StaloweRamie
a.k.a. "gen.Franco"
Meldunek: 17/06/2005
Witam. Mam małe pytanko.Zleciłem dziś wypłatę od nich przelewem bankowym.Jak myślicie na kiedy jest szansa by pieniądze znalazły się na moim koncie.Pytam gdyż zależy mi na czasie gdyż w piątek wyjeżdzam z kraju
No zupełnie odwrotnie u mnie. Pełen profesjonalizm. Wypłaty zawsze docierały, support bez zarzutu, zawsze z jakimś problemem dzwoniłem do nich i na poczekaniu pozytywnie załatwione. Gdyby nie słabe kursy, grałbym u nich częściej.
ja jak na razie jestem bardzo zadowolony. zleciłem moją pierwszą wypłatę od dluższego czasu- chyba po 2 latach. wczoraj o 23 zleciłem a dziś rano kasa już na MB
Samartyanin
old hand
Meldunek: 30/08/2007
Originally Posted By: moonlight
No zupełnie odwrotnie u mnie. Pełen profesjonalizm. Wypłaty zawsze docierały, support bez zarzutu, zawsze z jakimś problemem dzwoniłem do nich i na poczekaniu pozytywnie załatwione. Gdyby nie słabe kursy, grałbym u nich częściej.
Dokładnie, mam takie same odczucia. Papa musiał coś kombinować.
crazyceg1
enthusiast
Meldunek: 07/08/2006
zlecalem wypalte w czwartek(dosc znaczna sume)i juz w paitek kolo 11 byly pieniadze na koncie wiec nie wiem o jakich problemach mowi papa(dodam ze to byla 4 wypalta w tyg co wygram wyplacam nigdy zadnych problemow nie mialem)