#1705991 - 23/10/2007 01:20
Re: Twierdzę, że nie da się zarabiać z miesiąca na miesiąc na zakładach sportowych
[Re: tomikopi1]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Ja nie rozumiem, takiego miałkania, że nie da się zarobić, że nikt "poważny" na forum nie daje typów, itd., itp. Skoro twierdzicie, ze typy na forum są nic nie warte, to grajcie odwrotnie i zysk murowany  Nie trzeba nikomu płacić tylko teraz już nie mówcie, ze sie nie da 
|
Do góry
|
|
|
|
#1706038 - 23/10/2007 01:39
Re: Twierdzę, że nie da się zarabiać z miesiąca na miesiąc na zakładach sportowych
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
No wlasnie Ignorator tez przez lata (chyba mozna juz tak powiedziec) ciagnie temat na plusie - widac efekty specjalizacji i tomo znalazl sobie nisze gdzie buki moga sie od niego uczyc tylko - goraco zachecam go zeby gral na kilka kont i nie dawal im szans na szybkie skorygowanie kursow co by jak najpozniej sie orientowali ze gra u nich znawca dyscypliny. Granie na odwrot nie daje zysku bo jest jeszcze prowizja bukmacherska no i ludzie ktorzy maja minus za szybko sie zniechecaja  Poza tym jak ktos twierdzi ze nie da sie to co jeszcze robi na forum czy w ogole interesujac sie obstawianiem - to tylko kosztowne zajecie i hobby dla niego
|
Do góry
|
|
|
|
#1706054 - 23/10/2007 01:44
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
podpisuje sie pod tym co napisal rene znam bardzo duza grupe osob, ktore dzieki bukmacherce zarabiaja na zycie i nie musza sie bac kolejnego dnia. Jesli ktos ma leb na karku i odpowiedni budzet to jest spokojny o sukces I nie dziw sie tompkopi, ze nikt powazny nie pisze tutaj na forum w dziale PP, dawno temu byly tutaj bardzo dobre osoby i czesto sie wypowiadaly, teraz wiekszosc dziala razem, mecz.pl traktuja jedynie jako czytelnie i to dosc zadko, ale czytaja. Ja jakos przyzwyczailem sie do tego miejsca, znam praktycznie wszystkich starszych userow po nickach i wiem co ta osoba soba prezentuje i lubie czasem cos skrobnac choc zadko juz bety podaje Co do Twojego podejscia to jestes juz stracony na samym podejsciu, jak mozesz komus oferowac wachlarz tylko 3 bukmacherow? jak wiekszosc typerow szuka duzych value w innych bukach - o to wlasnie chodzi! oczywiscie szczescie - wazna rzecz, ale nikt mi nie wmowi, ze na bukmacherce nie mozna spokojnie wyżyc!
|
Do góry
|
|
|
|
#1706113 - 23/10/2007 01:59
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/12/2004
|
tomikopi nie jest tak źle jak piszesz. Na tym forum jest wielu bardzo dobrych typerów. Może nie wszyscy są aniołami, ale jestem przekonany że naprawdę dobrych typerów tutaj nie brakuje. Nie będę ich wymieniał, bo każdy kto śledzi interesujące go działy sam potrafi ich wskazać. Wiadomo, że każdy ma wzloty i upadki, nawet najlepsi.
Przez kilka lat śledzenia tego forum widziałem wiele tematów, które pojawiały się i znikały. Sam też kilka porzuciłem. Wydaje mnie sie, że niekiedy winna jest przesadna krytyka. Czasem zbyt ostra, a czasem zwykłe krytykanctwo. Wiele racji jest w tym, co napisał w tym temacie Eska . No cóż, tacy już jesteśmy.
Jak już ktoś napisał, problem jest w psychice człowieka. W tym, że wielu z nas nie potrafi zadowolić się zyskiem rzędu kilku procent. Chcemy więcej i więcej. Podpalamy się i tracimy, to co dotąd zdobyliśmy. Myślę, że ten, kto zapanuje nad swoją zachłannością i zachowa żelazną dyscyplinę w gospodarowaniu budżetem ma szanse by być "na plusie" nawet w długim okresie czasu.
Wszystkim życzę wygranych.
|
Do góry
|
|
|
|
#1706131 - 23/10/2007 02:03
Re: Twierdzę, że nie da się zarabiać z miesiąca na miesiąc na zakładach sportowy
|
addict
Meldunek: 19/01/2007
|
Pytanie do Gandhiego i innych znawcow BwinCzy maja zapis w regulaminie ze moze byc 1 konto na 1 IP jesli mamy w powazaniu bonus? Chyba nie ma takiego buka w ktorym zakazane jest samo granie na kilka kont z jednego IP.... Już Ci usłużnie podaję: 4. Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie bwin International Ltd., bez podawania przyczyn. Każdy, kto słyszał o Bwin, słyszał też o przypadkach, gdy Bwin praktycznie bez przyczyny blokował konto. Nie mówię już o limitach, przez które muszę zakładać nowe konta. O dobre proxy ciężko, a nawet jeśli się znajdzie, to trzeba pamiętać, żeby przeglądarkę przełączać - dodatkowo adresu proxy nie masz na własność, tylko współdzielisz go z masą innych internautów.
|
Do góry
|
|
|
|
#1706140 - 23/10/2007 02:06
Re: Twierdzę, że nie da się zarabiać z miesiąca na miesiąc na zakładach sportowy
[Re: lupus]
|
addict
Meldunek: 21/03/2006
|
Plumek to ten co mial problemy z policja? Podaj jeszcze zrodlo tych informacji a wiarygodnosc moderatorow jak i calego forum na pewno jeszcze wrosnie No dalej panie lupus, przeciez jestes taki cool...
|
Do góry
|
|
|
|
#1706167 - 23/10/2007 02:15
[Re: Gandhi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
To sie zgadza wszystko - osobiscie mialem limitowane konta w Bwin przy wyplatach - ale pamietam raz zrobilem grubsza wyplate bo wkurzylem sie ze cos nie weszlo i wtedy pojawil sie limit - w trakcie samej gry to tylko chyba w Coralu - staram sie 'przegrac' te kase na gielde zakladow lub do normalnego buka zeby złodzieje jak najpozniej sie pokapowaly - z tego co mam do czynienia ze zlodziejskim Bwin to oni zaczynaja 'obrady' nad kontem jesli idzie wyplata ale tez slyszalem ze bez przyczyny zamykali ludziom konta Jutro zaloze tutaj temat jesli mozna bedzie sie on nazywal dyskusja o limitach - chcialbym poznac argumenty ludzi przeciw - smaruje list do kilku instytucji panstwowych i chcialbym jak najlepiej przedstawic swoje argumenty ze wybiorcze limitowanie jest naruszaniem moich praw jako konsumenta i dyskryminacja klientow. Niby prywatne firmy moga robic co chca ale nie zapominajmy ze taki Coral otrzymuje licencje w UK i po cos te licencje chyba jednak sa - zobaczymy co odpowiedza na propozycje zakazu umieszczania klauzuli dyskryminujacych konsumentow w zapisach licencyjnych
|
Do góry
|
|
|
|
#1706468 - 23/10/2007 03:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Pytanie do Kameleona. Powaznie mowisz o tych 5% gwarantowanych? Przykladowo 'daje' Ci 5 tys i ty mi ztego wykrecisz 5 % co miesiac? Dajesz gwarancje? ja teraz dopiero testuje co mam grac na ten sezon i jakie ligi wiec moze sie skusze jak dajesz 5%  Bo mysle ze jeszcze z miesiac bede musial testowac ligi zeby trafic na pewny zysk jak w poprzednich latach. Zawsze tak robie jak sie ligi zaczynaja a moja ruska niestety konczy i strumien kasy tez sie skonczyl. Wiec jak masz powazna oferte to mozemy sie jakos dogadac. Teraz troche powoli wychodze z gieldy takze mam duzo wolnej gotowki i narazie nie mam pomyslu gdzie wszystko lokowac. Jak cos wal na PW
|
Do góry
|
|
|
|
#1706918 - 23/10/2007 04:44
|
Pooh-Bah
|
Granie na odwrot nie daje zysku bo jest jeszcze prowizja bukmacherska no i ludzie ktorzy maja minus za szybko sie zniechecaja  Poza tym jak ktos twierdzi ze nie da sie to co jeszcze robi na forum czy w ogole interesujac sie obstawianiem - to tylko kosztowne zajecie i hobby dla niego Jak by to było z tym graniem na odwrót, to niewiadomo, trzeba by sprawdzić  Ja podałem ten przykład dla żartu, bo trochę mnie dziwi miałkanie niektórych Jeśli rzeczywiscie jest tak, że ci co grają na "pewniakach" w końcu moczą, to grając w drugą stronę powinno się wychodzić na plus Wszak jak na faworyta jest 1.15 - 1.20 to X2 to jest zawsze coś Problemem jest to, że ludzie nie potrafioa przegrywać i dlatego... przegrywają Niektórzy myślą, ze trzeba tylko trafiac i trafiać i jeszcze raz trafiać  Jak ktos nie wkalkuluje porażek, to raczej nie wygra i żaden "złoty system" tu nie pomoże Mnie akurat mało interesuje, czy ktoś zarabia, ale jakoś nie wierzę, by ludzie pisali tu dla sportu 
|
Do góry
|
|
|
|
#1707024 - 23/10/2007 05:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Jutro zaloze tutaj temat jesli mozna bedzie sie on nazywal dyskusja o limitach - chcialbym poznac argumenty ludzi przeciw - smaruje list do kilku instytucji panstwowych i chcialbym jak najlepiej przedstawic swoje argumenty ze wybiorcze limitowanie jest naruszaniem moich praw jako konsumenta i dyskryminacja klientow. Niby prywatne firmy moga robic co chca ale nie zapominajmy ze taki Coral otrzymuje licencje w UK i po cos te licencje chyba jednak sa - zobaczymy co odpowiedza na propozycje zakazu umieszczania klauzuli dyskryminujacych konsumentow w zapisach licencyjnych
Lord, w skrócie wygląda to tak, że zakładając konto u buka akceptujesz jego przepisy, w których jest napisane, że tak naprawdę w praktyce może z Twoim kontem zrobić wszystko, czyli również zlimitować Twoje stawki, wygrane , itp. Skoro Ty się na to zgodziłeś to dlaczego masz pretensję po takim fakcie ? Wg mnie jest to walka z wiatrakami.
|
Do góry
|
|
|
|
#1707147 - 23/10/2007 06:02
[Re: timeek]
|
enthusiast
Meldunek: 22/10/2007
|
kurs na milan 1.25 to na x2 chyba 4 a nie 2.85 ale ja sie moze nie znam bo najwazniejsza zasada to omijac ziemniaki szerokim lukiem
|
Do góry
|
|
|
|
#1707190 - 23/10/2007 06:22
[Re: timeek]
|
Pooh-Bah
|
Podalem tylko przyklad jako ilustarcja konsekwencji. Nie wglebialem sie gdzie kto gra itd. Ale uwaga cenna. pzd Tylko, ze ten przykład z STS, jako spośob na ogranie buków, kłóci się z Twoja zasadą, by nie grać "loteryjnych" Ale mniejsza o to Majac kursy wyższe niz 1.25 mozna faktycznie pokombinować ze stawkami w razie przegranych
|
Do góry
|
|
|
|
#1707236 - 23/10/2007 06:51
[Re: Eska]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Pytanie do Kameleona. Powaznie mowisz o tych 5% gwarantowanych? Przykladowo 'daje' Ci 5 tys i ty mi ztego wykrecisz 5 % co miesiac? Originally Posted By: tomikopi1Ja tylko cytowałem post, który autor tego tematu wysłał 11 października zakładjąc nowy temat w PP. Jakoś nie pasują mi te jego dwa tematy zbytnio do siebie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1707247 - 23/10/2007 06:57
[Re: tomikopi1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1707249 - 23/10/2007 06:58
[Re: meyde9]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1707281 - 23/10/2007 07:40
[Re: meyde9]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Zarobić się da, tylko trzeba znać się na rzeczy i typować tylko to na czym się zna, a nie chwytać się wszystkiego i grać wszystko co tylko do głowy przyjdzie... Proszę bardzo oto jak w dopiero co zakończonym Sezonie 2007 wykorzystałem swoją wiedzę na temat F1 (8 miesięcy/17 weekendów wyścigowych): http://www.pewniak.pl/index.php?page=szczegoly_typera&id=52&nazwa=tomoTakich typerów, którzy potrafią wykorzystać w bukmacherce swoją wiedzę na temat danego sportu naprawde jest wielu... trzeba sie tylko trochę rozejrzeć, a nie wpłacać siano do płatnych serwisów i wierzyć, że dzięki temu zbije się majątek. Zawsze byłem, jestem i będe przeciwnikiem stron z płatnymi typami - po pierwsze primo jeśli ktoś jest dobry w te klocki to nie musi ściągać haraczu z naiwniaków bo to co zarobi u buka w zupełności mu wystarczy, a po 2-gie primo po świecie chodzi tylu typerów dzielących się otwarcie swoją wiedzą, że płatne serwisy po prostu przy nich wymiękają. No ale, że naiwniaków nie brakuje, to strony z płatnymi typami istnieję i będą istniały, a co najważniejsze będą się miały całkiem dobrze.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|