Jak sie ma sprawa z nowymi patchami. Dalej jest to samo badziewie ze gdy nie zmieniamy taksy to zaczynamy wtapiac mecz za meczem. I czy sytuacje sam na sam z brmkarzem dalej sie koncza ze nasi zawodnicy przewaznie pudluja ?
Spytam czy ktoś ma jakąś receptę na Rosi'ego z Romy. Nie chodzi mi tu o De Rossi tylko o tego młodziana - 19-latka. Na starcie zarabia 150 000 Euro tygodniowo !!! Dotego bonusy za mecz tzn. między innymi za sam występ ma 37 500 Euro sprawiają, że tygodniowo kosztuje on mnie 200 000 Euro!!! A grać i tak nie gra bo jest za słaby jeszcze.
Próbowałem się go pozbyć, oferowałem go największym klubom ale nikt go nie chce, nawet za free... Kontraktu z nim nie zerwę bo ma podpisany na kilka lat w przód i bym zbankrutował. Mało tego gdy nie gra za często rodzi problemy w mojej drużynie.
Wydaje mi się, że ktoś popełnił błąd i zamiast 150 000 powinno być 15 000 a zamiast premi 37 500 za występ 3 750.
Koledzy mozecie mi wkleic screena ile sie zarabia w poszczegolnych zespolach cf league ? chodzi mi o 4-5 przypadkowych zespolow ( albo takich co sa w Londynie) niestety nie nie znam Nazw bo mi sie stronka zwalila ;/ http://www.tonykempster.co.uk/gridsindex.htm moze wam zadziala... zakladka MILES MAP tam powinno pokazac zespoly grajace w Londynie
czy place sa zblizone do realnych zarobkow graczy ? Moze ktos to porownac ? Np ile dudek zarabia w Liv i ile w tym Menagerze ( z tego co mi wiadomo to Dudek ma cos kolo 40ale moge sie mylic)? albo kogos kogo znacie z Angielskiej Ligi...