To że po raz kolejny jest godzina która jest (i tak młoda) i nie mogę zasnąć minimum do 3:30 pocisnę jak zwykle

A postaram się gdzieś jutro ruszyć po 6:30 rano by może się przestawić...
To że z allegro przysłali mi niedziałającą baterię do telefonu i jak dzisiaj jest ostatni dzień(wtorek) doładowania konta to doładowałem, ale przyszło full nowych numerów odpuściłem na 00140XXXXXXXX
i blokada do nikogo nie mogę nic pisać i dzwonić.
A tylko coś po angielsku usłyszałem w 2s. i 0.00 na koncie chyba 2raz muszę doładować byle nie za późno bo umowa mnie wiąże w Plusie :/
I to na dodatek że przez całe wakacje nie miałem wcale praktycznie telefonu nic do nikogo nie pisałem, a tu masz znowu ciąg dalszy się chyba zbliża

To że dalej nie mogę zrozumieć do końca kobiet np. 1przelizałem konkret bawiłem się dobrze a po pewnym czasie uciekała ode mnie, więc musiałem się skoncentrować na innej. Chociaż może jej decyzję rozumiem, w końcu chodzi o zabawę chyba, a może i nie o to jej chodziło nie wiem. Dobrze że się tym tak bardzo nie przejmuję.
A mnie denerwuje, że trzeba wyjechać z tego popieprzonego kraju, żeby móc normalnie zarabiać
A mi to że mało kto pomaga mi w tym ;):
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1281414&page=2&fpart=5