#1705211 - 22/10/2007 19:44
Re: Twierdzę, że nie da się zarabiać z miesiąca na miesiąc na zakładach sportowy
[Re: moonlight]
|
addict
Meldunek: 17/03/2006
|
No dobra pokupywali sobie samochody... To ja tez sie do nich zaliczam. W sumie nie raz wyplacalem po 500zl na czysto z bukmachera a fiacika 126p na chodzie da sie za to kupic.
Jak to sie mowi kazda strategia bedzie skuteczna o ile typy beda skuteczne. Mi przydalaby sie jedna rzecz. Nie typy a wlasnie strategia. Czy "zawodowcy" tak naprawde korzystaja z urozmaiconych systemow czy po prostu dobry typ i stawka kilka tysiecy. Czy stawiaja po kilka meczy grajac systemami skroconymi czy po 1-2...
|
Do góry
|
|
|
|
#1705213 - 22/10/2007 19:44
Re: Twierdzę, że nie da się zarabiać z miesiąca na miesiąc na zakładach sportowy
|
addict
Meldunek: 21/08/2007
|
Eska pokazał też w swoim temacie Eska z tego co pamietam nie ma Yield 10% Ale nie jestem pewny.
|
Do góry
|
|
|
|
#1705217 - 22/10/2007 19:47
[Re: Venon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
ale tutaj chyba nie chodzi o yield 10% tylko o zwrot z kapitału 10%
|
Do góry
|
|
|
|
#1705229 - 22/10/2007 19:53
[Re: pezet40]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
No dobra pokupywali sobie samochody... To ja tez sie do nich zaliczam. W sumie nie raz wyplacalem po 500zl na czysto z bukmachera a fiacika 126p na chodzie da sie za to kupic.
Jak to sie mowi kazda strategia bedzie skuteczna o ile typy beda skuteczne. Mi przydalaby sie jedna rzecz. Nie typy a wlasnie strategia. Czy "zawodowcy" tak naprawde korzystaja z urozmaiconych systemow czy po prostu dobry typ i stawka kilka tysiecy. Czy stawiaja po kilka meczy grajac systemami skroconymi czy po 1-2... ci zawodowcy to poprostu potrafia utrzymac dyscypline stawkowania i rozsadnie zarzadzac budzetem, co jest podstawa a takze wylapywac zawyzone kursy
|
Do góry
|
|
|
|
#1705234 - 22/10/2007 19:57
[Re: Logan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/08/2006
|
ci zawodowcy to poprostu potrafia utrzymac dyscypline stawkowania i rozsadnie zarzadzac budzetem, co jest podstawa a takze wylapywac zawyzone kursy Znasz może aktywnych na tym forum, którzy zaliczają się do tej grupy? (PLUMEK dał sobie siana i wygrzewa się na Karaibach)
|
Do góry
|
|
|
|
#1705246 - 22/10/2007 19:59
[Re: Logan]
|
member
Meldunek: 13/10/2007
|
Ja gram w gamebookers. Rzadko kończę z dniem na - (ostatni okres 4100zł z groszem na plus przy obrocie około 50k 20.09 - 20.10). Wszystko zależy od stawkowania, wyłapywania zawyżonych kursów względem możliwości zajścia zdarzenia - (a tych na live nie brakuje :)) no i oczywiście szczęścia. Jak zaznaczam, zdarzają się dni kiedy się nie wygrywa, ale ogólnie trzeba trzymać żelazną dyscyplinę i nie podniecać się za bardzo wygranymi. W miarę płaska stawka i dobór spotkań to klucz do sukcesu.
Na typosfera.pl miałem kiedyś temat publiczny z yieldem ponad 15%, chyba po okresie 3 miesięcy. Z yieldem tylko 15%, bowiem główne zyski czerpie z gry na live'ie.
Pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#1705270 - 22/10/2007 20:16
[Re: antix_]
|
addict
Meldunek: 17/03/2006
|
Ja gram w gamebookers. Rzadko kończę z dniem na -
Bez urazy ale to nie dzial bajkopisarzy... Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1705275 - 22/10/2007 20:19
[Re: pezet40]
|
member
|
Dajmy na to, że w ciągu tygodnia jest to jeden dzień. Jakiego użyłbyś określenia jak nie słówko "rzadko" ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1705323 - 22/10/2007 20:48
[Re: Mixer8899]
|
member
Meldunek: 28/01/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1705378 - 22/10/2007 21:01
[Re: antix_]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Ja gram w gamebookers. Rzadko kończę z dniem na - (ostatni okres 4100zł z groszem na plus przy obrocie około 50k 20.09 - 20.10). Wszystko zależy od stawkowania, wyłapywania zawyżonych kursów względem możliwości zajścia zdarzenia - (a tych na live nie brakuje :)) no i oczywiście szczęścia. Jak zaznaczam, zdarzają się dni kiedy się nie wygrywa, ale ogólnie trzeba trzymać żelazną dyscyplinę i nie podniecać się za bardzo wygranymi. W miarę płaska stawka i dobór spotkań to klucz do sukcesu.
Na typosfera.pl miałem kiedyś temat publiczny z yieldem ponad 15%, chyba po okresie 3 miesięcy. Z yieldem tylko 15%, bowiem główne zyski czerpie z gry na live'ie.
Pzdr. To niesamowite poznać takich ludzi. Napiszesz coś więcej, jak oceniasz szanse, jakie stawki, i inne ważne info .. Stary, napisz proszę , widzę , że od dawna obserwujesz to forum ale mało piszesz ze skromności. Pochwal się.
|
Do góry
|
|
|
|
#1705404 - 22/10/2007 21:11
|
member
|
Pzdr. To niesamowite poznać takich ludzi. Napiszesz coś więcej, jak oceniasz szanse, jakie stawki, i inne ważne info .. Stary, napisz proszę , widzę , że od dawna obserwujesz to forum ale mało piszesz ze skromności. Pochwal się. Szanse? Podam Ci przykład ciekawego zakładu na live w gamebookers. Grają drużyny MU - Sunderland. Po 1 połowie wynik 0-0 lub 0-1. Kto według Ciebie dostanie pierwsza kartkę w 2 połowie? Kto będzie grał na czas, kto będzie częściej przerywał akcję, często dość brutalnymi faulami? A kursy na to zdarzenie dajmy na to MU 2.3, Sunderland 2.00. Grasz Sunderland. Szansa wejścia jest większa niż na to wskazuje kurs. Grasz drugie takie spotkanie, np. Inter - Cagliari. Kurs też 2. Wchodzi jedno już jesteś na zero. Wchodza dwa. Masz podwojoną stawkę. Oczywiście może nic nie wejść. Ale to się zdarza niezmiernie rzadko. Przykładów jest bardzo dużo.
|
Do góry
|
|
|
|
#1705409 - 22/10/2007 21:13
[Re: Venon]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Eska pokazał też w swoim temacie Eska z tego co pamietam nie ma Yield 10% Ale nie jestem pewny. jesli juz moj temat zostal wywolany to napisze: yeld za lipiec: 73% sierpien: 17% yeld za te 2 miesiace: 50% yeld za wrzesien: 8,11% Zysk na czysto za 3 miesiace: 7 339 zl zaden miesiac na minusie. Mimo ze pokonczyly mi sie ligi ktore gralem zawsze i jestem w nich dobry. Teraz musze znalezc nowe typy dlatego yeld tak drastycznie spadl ale to tylko kwestia mysle miesiaca czy 2och i odbije sobie to z nawiazka. Moge sie podjac tego zadania ktore jest w temacie - nie ma problemu - ale co mozna wygrac? Bo ja podaje typy za darmo i nie robie zadnych platnych stronek bo potrafie sam zarobic a ine zerowac na ludziach ktorzy wierza ze na platnych typach mozna zarobic. Zarabia tylko ten kto prowadzi platna stronke... dlatego mam tyle przeciwnikow na forum - no ale liczby mowia same za siebie. Podaje to publicznie - nic z tego nie ma procz najazdow na moja osobe. Wiec nie tylko ci co zarabiaja siedza cichodzi sami wpierdalaja tort w ukryciu, niektorzy podaja caly system gry i typy - jak ja. A to ze nikt tego nie docenia to dlatego jest tak malo tych osob. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|