#1748685 - 05/11/2007 04:08
Re: OSKARY mecz.pl 2007 - NOMINACJE !
[Re: cobra]
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Typer roku: Fro Typer roku [piłka nożna]- Typer roku tenis: Fro Typer roku [koszykówka] Stoin Typer roku hokej lemex Typer roku [US Sports] Typer roku [sporty zimowe] tomo Typer roku [sporty motorowe] tomo Typer roku [tor żużlowy] - Typer roku [piłka ręczna] - Typer roku [siatkówka] - Typer roku [wyścigi konne] - Typer roku [inne sporty] - Typer roku [poker] - Moderator roku: Fro Odkrycie roku: - Tekst roku: Ten Al_Capone się nadaje  Złota malina: - Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Fro
|
Do góry
|
|
|
|
#1748871 - 05/11/2007 05:00
[Re: Rusty]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Typer roku: Fro Typer roku [piłka nożna]- Typer roku tenis: Fro Typer roku [koszykówka] Stoin Typer roku hokej lemex Typer roku [US Sports] Typer roku [sporty zimowe] tomo Typer roku [sporty motorowe] tomo Typer roku [tor żużlowy] - Typer roku [piłka ręczna] - Typer roku [siatkówka] - Typer roku [wyścigi konne] - Typer roku [inne sporty] - Typer roku [poker] - Moderator roku: Fro Odkrycie roku: - Tekst roku: Ten Al_Capone się nadaje  Złota malina: - Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Fro "Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę."
|
Do góry
|
|
|
|
#1749012 - 05/11/2007 05:38
[Re: Pierniczek]
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
się czepiacie  Fro - konkretne typy oparte konkretną, rzetelną analizą. Znawca tematu - tenis. Ogromna wiedza tenisowa, idzie z nim pogadać o tenisie, o tym jaki styl preferuje gracz, a nie jak to nie raz na m.pl ma miejsce Santoro powinien wygrać bo ostatnie 2 mecze 2-0. Poza tym charakteryzuje go zimna i opanowana ręka, toteż dobry z niego mod. Stoin - jak dla mnie najlepszy rzeczoznawca NBA na mecz.pl. Poza tym uczy WFu  (chyba pomyliłem nominacje, także nominacja idzie na typer ussport) tomo - sporty zimowe i motorowe.. wystarczy zajrzeć, mało kto jest tak nieustępliwy i kreatywny w tym co robi, ciągnie kupę tematów od wieków. lemex - mistrz sam w sobie, nie znajdę w sieci lepszego polskiego znawcy NHL, zresztą to on chyba ma manie na tym punkcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1749462 - 05/11/2007 08:46
[Re: Rusty]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Typer roku: ValverdeWszechtronny typer, zna się na wielu dyscyplinach. Pisze bardzo konkretnie i fachowo, przekazuje wiele cennych informacji i spostrzeżeń pomocnych dla każdego. Typer roku Piłka Nożna: drfocusAż się dziwię, że nie został dostrzeżony i właściwie oceniony  Ma conjones i duże poczucie humoru. Nie idzie na łatwiznę i stara się - i to z powodzeniem - wyszukać coś po wyższym kursie. Znawca polskiej pomarańczy, ale nie tylko. Zawsze dostarcza najświeższe newsy z obozu Korony Kielce. Jeśli typujesz naszą pomarańczę, zawsze zapoznaj się z tym, co ma do powiedzenia drfocus. Przed postawieniem  Moderator roku: amkwishPomocny, koleżeński. Popularyzator ligi hiszpańskiej, od której nie ma nic lepszego... więc i amk musi być najlepszy  Odkrycie roku: GedzoNa forum dość długo. Ja oceniam go za typy i celne spostrzeżenia w tematach piłkarskich w tym roku. Widać, że zna się na rzeczy. Tekst roku: drfocusDla mnie bezapelacyjne zwycięstwo za tekst: "... Boruc już trochę wpuścił bramek na Stadionie Światła ( i nie mówie tu o Łazienkowskiej ) ..."Złota malina: drk1908 Za tekst: "Gamebookers - bardzo dobry buk, przynajmniej jest mało zakładów Live na których można przegrać mnóstwo kasy"Nagroda specjalna Oskar za całokształt: DJ SosnaNa forum nie pojawia się zbyt często, ale jeśli już, to z czymś konkretnym. Jeden z najlepszych znawców piłki nożnej. Więcej uzasadniać chyba nie muszę.
|
Do góry
|
|
|
|
#1749805 - 05/11/2007 20:37
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2004
|
Typer roku: Lord Devastator Myslac o tej nominacji bralem pod uwage takze beticosa, Ignoratora oraz Szewe. Wybralem Lorda bo lubie jego nieschematyczne podejscie do typowania. Wykorzystywanie tzw. "typow dnia" do grania dokladnie odwrotnie. Poza tym dobra skutecznosc w British Clubie oraz aktywnosc w dziale " Sports insider" . No i przedsezonowy typ na spadek Boltonu. Niewiele osob wierzylo, ze beda miec az tak wielkie problemy. Typer roku Pilka Nozna : Jinx Niestrudzona praca w dzialach o ligach angielskich. Ciekawe podejscie do typowania ze stricte statystycznego punktu widzenia. Jinx utrzymuje swoja skutecznosc na wysokim poziomie i potrafi uzasadnic swoje typy. Z innych kandydatow myslalem o ryan20, swansea oraz kefirze70, ktorzy pokazali sie ze swietnej strony jesli chodzi o typowanie lig angielskich. Typer roku Inne dyscypliny: magic321 Jego typy podczas MS w rugby to byla magia  Odkrycie roku: swansea Zarejestrowal sie co prawda pod koniec zeszlego roku ale udzielac sie zaczal na poczatku tego sezonu w Anglii. I to ze swietnym skutkiem.  Moderator roku: Ignorator Ma jasna wizje tego jak chce zeby podlegajacy mu dzial wygladal. Mimo wielu krytycznych uwag trzyma sie swojego planu i dzieki temu dzial o lidze polskiej jest jednym z lepszych na SP. Poza tym jego pomysl o wprowadzeniu tematu na swobodne dywagacje sprawdzil sie i dzial Ligi Polskie jest bardzo przejrzysty. Oscar (lupus, peffka, rafter) za caloksztalt: Biszop.... za caloksztalt. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1749837 - 05/11/2007 21:16
[Re: konstruktor1]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
typer roku: - pilka nozna: Drfocus - za czesto nie zagladam do tego dzialu, bo tam malo ciekawie, ale Pan z Kielc zasluzyl na nominacje za wiedze podparta typami o naszej lidze oraz dostarczanie wielu ciekawych, bardzo przydatnych info. inne (jako, ze dzial inne jest najczesciej przeze mnie odwiedzanym to pozwole sobie nominowac wieksza liczbe uczestnikow): Retoox za nieustepliwa chec zarazenia wieloma innymi ciekawymi do obstawiania dyscyplinami szerszej rzeszy i przede wszystkim za dobra skutecznosc, Arcyfaza za snooker, Kasparov za lekka i Magic321 za rugby. tenis: Fro za wiedze o ATP i bardzo dobre typy. sporty motorowe: Tomo za formule 1, ogromna wiedze, bardzo dobre i czesto podawane typy. mod: Amkwish caloksztalt: Biszop W moim odczuciu tych 2 Panow wykonuje swoje obowiazki bardzo dobrze, a ze nie chcialem dac calosci jednemu, bo niby jak mialbym wybrac? To dziele te 2 nominacje w taki oto sposob. tekst roku: tekstow jak mrowkuff, jeden glupszy od drugiego, szczegolnie na quasi. Z tych ciekawszych: Al Capone o Nadalu i Murrayu, Pio o Szarapowej (peany podczas RG), kogostam czy mu policza bramke w 93. minucie czy nie, bo jakby wiedzial, ze policza to by tego nie zagral  , fajna byla tez walka na slowa z Sergiushem o kurs w sts w ktorym z tenisowych QC Malina: niestety Conrad za wrzuty pod adresem wszystkich i zbanowanie mnie na kilkanascie h za inna niz jego opinie na temat PO.
|
Do góry
|
|
|
|
#1749895 - 05/11/2007 22:06
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Mimo, że na forum jestem zarejestrowany od niedawna to pewne działy czytam regularnie od dawna. Jakoś nie mogłem się zarejestrować na forum... Więc jak narazie bankowe 4 peFki. Co do niektórych nie mam pojęcia bo nie czytam tych działów, a co do niektórych trudno mi się zdecydowac.Jako, że czytam głównie 4 działy to mam już na szybko 4 nominacje. Typer roku: Typer roku [piłka nożna]- Typer roku tenis: Typer roku [koszykówka]- petteresen Nie ma co tu pisać. Europejskie parkiety=== pettersen. pettersen=== europejskie parkiety. Pettersena stawka 7-8/10 to peFki. 9-10/10 to już mega peFki. Europejski kosz jest mu bardzo dobrze znany. A już turniej ME u16 K i M, ME u21 K i M to mega pokaz skuteczeności Typer roku hokej- lemex Za co?Za dobry tok myślenia o nhl. Za wiedze o hokeju ( zwłaszcza NHL). Mimo, że nie lubie grac progresji która uprawia lemex to ważne jest, że On ma z tego profit. I to się liczy. Typer roku [US Sports] Policeman Właściwie to znawca kosza. Ale przecież WNBA i NBA to us sports prawda? A drugiego takiego typer na NBA czy WNBA trudno znaleźć. Choć w koszu europejskim także wymiata to tam nominuje kogo innego  Policeman Typer roku [sporty zimowe] Typer roku [sporty motorowe] Typer roku [tor żużlowy] - Typer roku [piłka ręczna] - Typer roku [siatkówka] - misiek Ma dużą wiedzę o siatce. Często w dział siatka, zaglądałem coma dopowiedzenia misiek. A jeśli z typem się nie zgadzałem i ostatecznie miałem racje to zawsze była większa "frajda". Typer roku [wyścigi konne] - Typer roku [inne sporty] - Typer roku [poker] - Moderator roku: Odkrycie roku: - Tekst roku: Złota malina: - Nagroda specjalna:
|
Do góry
|
|
|
|
#1750151 - 05/11/2007 23:53
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Nie ma nic o ilości nominacji. Poza tym nie wiem jak uzasadniać tekst roku, więc zostawiam bez uzasadnień. Jeżeli trzeba, to napisz [T]-error, a wtedy uzupełnię  Tekst roku: 1. Daję dupy, przyjmuję Inteligo. 2. sosikkrk: od ilu można wypłacać kase na paddy? rafal08: od 18 lat 3. połknij ją szybko w tym secie w życiu będziesz jeszcze gorsze rzeczy połykała 4. user1: OOOO 6-4 5-3 30*-0 jeszcze 2 pilki i jutro bede mogl szpanowac hajsem przed dziewczynami w gimnazjum user2: Nie wiedzialem ze preferujesz starsze kobiety !! 5. Matias88: lemex powiedz mi bo jestem świeżak jak to jest z tymi progresjami? czy to można tak obstawiać gdzieś? Złota malina: Conrad
Edited by Conrad (06/11/2007 23:45)
|
Do góry
|
|
|
|
#1755156 - 07/11/2007 07:46
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Nie znalazłem zapisu zabraniającego nominowania więcej niż jednej osoby, więc w niektórych działach popuściłem wodze fantazji  Typer roku: TomoTomo może być wzorem dla każdego typera. Jeśli już pojawiają się jakieś wpisy jego autorstwa na forum, to ich poziom merytoryczny jest bardzo wysoki, a ich treść to dla mnie lektura obowiązkowa. Typer roku: piłka nożna Rene, DJ Sosna, Ignorator, Rene to niezwykle świeże i nieschematyczne podejście do piłki. Nie boi się odważnych typów, dlatego też tchórz taki, jak ja grający tylko Barcę i Real po @1.20, podczas gdy on stawia na Levante i Huelvę po @9.00 musi się z jego zdaniem liczyć Z kolei Filip to futbolowa encyklopedia. Cieszy mnie więc, że pomimo upływającego czasu nie traci zapału i wciąż znajduje chwilę by podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat kopanej. Ignoratora pragnę wyróżnić za olbrzymi wkład, pracę i serce, jakie oddaje piłce na łamach forum. Typer roku: tenis Fro Lech, Kameleon Fro to niemal już legenda. Jego wiedza o tenisie jest przeogromna, dlatego też tym bardziej cieszę się z jego wzmożonej aktywności na forum (szkoda, że sezon już się kończy sic!). Z kolei Kameleona jest dla mnie objawieniem, które skutecznie może zapełnić lukę po Gogecie i Emrodzie. Szkoda tylko, że jego temat w PP oraz stronka, jakoś ostatnio podupadły... Typer roku: koszykówka Zw1, Sebkos, Shane Zw1 i Sebkos, to już bardzo doświadczeni jegomoście, których analizy zawsze chętnie czytam tak na forum, jak i basbetball (szkoda, że tak rzadkie wpisy...). Shane zaś już kolejny sezon z rzędu udowadnia, że na DBE zna się, jak mało kto. Typer roku: hokej VonsebVonseb niemal od początku mojego pobytu na forum jest dla mnie najważniejszym głosem doradczym w sprawach hokeja. Jego wiedza jest ogromna, zaś picka bez value w jego wykonaniu sobie nie przypominam Typer roku US Sports: Lupus, Baqu, Big Ben, Stoin, Zabielany Lupus i Baqu --> NHL, MLB, NBA..., nie ma chyba takiej dyscypliny za oceanem, na której by się nie znali. Ponadto bardzo ciekawe tematy w PP plus projekty poboczne. Big Ben, Stoin, Zabielany ---> jeśli ta trójka razem „zasiada" do kolejnego dnia rozgrywek NBA można być niemal pewnym, że znajdziemy kilka stron ciekawej dyskusji okraszonej fajnymi typami Typer roku sporty zimowe: TomoCurling, biathlon, skoki... Tomo zawsze znajdzie w zimie coś ciekawego, a że jest niemal cały czas na bieżąco jego typy można brać niemal w ciemno. Typer roku sporty motorowe: TomoCo GP F1 Tomo dostarczał porcję ciekawych informacji oraz typów, z których jeżeli ktoś skorzystał z pewnością teraz nie narzeka. Typer roku piłka ręczna: NawojNawoj w sprawach piłki ręcznej jest dla mnie jak wyrocznia. Choć z jego rozpisów nie korzystam, to jego nawet króciutkie, dwuzdaniowe wypowiedzi są dla mnie lekturą obowiązkową. Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt DJ SosnaKtoś powie, że po znajomości  Jednak prawda jest taka, że aż dziw bierze, że człowiek, który niemal od początku bierze udział przy współtworzeniu tak społeczności bukmacherskiej w Polsce, jak i forum mecz.pl nie został jeszcze w tenże sposób wyróżniony.
|
Do góry
|
|
|
|
#1755296 - 07/11/2007 10:16
[Re: Valverde]
|
old hand
Meldunek: 18/05/2007
|
Tenis: zdecydowanie Kameleon - generalnie trochę w tenisie siedzę, dlatego analizy czysto statystyczne mnie nudzą, a jak Kameleon coś napisze, to z miłą chęcią przeczytam, w większości podzielam zdanie, a jak nie, to to zawsze można skonfrontować  Hokej - _zvonimir_ - rewelacja, na hokeju nie znam się totalnie, ale ten Pan się zna i to wystarczy  PN - DJ Sosna - ogromna wiedza, a przede wszystkim podziw, że znajduje tyle czasu... a przede wszystkim dobrze się czyta, a ja naprawdę mam problemy, by znaleźć analizy, które mnie zaciekawią  Mod roku - rafal08 - oj, nie raz czytałam, że jak rafal wejdzie na forum, to na pewno z danym tematem zrobi porządek...
|
Do góry
|
|
|
|
#1755409 - 07/11/2007 17:31
[Re: zludna]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
Typer roku kosz : shane - przede wszystkim za zasługi w dziedzinie DBL, bardzo czytelnie prowadzone tematy, obszerne wypowiedzi, sprawdzone informacje, ze skutecznością raz lepiej raz gorzej, ale po tym co ostatnio się dzieje w naszej rodzimej lidze to naprawdę nie mozna sie wiele spodziewać Typer roku sporty motorowe : tomo - bezapelacyjnie i bez konkurencji, chyba naprawdę nie ma co tutaj za wiele uzasadniać, dogłębna wiedza, przemyślane typy, dobrze dobierane kursy i stawki Typer roku tenis : i tu jest pewien problem bo jest kilku typerów, ktorych moim zdaniem warto poczytać, na pewno Fro i Kameleon (również za ciekawe poczucie humoru) Typer roku ręczna - maxxey - obszerna wiedza, zwłaszcza o polskiej piłce ręcznej, udziela się jednak trochę za rzadko, dobrze że mam go na Gadu  Nagroda za caloksztalt : T-error (po znajomości :P) a tak serio to robi dobrą robotę w konkursie, jest solidny, można na nim polegac Malina : Conrad (ban? :P) - za to że nie pojawił sie na zlocie mecz.pl !!! pomimo wcześniejszych obietnic
|
Do góry
|
|
|
|
#1765105 - 10/11/2007 22:04
[Re: [T]-error]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Typer roku: Nirtz Zarejestrowany: 07/11/2003 Wiadomości: 3705 Swego czasu trzepnalem wszytkie jego posty. Wiekszosc to doskonale typy wraz z analizami w tematach dziennych jak i temacik w PP, ktory syzbko awansowal do EPP (i ta niesamowita liczba wyswietlen) Porazajaca skutecznosc. Typer roku [piłka nożna] Jak juz zagladne, to ciezko sie zasugerowac czyims typem, chyba nikt w tematach dziennych nie pokazuje swojego bilansu. Wszyscy nastawili sie na samo pisanie. Nie nominuje nikogo. Typer roku Na forum tenis, obok PN to najbardziej popularna dyscyplina za ktora ja jak wiadomo niespecjalnie przepadam. Na forum znajduje sie tez wielu typerow, a z racji tego, ze olewam ten sport, nie sledze ich wynikow. Jednak w tej kategorii nominuje mojego partnera deblowego z PO carlosaTyper roku [koszykówka] Zagladam raz na jakis czas, ale nie znam wynikow poszczegolnych typerow. Typer roku Generalnie na forum nie ma osoby z ktora mogbym porozmawiac na temat hokeja. W tej kategorii nominuje wiec Homraj, choc bardziej podpada pod hokej niz typer hokeja, ale to za rozmowe od czasu do czasu  Typer roku [US Sports] Pamietam jak logowalem sie keidys na forum, to mozna bylo spotkac w tym dziale g00nka. Chlop sie ozenil i baba mu dala chyba szlaban na kompa  Moja nominacja to Ghost - jeszcze sie nie ozenil, chyba dlatego, czesto widze jego posty  Typer roku [sporty zimowe] Niestety nie zagladam, poprawie sie w tym roku  Typer roku [sporty motorowe] Brak nominacji Typer roku [tor żużlowy] Niestety nie zagladam, i sie nie poprawie  Typer roku [piłka ręczna] Niestety nie zagladam, poprawie sie  Typer roku [siatkówka] Zagaldam raz na jakis czas, ale brak nominacji Typer roku [wyścigi konne] Zagladam do tego dzialu raz do roku, przed Kentucky derby i jak co roku nikt mi nie odpisuje, nie nominuje nikogo  Typer roku [inne sporty] Rowniez nie nominuje nikogo Typer roku [poker] Sam nie potrafie grac w pokera. Ale nominuje Bzyku za to, ze gra i staral sie cos mi tlumaczyc  Moderator roku: ExpertoWspolpraca przebiega wzorowo, na niego zawsze moge liczyc. Kilku modow mi podpadlo zwlaszcza decyzja o przywroceniu Nirtza, chyba tylko po to, zeby Eldo nie czul sie samotny i mial sobie z kim pogadac. Odkrycie roku: Uzupelnie pozniej, jak ktos rzuci pare nickow z 2007r Tekst roku: "Giza jest motorem napedowym silnika walca Legia" - Ignorator Ten tekst po prostu miazdzy. Jak go przeczytalem po raz pierwszy to az zaplulem monitor  Złota malina: Typ z AlCapone i jego Nadalem jest dobry, ale to raczej do zartow. Moje nominacje to Eldorado i T-errorNagroda specjalna: BiszopMimo, ze nie mialem okazji go poznac osobiscie, bo zamiast na zlot pojechal tylek opalac to uwazam, ze to klawy koles. Mimo, ze (jeszcze przed zrezygnowaniem z moda) ciagle slyszalem ten sam tekst, ze link mu nie smiga co mnie cholernie irytowalo  Trzym sie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1766235 - 11/11/2007 01:59
[Re: lupus]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Na razie tyle, co do reszty to nie jestem jeszcze zdecydowany, podam picki w 90 minucie albo w doliczonym czasie gry(chociaz moze jednak nie, jeszcze bedzie zwrot) Kategorie:________________________________________________________________ Typer roku [piłka nożna]Biszop, za jego overy  Ma zdolnosc wyciagania slusznych wnioskow amkwish, za gienkowego correcta Barcy oraz inne picki z Primera Divison ________________________________________________________________ Typer roku :yaaho - wyciaga swietne wnioski z tego co widzi, naprawde cenie sobie jego zdanie. Al Capone - wiekszosc go nie lubi, kontrowersyjny, pewny siebie, mozna powiedziec ze zadufany w sobie, ale wlasnie to lubie w typerach  ________________________________________________________________ Typer roku [us sports]:lupus - za jego progresje  ale glownie za temat na innym forum gdzie jedzie z amerykancami jak z fura gnoju ________________________________________________________________ Pokerzysta roku:Bzyku, widzialem jego gre i naprawde mi sie podobala. rockeman  Przede wszystkim uzywa mozgu, w grze przypadly mi do gustu jego konwersacje z innymi graczami przy stole. Pewnie sie na mnie obrazi za te nominacje, a jakby wygral to bankowo sie do mnie za to juz nie odezwie  Jak wadomo, oskar przynosi pecha, a to oznacza mniej wiecej tyle ze w przyszlym roku rywale beda sobie dobierac river w kazdym rozdaniu zdobywcy oskara  ________________________________________________________________ Moderator roku:Biszop takiego moderatora juz nie bedzie, zreszta co tu uzasadniac, kazdy widzial jak dzialal. ________________________________________________________________ Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Conrad za zalozenie tego forum, poza tym lubie czytac jego posty w polityce  ________________________________________________________________
|
Do góry
|
|
|
|
#1766434 - 11/11/2007 02:34
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Tenis: zdecydowanie Kameleon .  masz u mnie kawe :] Jak już zajrzałem to ponominuje. Typer roku  - PiomilEh tu miałem dylemat. Fro lub Piomil, Piomil lub Fro. Padło na Piomila bo wole poczytać na temat WTA, o którym nie mam zielonego pojęcia. Typer roku  - ShaneBo pisze długie opowiadania, które lubie poczytać. Typer roku [US] - Lupuseh no...bo kocha oglądać facetów machających pałkami i potrafi wyciągać jakieś tam wnioski. Typy też często brałem od lu. Moderator roku - FroBo zrobił porządek w korcie tenisowym ;] Tekst roku - rybekmonolog w ślicznotkach Złota malina: Conrad + Al_CaponeConrad - czasem mam wrażenie, że jest moim profesorem od matmy. Gdzie nie spojrze to PiS zły, a PO zajebiste. Już to się nudne zrobiło po jakimś czasie. Mam paru studentów którzy głosowali na PiS. Toleruje ich, ale trzeba ich tepić. Trochę zaleciało Conradem na ćwiczeniach ;] Matmy też nie lubie dodatkowo. Al_Capone - bo ubustwia Nadala i Murraya, a gdy Ci doznają porażki to znika z forum aż do kolejnej wygranej. No i uważa się za nieomylnego.
|
Do góry
|
|
|
|
#1767277 - 11/11/2007 05:50
[Re: cobra]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Do każdej nominacji będzie to samo uzasadnienie... "Proszę spojrzeć w temat danego usera w PP, lub w typy podawane w poszczególnych działach".
W niektórych kategoriach nie typuję, więc pozwolę sobie w innych podać po więcej kandydatów.
Typer roku: Suazo, Boomber
Typer roku [piłka nożna]: Rene, Drfocus
Typer roku [ tenis] : Fro_Lech, Piomil, Kameleon
Typer roku [koszykówka]: Pettersen, Muppet
Typer roku [siatkówka]: Misiek
Moderator roku: Experto, Fro_Lech
Tekst roku: Matias88: lemex powiedz mi bo jestem świeżak jak to jest z tymi progresjami? czy to można tak obstawiać gdzieś? + temat "jak zagadać panienke na disco" (miazga)
Złota malina:Lupus: "A od Steca sie odwal, to jeden z najlepszych dzieninkarzy w Polsce. "
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Biszop
|
Do góry
|
|
|
|
#1767522 - 11/11/2007 07:10
[Re: zostać modem_MLS]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2005
|
Nadszedl czas podsumowan. Niezwykle ciezko dokonac wyboru sposrod taki niewielkiej liczby sensownych kandydatow , ale skoro musze to pisze to tak z mojej wlasnej perspektywy. Typer Roku : Vendetta , Suazo , Experto , Marcel Typer Roku [pilka nozna]: Ignorator Typer Roku  : Vendetta , Marcel Typer Roku [koszykowka]: Shane , Jarko_33Typer Roku [siatkowka]: Misiek Typer Roku [Tor zuzlowy]: Nicki Pedersen , Buszmen Moderator Roku : Experto , Biszop
|
Do góry
|
|
|
|
#1769063 - 11/11/2007 22:24
[Re: Fro_Lech]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003