Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#1500684 - 17/08/2007 16:35 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/12/2006
Dzień dobry \:\)
Mała notka do typu powyżej. Almagro regularny i lepszy psychicznie(jeśli można tak mówić) od Bagiety, który wczoraj przegrał wygrany mecz. Federer wyraźnie się podkłada i sądzę, że do finału nie dotrze. No już wczoraj to podstawiał takie piłki cypryjczykowi(?), że szok.Idealna wysoka piła w środek kortu a Bagieta wali albo w siatke ale po aucie Jeszcze się głupio śmieje przy tym. Dziś już tak nie będzie mam nadzieje i Roger odpadnie po 3 setowym pojedynku, żeby nie było ;\) \:p Poza tym zastanawiam się nad Hjułitem ale jeśli go zagram to typ pokaże się w tym temacie \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1500696 - 17/08/2007 16:48 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Osobiście Hjułita nie zagram ale może to komuś pomoże.Kurs nie głupi (1.55 Expekt). Moya już wczoraj powinien odpaść jednak wygrał jakimś cudem 3 seta i całe spotkanie.Kangur z meczu na mecz można powiedzieć, że rośnie w siłę i ja widzę go tu w finale(nie patrząc nawet na drabinkę).Tyle na dziś, czekamy dziś na Fedexa więc...

Almagro Vamosssssss i ma być \:\)

Do góry
#1500839 - 17/08/2007 19:11 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Jeszcze jedno:

Jeśli ktoś ma ochotę coś napisać jakieś za i ale co do podawanych przeze mnie propozycji zapraszam. Pod trzema warunkami:
-proszę zachować kulturę osobistą
-nie robić Quasi Czatu z tego tematu
-nie cytować jakichkolwiek postów(można odnieść się do konkretnego typu)

Do góry
#1501051 - 17/08/2007 21:47 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
Dreju Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 15/03/2007
Wczoraj dzięki Twoim poradom dzień byłby piękny, ale pokusiło mnie za bardzo na Puchar UEFA i tenis uratował mi w sumie tyłek \:D

Dobra robota

Kurcze nie udało się wyedytować poprzedniego posta więc muszę napisać nowego. Jedno pytanko. Co sądzisz o meczu:

Golovin - Kuznetsova ? Przewidujesz niespodziankę, czy raczej Rosjanka jako faworytka wygra?

Edited by lupus (17/08/2007 22:03)

Do góry
#1501098 - 17/08/2007 22:14 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: Dreju]
$port Offline
Carpal Tunnel

@Dreju

Jeśli o mnie chodzi to odpuściłbym ten mecz z dwóch powodów.Pierwszy to to, że te turnieje to parodia naszpikowana zonkami. Po drugie dość rzadko typuje WTA, na US OPEN pewnie będzie częściej, od typów 'kobiecych' są znakomici typerzy choćby na tym forum ;\) Czasem podpytuje i podpatruje PioKing'a \:\)
Ogólnie wyznaje zasadę: jeśli nie ma co grać to nie graj na siłę.

Do góry
#1503085 - 18/08/2007 20:21 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Oj ciężko jest... Głowa mi pęknie chyba ;\) Za dużo bylo wczoraj, oj za dużo..

Dobra pora coś skrobnąć.

Na dziś proponuje po pierwsze under w meczu Widzew-Wisła. Wiślakom troche skład się pomniejszył, Widzew podobnie.Wisła prawdopodobnie wygra to spotkanie w stosunku 1-0 lub 2-0, nie wierze w to że dadzą sobie wcisnąć bramkę. Po drugie Zagłębie powinno rozprawić się z Lechem Poznań, któremu rozpadł się również skłąd.Zagłebie gra ładnie ostatnio i sądzę, że 3 punkty w Lublinie stana się faktem. Ładniej napisze to później teraz nie jestem w stanie...

Do góry
#1503730 - 19/08/2007 00:41 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

11. Widzew v Wisła under 2.5 @1.93 Bet365 2j
12. Zagłębie v Lech 1 @1.80 Gamebookers 2j
34. Hjulit v Federer 1 @7.00 Bet365 2j
35. Denko v Blejkk 1 2.05 Centrebet 1j

Analiza późnym wieczorem \:\)

Do góry
#1505057 - 19/08/2007 20:08 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Wczoraj czarna niedziela
Mówie aż do US OPEN. Ja tu jeszcze wróce... \:\) Mała przerwa na pewno się przyda \:\) Po drugie mam na głowie teraz trochę obowiązków ;\) Tak więc jak mówie-na USO wracamy ze zdwojoną siłą mam nadzieje
Pozdrawiam $port

Do góry
#1527037 - 27/08/2007 19:28 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Witam po kilkunastodniowej przerwie. Tak jak mówiłem, zaprzestałem granie na jakiś czas. Już dziś rozpoczyna się US OPEN, ostatni Wielkoszlemowy turniej tego roku, to okazja na zarobienie znacznych pieniędzy dla wielu zawodników, którzy zawodzili w tym roku.TO ostatnia szansa dla nich na pokazanie się i być może odbudowanie formy ;\) Kursy o dupę rozbić, ale co się dziwić przeciez nie dostaniemy choćby 1.1 na Fedexa, Nadala czy innych faworytów tego turnieju. Osobiście bardzo bym chciał i sobie życzył aby turniej wygrał Djokovic, wspaniale grający chłopak, który niedawno pokonał samego Federera w finale imprezy w Toronto. Myślę, że tą wygraną podbudował swoje moralne przed tym, jakże ważnym turniejem.Z drugiej strony jednak muszę powiedzieć, że drabinkę ma cholernie trudno i łatwo o półfinał na pewno nie będzie. Federer wiadomo swoje, pierwsze rundy zapewne spacerki, raczej sparingi niż mecze, ta nawierzchnia mu leży( w sumie jak prawie każda inna ;\) ), tu nie ma się co rozdrabniać jak na razie i śmiało można grać kursy 1.2-1.25( choć nawet nie wiem jakie one są jesli chodzi o te wyniki) na zwycięstwa Fedexa 3-0.

Co mogę powiedzieć więcej jeśli chodzi o mecze pierwszej rundy, za mała stawkę można spróbować zagranie porażkiGonzaleza z Gabą. Czilijczyk formą katastrofalna, nie gra poprostu nic, masa podwojnych błedów serwisowych a także nie wymuszonych błędów wlasnych nie stawia go w dobrym świetle jeśli chodzi o ten turniej. Dla mnie max 2 runda.Dalej Jarko Nieminen powinnien uporać się z Isnerem, nie przekonuje mnie ten chłopak co tu dużo ukrywać, Jarko ostatnio nie zachwycał ale na ten turniej mobiklizcja na maxa i sądzę, że jeśli odpadłby w pierwszej rundzie tak ważnego turnieju to byłaby wielka plama. 1.55 jak najbardziej do grania \:\) Lee kurs 1.5 dla mnie przesada jeśli chodzi o mecz ze słabym Herbatnikiem. Lee wszechstronny zawodnik, pierwsza runda jak najbardziej do przejścia. Jak na razie tyle, popołudniu napiszę jeszcze dokłądnie co gram, pierwsze rundy spróbuje zagrać spore tasiemki, może coś się uda ustrzelić poza tym kursy 1.5 za spore pieniądze.

Pozdrawiam
$port

Do góry
#1527402 - 27/08/2007 22:45 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Tasiemki na US OPEN \:\)

Schnyder, Bammer, Safina, Chake, Dementieva, Hingis, Radwańska, Hantuchova, Berdych, Stepanek, Benneteau, Chela, Davidenko, Jużny, Roddick, Hewitt, Lee, Nieminen, Andreev, Kiefer, Bagieta, Canas, Blake ;\)
ako 25.80

Santangelo, Del Potro, Lee , Nieminen, Mathieu, Karlovic, Guccione, Safin, Razzano, Sugiyama, Radwańska, Stosur, Rezai ;\)
ako 178.91

pozdrawiam wszytskich i życzę wysokich wygranych

Do góry
#1535204 - 29/08/2007 04:49 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

witam
Tasiemki jak to tasiemki wczoraj zapoczątkował koniec pierwszej z nich Bagieta ktory przegrał z Maxem Mirnyjem w czterech setach. Przegrał mecz na własne zyczenie można rzecz, ale z drugiej strony bylo widać wielkie zaangażowanie Maxa. W drugim i trzecim secie prowadził z przewagą jedneog brejka a jednak przegrał 2 sety.Trzeciego zdołał wygrać, w czwartym natomiast w TB ze stanu 5-1 oddał seta i cały mecz... Masa DF i nie wymusoznych błędów, walenie po autach prostych piłek i w rezlutacie zasłużona wygrana Maxa. Jutro spotka się ona z Grosjanem i właśnie ten mecz mnie zainteresowal. Kursy na Groszka przywoite w okolicach 1.7. Max to gracz deblowy, widać to było podczas wczorajszego meczuz Bagieta gdyż praktycznie przy co drugiej piłce darł do siatki \:\) Max nadrabia zagrywką ale zdarzają mu sie coraz częściej proste błędy polegające na wyrzucaniu piłek poza kort.Groszek pierwszy mecz wygrał przez krecz Paula Goldseina w drugim secie przy stanie 6-1 4-1 dla Sebastiana. Jutro oczekuje łądnego meczu ale wydaje mi się że to właśnie Max jutro zakończy swój udział w singlowym Turnieju US OPEN na kortach Nowego Jorku.Tak więc od siebie polecam granie na włąśnie tego Pana ;\)

Jutro staram się zaatakować dubelka jakiegoś i chyba naodpowieniejszym według mnie drugim typem do groszka jest Davidenko. Ostatnia afera z Betfair chyba dała mu porządnego kopa i wreszcie zaczął grać a nie kręcić poza kortem ;\) 1.37 z Kefirkiem wydaje się dobrym kursem, ktory wspaniale pasuje na podwojenie ;\) Na temat tego meczu nie będę się rozpisywał \:\) Tak więcj jutro również Davidenko.

Poza tym jako singla gdzies w necie zagram na epwno Marata Safina, facet,owszem, nie błyszczał w sezonie ale myśle że z Danceviciem powinnien dać radę bo na pewno nie hccialby odpaść w pierwszej rundzie \:D A w końcu US OPEN to ine turniej dla zwykłych grajków tylko dla najlepszych na świecie i jeszcze nie dawno do takich omżna było go zaliczać, mam andzieje że tym mecze przybliży się do tego miana po raz kolejny \:\)
Tak więc Marat
Jak na razie US OPEN daje mi lekko zarobić, staram się grać mnie pewne mecze za mniejsze stawki i na razie 2/2 kupony weszły \:\) Teraz żałuje że ich nie podalem \:p

Do góry
#1536867 - 29/08/2007 19:31 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Witam. Niestety nie spojrzałem do OOP i mecze Denko i Groszka dopiero jutro ;\) ale przynajmniej łądnie typy w temacie napisze \:D

Dziś jeśli chodzi o ATP US OPEN oferta mizerna. Wiadomo taka jak mówilem niedawno Fedex 3-0 ale kurs 1.15 mizerny, tak więc typ dla wariatów \:D Chodź ja powtarzam że Fedex seta starci dopiero w ćwierćfinale ;\) Poza tym z WTA zainteresował mnie mecz Sugiyamy z Makarovą \:\) Suga ostatnimi czasy nie brylowała za bardzo na kortach jednak już podczas pierwszego meczu na tym turnieju można zauważyć znaczącą zmianę. Mało popełnianych niewymuszonych błedów oraz podwojnych błędów serwisowych a także wysoka skuteczność serwisowa zarówno pierwszego jak i drugiego serwisu stawia Japonkę dzisiaj w roli faworytki z Makarovą ;\)
Suga

DO tego jeszcze Cornet

Jeszcze jednym typem mam nadzieje godnym uwagi wydaje sie mecz Cornet z Wozniacki, przejscie jak burza kwali oraz wygraniw spokojne 1 rundy zwiastuje mam andzieje przejście i drugiej z nich ;\) Wozniacki starszne męczarnie w pierwszej rundzie Typ po analizie i pogaduchach \:D z Mr.Eco \:\) dla niego a wszystkim powodzenia \:\)

Do góry
#1536879 - 29/08/2007 19:35 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Do tego jeszcze tasiemka dwudniowa \:\)
Sugiyama, Davidenko, Djokovic, Hewitt, Grosjean, Radwańska, Cornet, Federer
ako: 11.7 ;\)

Pzdr
$port

Do góry
#1540654 - 30/08/2007 13:27 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Gabashvili Cornet Safin Lee Fedex x2 3-0
Nieminen Sugiyama

Oj Gaba poprawił mi dziś budżet, oj poprawil (kurs prawie 6 w BF ;\) ) dziś czkeamy na Denko, Groszka i dodatkowo gram na jednym kuponie Kangura ktory powinnien spokojnie wygrac z Callerim ;\) Mocno zastanawiam się na Agnieszką, jeśli ktoś ma jakieś zdanie na temat jej meczu zapraszam na PRIV lub tutaj do tematu \:\)

Pzdr
$port

Do góry
#1542430 - 31/08/2007 01:58 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Jednak zdeycydowałem się na zagranie Agnieszki \:\) Kurs okolo 1.6 godny uwagi przy obecnej dyspozycji naszej zawodniczki. Razzano rownież w gazie się wydaje, oczekuje 3 setowego meczu i wygranej naszej zawodniczki, ktora spotka się z Szarą ;\) Poza tym zagralem jeszcze na praę deblową Erlich/Ram ostatni turniej zdecydowanie odpusci ulegając już w pierwszej rundzie, tu już tak się nie stanie \:\)
Groszek, Denko, Erlich/Ram, Aga gogo

Do góry
#1545559 - 31/08/2007 19:07 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Groszek Denko Erlich/Ram Aga

Cudowny dzień wczoraj ;\) Na dziś Safin. Sądzę, że powinnien uporać się ze Szwajcarem Wawrinką choć jego gra w pierwszej rundzie nie zachwycala. Safin to jednak rutyna i jeśli tylko nerwy nie wdadzą się w jego poczynania na korcie wygra ten mecz spokojnie.
Do tego Djokovic i Hewitt. Szczególnie ten drugi przekonuje mnie swoją dotychczasową grą, Djoko natomiast łatwej przeprawy mieć nie będzie ale sądzę, że wreszcie Radek Stepanek pożegna się z jakimś większym turniejem \:\) To tyle ode mnie, Vamosssssssss Panowie i Panie

Do góry
#1545801 - 31/08/2007 20:59 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Dziś jeszcze jeden mecz godny uwagi jak dla mnie \:\) Dopiero teraz go zauważyłem i jestem dość mocno zszokowany. Chodzi o mecz X-man'a z Nalbim. Kursy na Malisse'a za wysokie oj za wysokie! Nie wiem dlaczego David jest tak faworyzowany. 3.90 na 'IKSA' biorę za średnią stawkę. Ostatnie mecze w US OPEN obydwu zawodników pod ich dyktandu obaj 3-0. Jednak to wlasnie X-man mnie bardziej przekonał, po kontuzji ręki już nie ma śladu, chęć gry ogromna i sądzę, że dziś to pokaże. Nalbi jak to on, troche nadwagi w dalszym ciągu, sądzę że nie będzie to miało dziś większego znaczenia, typuje zwycięstwo Xaviera 3-1 \:\)

Pzdr
$port

Do góry
#1571984 - 08/09/2007 19:27 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

X-man Hjułit
Djoko

Dość długo mnie tu nie było. A to dlatego, że dostałem na ostatni miesiąc wakacji dobrą pracę i staram się ją sumiennie wykonywać ;\)
To nie znaczy, że nie wiem co się dzieje na światowych arenach \:\) Turniej US OPEN wkroczył już w decydującą fazę przed nami półfinały Panów, za nami już , półfinały kobiet. W Finale turnieju Pań zmierzą się rozstawiona z nr 1 Justine Henin oraz turniejowa 12 Svetlana Kuznetzova. Nie ma się co rozdrabniać jak dla mnie każdy kurs na Henin w tym meczu jest dobry, nie pozostawia ona złudzeń swoim rywalkom wygrywając wszystko bez większych problemów. Kuźnia wczoraj w pierwszym secie przeszła obok niego ;\) przegrałą z Chake 6-3 a w następnych dwoch setach oddała tylko dwa gemy i w rezultacie awansowałą do finału nowojorskiej imprezy. W finale jednak nie wróże jej kolorowo, Henin w gazie gra w tej chwili fantastyczny tenis( jak zawsze z resztą). Dla mnie będzie to pojedynek jednostronny.

Jeśli chodzi natomiast o finał Panów to do niego przed zawodnikami jeszcze dość długa droga ;\) W pierwszym meczu półfinałowym zmierzą się (mój ulubieniec z resztą) Novak Djokovic z Hiszpanem Davidem Ferrerem. Kursy odpowiednio 1.3 - 2.9. Novak w tym turnieju miał już baaardzo ciężką przeprawę bodaj w drugiej rundzie z Czechem Radkiem Stepankiem. Mecz ten trwał prawie 5 godzin jednak Serb wyszedł z niego zwycięsko wygrywając po dramatycznym 5-setowym pojedynku- w decydującym secie po TB). Dziś raczej łatwej przeprawy mieć również nie będzie. David Ferrer to jeden z największych walczakó w calej karuzeli ATP. Regularny, nieodpuszczający i walczący o każdą piłkę, odprawil z tego turnieju już miezy innymi turniejową 2 Rafaela Nadala.Djoković gra najlepszy tenis w życiu, sądzę ze w tej chwili jest jedyną osobą na globie, ktora jest w stanie zagrozić Federerowi(chodź i tu w drugim półfinale on łatwo mieć nie będzie).W meczu tym widze TB'ki dlugie wymiany z happy endem jednak dla młodego Serba. Przewiduje wynik 3-1 ;\)

Drugi pólfinał \:D
Federer turniejowa jedynka juz od ładnych paru lat oraz Davidenko, największy wałek ostatnich czasów, rozstawiony z numerem 4. Kursy w granicach 1.05 na Fedexa i ponad 5 na Denko. I co ja będę ukrywał, Davidenko miał coś do pokazania działaczom Betfair. Pokazał się z jak najlepszej strony nie tracą w tym turnieju ani jednego seta. Dziś na przeciw niego stanie najlepszy tenisista świata, Roger Federer. Wiadomo faworyt jest jeden, ale... Ja osobiście skusze się na zagranie na Davidenke i kontrowanie ewentualne na BF, wiecznie wygrywać nie można i jeśli nie dziś Denko to wierzę że jutro Djokovic odprawi wreszcie Fedexa z drugim miejscem do domu. To tyle od mnie, Prawdopodobnie wrzucę jeszcze anazlizę jakaś krótką meczy juniorskich, w których grają nasi rodacy ;\)

Pzdr
$port

Do góry
#1572086 - 08/09/2007 20:39 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Dzisiaj również mecze eliminacyjne EURO 2008 z udziałem naszych Orłów. Osobiście nie typuję tego meczu, mecz do oglądania nie do grania, jestem całym sercem z Polakami i wierze w korzystny rezultat \:\)

Zainteresowało mnie kilka meczy, a raczej zdarzeń które wystawił Toto-mix. Zagram pewnie jakieś dubelki na HC 0-1,5.
Pierwszy mecz to San Marino-Czechy H (3,5-0). Co to dużo ukrywac, ogórki piłkarskie z dyscyplinowaną i zgraną drużyną Czech. Takie mecze się wygraywa i to wygrywa się wysoko, sadzę ze nawet 4 bramkami ;\) kurs 1.6

Walia-Niemcy H (1,5-0). Kolejny mecz, na który kurs wydaje mi się dość zawyżony, Walijczycy waleczni i potrzebujący choćby punktu w takim meczu.Na pewno będa walczyć do ostatniej minuty z lepiej dysponowanymi Niemcami, sądzę jednak, że CI drudzy nie są w stanie wygrać dwoma bramkami \:\) kurs 1.7

Chcialem powiedzieć kilka słów na temat tego tematu. Mianowicie podawałem do tej pory single grane za konkretne stawki, które w przeliczeniu na pieniądze były kilkanaście razy większe. Przyniosło to niezły zysk. Prawdopodobnie od przyszłego tygodnia zacznę podawanie kuponow tak jak robiłem to kiedyś. Każde zdarzenie na kuponie będzie poparte krótką analizą jeśli czas na to pozwoli. W sumie dość mocno zastanawia mnie opuszczenie tej estrady na jakiś czas, uzbieranie większego kapitału na grę i powrót. Na chwilę obecną kapitał wynosi około 1000zł. Zapraszam do luźnej ale rzeczowej dyskusji na ten temat z zachowaniem kultury osobistej.

Do góry
#1575568 - 09/09/2007 22:22 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Euro wczoraj mnie położyło Cieszy jednak to, że Novak jak i Henin dali odrobić i jestem na 0

Jednak we wczorajszym drugim półfinale niespodzianki nie było. Federer dość latwo uporał się z Nikolayem nie oddając mu nawet seta ;\)

vs
Wymarzony finał jak dla mnie. Novak vs Roger.
Djokovic zajebisty showmen, to co robi przed meczami czy na wywiadach stawia go w barwnym świetle tego wspaniałego sportu. Fedex wiadomo wchodzi na kort i robi swoje, wszyscy mówią, że rzadko gra na 100% możliwości gdyż nie jest to potrzebne. Gra poprostu o kilka % lepiej od swojego rywala i to pozwala mu zwyciężać. Novak bodaj w Toronto pokonał Rogera w 3-setowym pojedynku wygrywając dwa tajbrejki. Dziś staje przed ogromną szansą zdetronizowania krola tej nawierzchni. Cóż mecz bardziej do oglądania niż do grania, kursy 1.2 na Federera dla mnie śmieszne. Ja osobiście gram na Djoko za stówkę, siadam z piwkami przed TV i oglądam ten mam nadzieje, świetny finał ;\)

Djoko Vamosssssssssss

Do góry
Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08