Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#1739292 - 03/11/2007 03:39 Re: Primera Division - X kolejka (31.X - 1.XI) [Re: rene]
crossmen Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2006
Originally Posted By: rene
Originally Posted By: crossmen
... a miejsce w piaskownicy to jest dla pewnego "niby" super Brazylijczyka z Barcy - choć gdzieś obiło mi się o uszy , że chcą go sprzedać - czym szybciej tym lepiej bo jeszcze młodego Messiego pociągnie za sobą i ten jak szybko błysnął tak szybko zgaśnie...

Piaskownica, crossmen, piaskownica \:D

rene - co do typów ligi hiszpańskiej jesteś mistrzem - ale co do oceny Barcy - jej gry itp. to niestety .......
Z porażką trzeba umieć żyć - utarł nosa Barcie Capello utrze i Schuster i nic nie wskazuje żeby miało być inaczej - nawet najzagorzalsi fani Barcy

Do góry
Bonus: Unibet
#1739588 - 03/11/2007 04:46 Re: Primera Division - X kolejka (31.X - 1.XI) [Re: crossmen]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004

Z porażką trzeba umieć żyć - utarł nosa Barcie Capello utrze i Schuster i nic nie wskazuje żeby miało być inaczej - nawet najzagorzalsi fani Barcy

Nie znasz realiów.
Jezeli "utrzeć nosa" to...Realowi.

Klub znienawidzony nie tylko w Katalonii ,dawniej wspomagany przez reżim Franco ,obecnie przez przekrety finansowe (grunty madryckie) i madryckie (niby krajowe) kolegium sędziów.

10 kolejek i chcecie wyłaniac mistrza ?
Totalne nieporozumienie.

Co do gry Barcy.
Absencje w zespole wymuszaja takie ,a nie inne ustawienie.
Wczoraj brak Deco ,Henry'ego i Abidala ,a do tego Messi z lekkim urazem i wracajacy po kontuzji Toure.

Oceniacie poprzez pryzmat meczu w Valladolid ?
To przypomnijcie sobie ,co pograł tam Real.

FCB odzyska tytuł mistrza po tym sezonie i jestem tego pewien.
Nie dlatego ,ze jestem fanem tej ekipy ,ale dlatego ,ze na dziś żadna druzyna nie ma takiego potencjału.

Szanuje opinie fanów Realu ,mam z nimi na codzień stycznośc i w pracy i w sąsiedztwie ,ale nie moge sie zgodzić z wypisywaniem dyrdymałek na temat FCB \:\)

Do góry
#1739639 - 03/11/2007 04:56 Re: Primera Division - X kolejka (31.X - 1.XI) [Re: Amkwish]
rudyfcb Offline
addict

Meldunek: 19/05/2006
Popieram kolege rownież jestem zdania że to Duma Katalonii zdobędzie mistrzostwo. Szpital w druzynie loczka jest widoczny i mowa tu o podstawowych zawodnikach. Nie widziałem meczu Realu z Nietoperzami, ale za to widziałem co zagrała Barca z Saragossą u siebie i był to najlepszy mecz tej drużyny od roku.Potrzeba czasu żeby wszytsko zaiskrzyło. Niedługo wróci Sami i konkurencja w napadzie jeszcze wzrośnie, a po 23 grudnia to my napewno będziemy liderem primera division. Sevilla sprowadzi jutro Real na ziemie bo z całym szacunkiem ale Robinho to za mało moim zdaniem na podboje.
12 Grudnia wybieram się z przyjaciółmi na mecz z Vfb i mam zamiar obejrzec juz maszynke do wygrywania!!!

"Som mes que un Club" i wszytsko jasne \:\)

Do góry
#1739762 - 03/11/2007 05:14 Re: Primera Division - X kolejka (31.X - 1.XI) [Re: rudyfcb]
crossmen Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2006
panowie my tu gadu gadu - a kolejka tuż tuż
proszę i opinię na temat - meczu atletico m-villareal - gospodarze 4 win pod rząd u siebie- jest szansa na x lub wtopkę /

Do góry
#1745167 - 04/11/2007 17:11 Re: Primera Division - X kolejka (31.X - 1.XI) [Re: crossmen]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006

rene - co do typów ligi hiszpańskiej jesteś mistrzem - ale co do oceny Barcy - jej gry itp. to niestety .......

Co do typów to mi kompletnie nie idzie
( ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa )

Ja kibicuję Barcelonie od dawien dawna, ale spokojnie
To nie Capello utarł nosa Barcelonie

Ty natomiast zupełnie źle oceniasz Ronaldinho
To jest najważniejszy gracz Barcy czy to się komuś podoba czy nie
Nie Messi ani nikt inny, ale R10 \:\)
Teraz nie gra on tak jak powinien, atmosfera wokół niego też jest nienajlepsza, ale zobaczysz jeszcze niejeden mecz, gdzie będzie on niezbędny i pokaże, że innym jeszcze sporo do jego umiejętności brakuje

Całkiem niedawno psy wieszano na Raulu, a dziś jest to najrówniej grający gracz Królewskich
Idąc tropem Twojego myślenia, mógłbym zapytać "Po ile Gerard?" \:D
On teraz też gra pod kreską, ale nikt nie robi z tego problemu

La liga jeszcze daleka od rozstrzygnięć i ja myślę, że raczej tytuł wróci do Katalonii
Real nie ma jeszcze drużyny, oni grają radosny futbol, w którym sporo błędów i chaosu. O zwycięstwach rozstrzygają często pojedynczy zawodnicy
Będzie to widać w LM, jak Real wpadnie np. na Liverpool, Chelsea, MU, Milan
W tym składzie Real Europy nie zawojuje
I w tym sezonie też nie

Barca dziś jest inną drużyną, gra bardzo dojrzałą i poukładaną piłkę. Nie zawsze to wyglada jak powinno, bo trochę problemów jest, ale jak to zatrybi, to ja nie widzę druzyny, która mogłaby wygrać z Barcą.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop