#1788755 - 18/11/2007 06:43
Re: Leo Benhakker i reprezentacja [2]
[Re: connor]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Awans był pewny od samego początku. Najłatwiejsza grupa w historii eME. hmmm no nie do konca, na papierze to niezle wygladala ta grupa Sądziłem że Armenia lub Kazachstan będą rozdawać karty... Wiadomo było że tacy Belgowie czy Portugalczycy to na polskich boiskach nie mają szans z naszymi gwiazdami.
|
Do góry
|
|
|
|
#1788765 - 18/11/2007 06:45
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
amk, więcej takich meczów jak pol-por 2-1. a będą argumenty. dziś to była niezła kopanina, strzały rodem z boisk rugby, a błędy belgów przy bramkach porażające. amk, nie umieraj  a w dupie mam niedowiarków, ja patrzę na tempo gry naszych, na technikę, na szybkość zawodników... 2 liga europy. Erazm ,to nie tenis i nie znasz sie  Nie mozesz oceniac poprzez pryzmat meczu z Belgia. Celem byla wygrana i cel zostal osiagniety ,remis badz porazka po pieknej grze nie warte bylyby funta klakow. Wez pod uwage warunki ,atmosferyczne i te ,jakie postawil przeciwnik. Widziales jakas ekipe grajaca ladnie przeciwko Belgom ? W eliminacjach trzeba robic punkty ,a nie pieknie grac. A ktoz dzis w Europie tak pieknie gra ? Moze Hiszpania ? To tylko tyle Ci powiem ,ze na dzien dzisiejszy stawiam gruba kase ,ze Polska z Hiszpania nie przegrywa. Wreszcie moge byc dumny ,ze polscy pilkarze cos osiagneli ,tu ,w Katalonii ,gdzie futbolem interesuja sie niemal wszyscy. Wiec....nie psuj mi swieta 
|
Do góry
|
|
|
|
#1788768 - 18/11/2007 06:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
dziś to była niezła kopanina, strzały rodem z boisk rugby, a błędy belgów przy bramkach porażające. amk, nie umieraj  a w dupie mam niedowiarków, ja patrzę na tempo gry naszych, na technikę, na szybkość zawodników... 2 liga europy. Dokładnie tak. Klasą błysnęli tylko Smolarek, Błaszczykowski i Boruc. Po dwóch pierwszych widać, że to inna klasa futbolowego myślenia niż reszta tej drużyny. Ten pierwszy miał kilka farfocli, ale przybramkach zachował się jak Bebeto, czy inny Inzaghi - porażająco inteligentnie. Błaszczykowski przypomina mi Citkę z jego najlepszych lat. Pamiętam jak Citko ściągnął do linii dwóch Anglików na Wembley i ich kiwnął. Przecierałem oczy ze zdumienia. Błaszczykowski grał dziś świetnie. Bardzo solidnie spisał się Żewłakow. Dni Bąka są już policzone - jeśli pojedzie, to tylko za zasługi. Czy warto brać za zasługi ? Tyle samo za, co i przeciw. Ci goście - Łobodziński i ten drugi na prawej stronie w I połowie - nieporozumienie. Żurawski jak zwykle starał się, walczył, ale nie błysnął. To samo Sobolewski, ale to człek od takiej roboty. Lewandowski - słabo, zdecydowanie za wolny. Reasumując: tu nie chodzi o Leo, który ma więcej klasy jako człowiek i jako trener niż prawie wszyscy polscy trenerzykowie razem wzięci. Tu chodzi o głeboką zmianę strukturalną - poczawszy od edukacji, przez poziom trenowania, jakość bazy treningowej i boisk, aż po promocję piłki nożnej i jej finansowanie. Miną lata zanim będziemy się tak naprawdę w świecie liczyć. A tymczasem stało się. Wielkie gratulacje, przede wszsytkim dla Beenhakera.
|
Do góry
|
|
|
|
#1788773 - 18/11/2007 06:48
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Niektórym to ciężko dogodzić. Szczegolnie tym ,co stawiali X2 na Belgie  Hmm..pisali ,ze jak wtopia to i tak sie beda cieszyc z awansu Polski. Pinokio ma duzo rodzenstwa 
|
Do góry
|
|
|
|
#1788779 - 18/11/2007 06:50
[Re: moonlight]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
No to jest Zaj.EBI.ście  Cieszmy się z pierwszego awansu do ME. Obyśmy o kolejny za 4 lata nie musieli walczyć na boiskach... Dziękuję LEO  Dziękuję EBI  I wszystkim pozostałym  A co do ME, to nie oszukujmy się... Mistrzostw nie wygramy... Dlatego chciałbym mieć w grupie: Anglię Szwecję NiemcyLeo udowodnił, ze przynajmniej mentalnie potrafi odmienić ten zespół. I choć wciąż jesteśmy solidnym europejskim średniakiem bez wielkich gwiazd w drużynie, to POTRAFIMY! Dlatego po odpędzeniu złych demonów związanych z Mistrzostwami Europy pora na kolejne. Pora dokopać tym zasrańcom i zemścić się za wszystkie poprzednie lata. Z Leo u steru powinna udać się zemsta przynajmniej na jednych z tej trójki 
|
Do góry
|
|
|
|
#1788790 - 18/11/2007 06:58
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
amk, więcej takich meczów jak pol-por 2-1. a będą argumenty. dziś to była niezła kopanina, strzały rodem z boisk rugby, a błędy belgów przy bramkach porażające. amk, nie umieraj  a w dupie mam niedowiarków, ja patrzę na tempo gry naszych, na technikę, na szybkość zawodników... 2 liga europy. Ale przecież dzis nie można się bylo niczego innego spodziewać. Ogromna presja a przecież polscy zawodnicy mecze o taką stawkę grają bardzo rzadko. W klubach albo siedzą na ławce albo wchodzą na chwilke. Oczywiście nie wszyscy ale z niketórymi tak niestety jest. Jak pisali wczesniej, z taką drużyna to naprawde sukces i należy się z niego cieszyć. Moj scenariusz co do tego meczu spełnił się w 98%. Nie można było oczekiwać widowiska na miare meczu z Portugalią. Najważniejsze, że awansowaliśmy  
|
Do góry
|
|
|
|
#1788794 - 18/11/2007 07:01
[Re: Tombal]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Grecja to Grecja Polska to nieudaczniki zbieranina kopaczy oprócz paru zawodników. FART FART FART Chętnie poczytamy Twoje życiowe osiągnięcia kolego. Tylko pamiętaj, że jest limit znaków na jeden post...
|
Do góry
|
|
|
|
#1788801 - 18/11/2007 07:04
[Re: Tombal]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Grecja to Grecja Polska to nieudaczniki zbieranina kopaczy oprócz paru zawodników. FART FART FART buahaha to tak jak z moimi all inami w pokerze, mam 99% szans na wygranie rozdania, a na 100 przypadkow przegrywam 40  Trzeba liczyc ze grecja moze sie powtorzyc, w kazdym razie na EURO bedzie mozna zarobic  Moze nie az tak jak na MS bo nie bedzie ciemnych druzyn z Afryki i innych egzotycznych, ale zawsze cos sie trafi.
|
Do góry
|
|
|
|
#1788805 - 18/11/2007 07:06
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
No to jest Zaj.EBI.ście  Cieszmy się z pierwszego awansu do ME. Obyśmy o kolejny za 4 lata nie musieli walczyć na boiskach... Dziękuję LEO  Dziękuję EBI  I wszystkim pozostałym  A co do ME, to nie oszukujmy się... Mistrzostw nie wygramy... Dlatego chciałbym mieć w grupie: Anglię Szwecję NiemcyNo super podejście. Po co w ogóle jechać na te EURO? Taka Grecja też jakoś do faworytów nie należała. A narzekaczy proponuję banować na tydzień 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|