Pozwolę sobie na drobny off-topic licząc na to, że ze względu na "dawne czasy" zostanie mi to darowane
Cieszy mnie to, że dźwignąłeś z kolan mój niegdysiejszy pomysł. Gratuluję i liczę na to, że zapału będziesz miał o wiele więcej w porównaniu z takim jednym kanarkowym
Jest problem, w jednej grupie az 3 zespoly maja tyle samo pktow. Wybierzmy wiec miejsca. Zespol z najwieksza liczba glosow zajmie pierwsze miejsce, nastepny drugie i ostatni trzecie. Glosujemy:)
Wybierz miejsca Only one choice allowed (21 total votes)
Swiatlo zgaslo na stadionie i na chwile musielismy przerwac gre ale juz jest ok, wybierzmy jeszcze tylko zespoly awansujace z drugiego miejsca w dwoch grupach, ktore maja jednakowa liczbe punktow.
kto awansuje z drugiego miejsca? Only one choice allowed (19 total votes)
Bayern Monachium (Niemcy)
8 (42%)
Siroki Brijeg NK ( Bośnia i Hercegowina)
11 (58%)
Voting on this poll ends: 18/10/200713:17
kto awansuje z drugiego miejsca? Only one choice allowed (18 total votes)
F.C Porto (Portugalia) Marek Dupnica (Bułgaria) Ngan Hang Dong (Wietnam) Boca Juniors Buenos Aires (Argentyna) Paris Saint-Germain (Francja) Arsenal London (Anglia) FC Valencia (Hiszpania) Colo Colo (Chile)
Druzyny z 2-ich miejsc
Boston Red Sox (USA) Siroki Brijeg NK ( Bośnia i Hercegowina) FC Barcelona (Hiszpania) Orlando Pirates (RPA) Izolator Boguchwała (Polska) WAC Wydad (Maroko) Juventus Turyn (Włochy) Shooting Stars ( Zimbabwe)
Paris Saint-Germain (Francja) - Orlando Pirates (RPA) Ngan Hang Dong (Wietnam) - Shooting Stars ( Zimbabwe) F.C Porto (Portugalia) - Siroki Brijeg NK ( Bośnia i Hercegowina) FC Valencia (Hiszpania) - Juventus Turyn (Włochy) Arsenal London (Anglia) - Boston Red Sox (USA) Marek Dupnica (Bułgaria) - WAC Wydad (Maroko) Colo Colo (Chile) - Izolator Boguchwała (Polska) Boca Juniors Buenos Aires (Argentyna) - FC Barcelona (Hiszpania)