezły sklad i potencjal na wyjazdach. Bardziej skłaniał bym się ku 2 ale goscie w przypadku prowadzenia mogą go nie utrzymac do konca meczu, bądź co bądź Accrington wydaje się mocne a tym bardziej u siebie.
Plymouth X Ipswitch, tu sprawa bije po oczach : bardzo mocne wejścia obydwu zespołów 2 wygrane ale…Plymouth u siebie takie mocne nigdy nie było, a Ipswitch na wyjazdach tym bardziej. Najlepsza opcja chyba było by granie Ipswitch Draw no bet, no ale sprobujemy remis.
Macclesfield X Milton Key, ciekawe jak Ince ustawi zespol przeciwko swoim byłym podwładnym, znowu skłaniał bym się ku 2 ale nie wydaje mi się żeby Milton było w stanie utrzymac prowadzenie do konca . Ostatni mecz to
Bournemouth X Huddersfield, ale nie wiem jak beda wyglądały sklady itp i wogole nie mam wiedzy, jaka posiadaj co niektórzy forumowicze , a wiec jeśli ktos może mysli podobnie o którymś z przedstawionych laicko i po krotce przezemnie spotkan, to proszę o wypowiedz.
Pozdro