#1722955 - 28/10/2007 23:51
Re: Gamebookers [35] (100% ekstra do 20 Euro dla kodu promocji: SUPER20)
[Re: wojron]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Chcą tylko potwierdzić, że numer telefonu jest prawidłowy. Pewnie wystarczy przez telefon powiedzieć "yes, yes, yes" i wszystko będzie spoko.  ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
Do góry
|
|
|
|
#1727096 - 30/10/2007 16:42
[Re: hubcio]
|
old hand
Meldunek: 30/10/2004
|
witam,to co zrobil Gb i jak rozliczyl zaklad ktory zagralem na krykieta to juz bezczelnosc i zlodziejstwo inaczej tego nazwac niemoge.Mianowicie 5ty mecz jednodniowy pomiedzy pakistanem a rpa; gram dwoch graczy na ilosc zdobytych punktow kallis under 49,5pt oraz morkel under 39,5pt.Gracz kallis zdobywa 86pt ok zaklad przegrany,wszystko jasne ale gracz morkel zdobywa 5pt a panowie z gb rozliczaja mi under 39,5 jako przegrany.Nastepuje wymiana meili,zostaje poproszony o przeslanie linka(specjalnie szukam strony bbc z ktorej oni korzystaja-wiem bo to nie pierwsze zle rozliczenie krykieta w tej firmie)wysylam i dostaje odpowiedz ze ow gracz zdobyl 44pt! Szczyt bezczelnosci bo niesadze zeby panowie niewiedzieli iz gracz zdobyl 5pt a jako rzucajacy "oddal"(po jego narzucaniu pilki gracze pakistanu zdobyli 44pt)Sadze iz to nie pomylka tylko jawne oszustwo gdyz jesli juz panowie z gb biora pod uwage punkty ktore gracze "oddaja" to w zakladzie na gracza kallisa powienien byc uzanany under punktowy gdyz on "oddal" punktow 15cie.GB zastosowal sobie bezczelne podejscie;w tych samych zakladach jednego gracza policzyl mi po punktach zdobytych drugiego po punktach ktore "oddal"(dodam iz zaklady byly na punkty ktore gracz zdobywa)Na rzeczowe meile,ba 2 meile z linkami udowodnieniem sytuacji suport pozostal juz gluchy.Conrad moze ty interweniujesz i cos pomozesz? Jesli bys potrzebowal jakiegos wyjasnienia czy linku do wyniku zagaj na priva
|
Do góry
|
|
|
|
#1727532 - 30/10/2007 21:54
[Re: Radmanovic]
|
|
Oglądasz może krykieta?  Osobiście jestem wielkim fanem tego sportu. Jak brzmiał Twój zakład? Czy grałeś go na polskiej wersji językowej strony czy po angielsku wszystko było opisane? ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
Do góry
|
|
|
|
#1727753 - 30/10/2007 23:34
[Re: Conrad]
|
old hand
|
Sledze na live,ogladac niemam za bardzo gdzie.Tez jestem fanem tego sportu czasem zdarzy sie jakis meczyk sciagnac.Zagralem 3 zaklady na liczbe pt zdobytych przez zawodnikow.Mecz nr 5 jednodniowy pomiedzy pakistanem a rpa.Zaklady byly opisane po angielsku mianowcie: pakistan v South Africa(5th ODI) [player performance]-Kallis under 49,5 pt i do tego rozliczenia niemam pretensji,ten sam zaklad tylko na gracza Gul under 39,5 -niezagral w meczu wogole wiec anulowane ok i zaklad ktory zostal zle rozliczony Morkel under 39,5.Gracz zagral w meczu zdobyl 5pt na 9 pilek i zostal wyautowany.Zaklad zostal mi zle rozliczony wymiana meili poprosili mnei o linka z ktorego korzystam wyslalem link bbc gdyz 3 dni wczesniej rowniez mialem spor z suportem(wtedy oni pzreslali linka z tej strony-osobiscie korzystam z cricbuzz.com) gdyz takze zle rozliczyli mi zaklad na pt zawodnika.No ale wyslalem i dostalem odpowiedz iz ow gracz zdobyl 44pt.Zobacz Condrad sam ile zdobyl linki z bbc lub cricbuzz. 44pt zdobyli pakistanczycy przy jego narzucaniu ale zakad tego niedotyczy,zreszta zobacz sam zaklady na kallisa i morkela takie same przy kallisie licza mi pt zdobyte przez niego(88) a przy morkelu licza pt nie ktore zdobyl tylko ktore zdobyli rywale przy jego narzucaniu.Kontakt z suportem urwal sie gdyz ten nieodpowieda juz na moje meile,poprostu panowie sobie mysla ze moga rozliczac jak chca a z drugiej strony siedzi jakis idiota ktory niezobaczy jak rozliczyli zaklad.dodam kontakt z suportem chyba polskim odp od pana radoslawa.racja jest calkowicie po mojej stronie zreszta zobacz sam na punkty w 5 meczu jednodniowym ich z dnia29.10.2007 Dodam jeszcze ze 3 mecz z rzedu gram tych zespolow 3 raz graczy na ilosc pt i zawsze podkreslam zawsze musialem interweniowac gdyz zaklady byly zle rozliczone.Ostatnim razem poprawili ale bez slowa pzrepraszam jakby nic sie niestalo tym razem juz ida panowie w zaparte.
|
Do góry
|
|
|
|
#1729687 - 31/10/2007 19:37
[Re: P!T3R]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1729820 - 31/10/2007 20:35
[Re: Lokus]
|
Carpal Tunnel
|
ja tez mam problem, wczoraj 2 razy zlecilem wyplate na mb, 2 razy zaakceptowali i 2 razy kasa wrocila na konto w gb :/ ta ? ;/ ;/ a mi odpisali takie cos Thank you for contacting Customer Service. Please be kindly informed that in regard to your query we have checked with our records and are able to confirm the Cash out request for .... PLN from your party Account to your Moneybookers account was successfully processed at our end on the 30th of October at 17:11:13 ET, thus we are providing the transaction ID ........ should you need any further assistance. Kindest Regards,
|
Do góry
|
|
|
|
#1729838 - 31/10/2007 20:40
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/09/2006
|
moze ktos to przetlumaczyc ? z tego co pisza to że kase wysłali/dokonali_wypłaty wczoraj o 17:11 pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#1729845 - 31/10/2007 20:42
[Re: MATTAT]
|
Carpal Tunnel
|
moze ktos to przetlumaczyc ? z tego co pisza to że kase wysłali/dokonali_wypłaty wczoraj o 17:11 pozdro tylko ze jak wchodze w historie wypłat to mam status zatierdzono do przetworzenia wiec nie wyplacili jeszcze na mb bo pustka ;/
|
Do góry
|
|
|
|
#1732608 - 01/11/2007 16:58
|
old hand
|
Conrad i jak tam sprawa krykieta? Ty tez nabrales wody w usta:)?Przy nazwisku Morkela doliczyles sie tak jak oni 44pt czy 5:)?Szkoda ze taka firma a nieumie liczyc punktow,ba perfidnie wmawia inna ilosc mimo pzresylania linkow z wynikiem(nawet linka z ktorego oni sami korzystaja!),szkoda tez bo jako jedyny z bukow w ktorych gram daja takie zaklady.Chciabym tylko zeby je poprawnie rozliczali a na to niemozna liczyc:/ Zawsze ten dreszczyk emocji bylby na krykiecie a tak,traca klienta/klientow.Niedosc ze po zmianie stronki pobieraja straszny haracz za wplaty/wyplaty (przy wplacie 2000 40-50 zl prowizji przy wyplacie takiej kwoty zdarzylo sie ze i 80zl-zaraz ktos napisze ze to bank a to guzik prawda;gram w wielu firmach i zadna tyle niepobiera,ba niektore nawet wogole) to jeszcze niemozna liczyc na prawidlowe rozliczanie zakladow. Zawiodlem sie na nich strasznie,niepolecam tego buka.Dodam wiecej jest cala masa lepszych! Dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#1733120 - 01/11/2007 19:45
|
|
Tu jest scorecard: http://news.bbc.co.uk/sport2/shared/fds/...l/scorecard.stm Rzeczywiście Morkel zdobył tylko 5 runs. Natomiast coś tu nie gra i zastanawiam się czy nie chodziło o jakąś inną definicję player performancem, to ile runs Morkel odda bo był głównie bowlerem i oddał 44, przy battingu był dopiero na #8 pozycji i prawidłowy handicap na kogoś takiego nie byłby aż tak wysoki. Czy odpisali Ci jaki był prawidłowy wynik według nich? ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
Do góry
|
|
|
|
#1733173 - 01/11/2007 20:07
[Re: Conrad]
|
old hand
|
Wiesz ja tego pierwszy raz niegralem.W gb jest ze jesli gracz niezostanie wyautowany(niezaliczy wicketa) doliczane jest mu 20pt do dorobku wiec to ze byl 8 w kolejce do bicia niema znaczenia.Wiadomo koncowki meczow obfituja w duze ilosci pt zdobyly 20 niezosatl wyautowany i wchodzi over.Do tego wczesniej gralem podobne zaklady i byly rozliczane dobrze,po mojej interwencji ale byly.2 sprawa oba zaklady mam na player performance kallis i morkel ,taki sam zaklad tak samo napisany tyle ze kallis linia 49,5pt wiadomo bije jako 3 w zespoly do tego czolowy gracz linia pt ok.na Koniec dodam gralem juz graczy ktorzy bili jaki 9 czy 10 zawodnik zawsze z niskimi liniami zdarzalo se ze byly undery lub niezostali wyautowani wiec zaklady moje byly przegrane. Jesli gb daje zaklad na pt "oddane" to powinni to jakos napisac a zreszta o czym my piszemy pierwszy raz tego niegralem natomiast pierwszy raz spotykam sie z takim rozliczeniem. kallis zdobyte pt morkel pt oddane a zaklady takie same.
|
Do góry
|
|
|
|
#1733191 - 01/11/2007 20:12
|
old hand
|
tak odpisali jako prawidlowy wynik podali 44pt czyli pt ktore zdobyli pakistanczycy po jego narzucaniu. Jesli juz nic z tego niebedzie Conrad to zainterweniuj tam na przyszlosc zeby pisali dokladnie co wystawiaja bo czlowiek niewie co gra w takim razie,zaklady takie same a oni raz licza pt zdybyte (cyli prawidlowo) a raz (pierwszy raz tak! pt oddane czyli jak dla mnie nieprawidlowo) dzx
|
Do góry
|
|
|
|
#1733235 - 01/11/2007 20:30
|
old hand
|
Przepraszam ze tak post pod postem ale dodac jeszcze musze ze Morkela gralem tez w 4 spotkaniu tych zespolow ,rowniez under 39,5pt; pt niezdobyl natomiast "oddal" 54 i zaklad mam rozliczony jako wygrany wiec tamtym razem gb liczyl pt zdobyte a tym razem(5 mecz) oddane? cos tu jest nietak. Inny zaklad z 4 meczu gracz gul ;10ty zawodnikw kolejnosci odbijania pakistany zagrany przeze mnie under rowniez under 39,5pt ;zdobywa 1pt zostaje wyautowany ,nastepnie oddaje 52pt graczom rpa jako narzucajacy i tym razem tez zaklad under zaliczony jako wygrany.Wiec sam widzisz Conrad jak gb sobie rozlicza zaklady,zaklady na ILOSC ZDOBYTYCH PT.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|