Juz dzis o 16 w finale madyckiego turnieju Masters spotkaja sie Maria Sharapova oraz Justine Henin-obronczyni tytulu z przed roku.
Maria w gazie, gra kapitalny tenis, malo bledow wlasnych, duzo winnersow, spokoj w grze w decydujacych momentach.Nie wiem ktora reka byla kontuzjowana ale jesli prawa to chyba ta kontuzja wyszla jej na dobre. Maria bije straszne mocne pilki, rzadko biega do siatki ale taki jest jej styl gry. Co innego JuJu. Wczoraj kompletnie nieudany dzien, nieudany w sensie jej gry. 0

podkreslam 0 serwisu!! Okolo 10 podwojnych i duzo wyrzucanych pilek poza kort, tak w skrocie mozna opisac to co wczoraj pokazywala JuJu na korcie z Serbka. Ana ni potrafila jednak tego wykorzystac a miala ogromna szanse nawet na pokonanie Belgijki.Justine wczoraj grala tylko momentami swoj najlepszy tenis, beckhend nie funkcjonowal jak nalezy, czasem zle oceniala loty pilek.Wiem wiem... mecz meczowi nierowny. ale patrzac na progresy gry obu pan wiecej szans daje jednak Rosjance i to wlasnie w niej upatruje zwyciezczynie dzisiejszego meczu. Kursy w granicach @3 mocno przeszacowane, to jest final drodzy moi

Jesli moje przewidywania sie sprawdza choc po trosze to moze byc dzis nawet 2-0 dla Marii.
Maria win 3.00
Maria win 2-0 5.75
GL