# 2
vs
Slavia Praha - Ajax Amsterdam
Typ: Ajax
Kurs: 2.10 Podobna sytuacja jak w meczu Lazio, tylko że Ajax 'umoczył' u siebie jeszcze bardziej - nieskutecznośc, frywolna.. momentami chaotyczna gra (za bardzo chcieli ?) + niewykorzystany karny (Klaas Jan Huntelaar

) to wszystko i odrobina szcześcia gości to mieszanka wybuchowa która wypaliła w 1. spotkaniu, w którym czesi wygrali 1-0 na boisku rywala.. co było mega, mega sensacją

Wierzę w kunszt strzelecki Klaasa (Rocchi nie wykorzystał karnego na stadio olimpico, a w budepeszcie ustrzelił 2 gole

w tym jeden z karniaka) może holenderski kolega weźmie z niego przykład ?)
a tak już calkiem powaznie.. to nie chce oglądac w LM takiej nudnej, smętnej druzyny jak Slavia.. Ajax ma moc, siłę i przebojowość.. radosny football na `TAK` z wykorzystanem mlodości to jest to co w pilce uwielbiam i z calego serca życzę im awansu co też poprę wkładem pięniężnym

Ajax rok temu wystarczajaco się skompromitował ulegając w dwumeczu Kopenhadze - wszysycy to pamietamy

wierzę że nie dojdzie do tego po raz drugi.. chociaż teraz są w zdecydowanie gorszej sytuacji (przypomnijmy ze przed rokiem Ajax w pierwszym meczu wygrał na wyjeździe 2-1 by później u siebie się skompromitować ulegając 0-2)
OK, dosyć pisania tych farmazonów, analizami wykażę się innym razem.. wszyscy wiemy jaki potencjał mają Holendrzy i ja stawiam na taką pilkę, bo taki football chcę ogladać w środowe lub wtorkowe wieczory

Słaba argumentacja, ale ja nie wyobrażam sobie drugiej takiej wpadki w wykonaniu ajaxu.. gram czystą 2-kę a nie awans (co chciałem uczynić gdy Ajax przegrał 2 tygodnie temu) z jednego prostego powodu.. aby Ajax awansował musi wygrać.. a kursy na oba zakłady mam identyczne (dodam tylko ze wyniku 0-1 i dogrywki nie wykluczam

)
a do tego dokładam:
Michael Berrer vs Michał Przysieżny ( 1 ) 1.40Dziś wielki Polski dzień (na czym także udalo mi się zarobić

pozdro dla expertów tenisowych

)
Aga izzzzi Frytek z Matką izzzi

dziś jednak brutalna rzeczywistość ostudzi nam troszke głowę, bo Michał zakończy występ w US Open na 1 rundzie. (izzzi ?)
AKO: 2.94
stake: 2 j.Początek meczu : 20:30