Strona 3 z 13 < 1 2 3 4 5 ... 12 13 >
Opcje tematu
#1755875 - 07/11/2007 21:59 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Tombal Offline

Meldunek: 04/12/2004
Originally Posted By: Pierniczek
Czepiacie się działu TiO ale w czym on Wam przeszkadza? Czy jak go zlikwidujecie to zaczniecie pisać analizy w innych działach? Nie wiem, ale ten dział Was krępuje czy co? \:D Zrozumcie, ze ludzie wracając zmęczeni po pracy mają ochotę przeczytać sobie jakiś dowcip, popatrzeć na jakąś ślicznotkę, porozmawiać o polityce czy skorzystać z innych bardziej przyziemnych spraw. To Wasza wina, ze nie potraficie zainteresować userów innymi działami. Jak sprawicie, że Wasze analizy będą równie ciekawe jak ślicznotki to wierzcie mi, że mniej ludzi będzie odwiedzało TiO...

Wiesz jakie to jest forum ? dzięki nie odpisuj

Powtórzę się :

Originally Posted By: Tombal
Originally Posted By: barciu
Moim zdaniem (i pewnie wielu z was)forum ginie przez dzial "To i owo" i cala reszte nie zwiazana z typowaniem. Trzeba pozbyc sie tego syfu, 50% ludzi odejdzie. Zostana Ci ktorzy bede szukac informacji o pilce, a nie jak rozwiazac zadanie z matmy.

Amen

P.S. Przeczytajcie 1 post i nie rozmywajcie

Do góry
Bonus: Unibet
#1755878 - 07/11/2007 21:59 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
dejv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/09/2007
Pierniczek,

przeczytaj pierwszy post Biszopa a bedziesz wiedzial o co chodzi, nie bede wiecej nic pisal bo chyba on wyjasnil o co chodzi najlpiej.

a poczytac jak poderwac panienke na disko, czy porozmawiac o dupie kogos tam, albo czy patrzycie na kupe jak ja juz zrobimy to mozna nie tutaj i jesli Conradowi zalezalo by aby to forum bylo merytoryczne to by ograniczyl tego typu akcje...

Do góry
#1755882 - 07/11/2007 22:01 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: El_Darro]
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Originally Posted By: El_Darro

(nawet nie pytajcie o stronę bo jestem cham zresztą moderator działu liga polska poprosił mnie bym nie reklamował ich forum bo ... może nie będe kończył.)

Żaden problem znaleźć to forum dzięki twoim screenom i google \:\) \:p

Do góry
#1755885 - 07/11/2007 22:03 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: dejv]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Ale dla admina ważne jest żeby więcej ludzi się rejestrowało, a nie żeby odeszło. Sponsor płaci większe pieniądze gdy ludzie mniej wygrywają. Proste? Jeżeli więcej ludzi skupiłoby się na analizach to bukmacherzy by więcej stracili, a to nie jest korzystne dla nich. Więc dział TiO nie zniknie choćbyście nie wiem jak tego pragnęli...

Do góry
#1755892 - 07/11/2007 22:06 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Llama]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
Originally Posted By: Riverside
Mam pewien pomysł i jest on jak najbardziej do zrealizowania. Trochę drastyczny, ale jednak kompromisowy.

QCZ - bezwzględny zakaz postowania typu go go go go, 11111111111 itd.
Jedyne dopuszczalne posty to: relacje na żywo, ale nie punktowe! Pytania o wyniki i udzielanie odpowiedzi na nie, tylko że to mają być pytania o 4 ligę walijską, czelendżer na grenlandii czy 3 liga hokeja w egipcie, czyli coś naprawdę problematycznego. BAZA linków do popularnych lig jest w dziale! wszystko na tacy! Znacie mój upór, jestem w stanie zaprowadzić tam taką posuchę, zmiana regulaminu, ostrzeżenia ze nieregulaminowe posty, będzie spokój!

TiO: wypieprzenie 90% tematów i usuwanie w zarodku wszelkich nowych bzdurnych. podklejone mogą być + parę ciekawszych.

uważam, że to rozsądne podejście do tematu.

Może tak na próbę, uchwalmy 11 listopada dniem bez "gogogogogo" i "111111111111" \:D

Tylko w jaki sposób to pomoże przy naprawianiu mecz.pl? Chodzi Ci o to, że spowodujemy odpływ "dzieci Neostrady" na bardziej wyluzowane fora a zostanie sama śmietanka poważnych użytkowników z ogromną wiedzą o typowaniu? Czy to przywróci sporą liczbę tych co już od dawna nie piszą? Nie sądzę ale spróbować chyba nie zaszkodzi. Zawsze to jakiś pomysł.

PS. O upadku forum czytam od początku mojego pojawienia się tutaj.

Do góry
#1755900 - 07/11/2007 22:08 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Ghost]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Duchu \:\) dalej czytaj
okres przejściowy => 2 tygodnie kampanii informacyjnej, że zmiana regulaminu, że zakaz, że jeśli kibicujesz komuś, to może zamiast nabijania postów napisz przed meczem w PP albo w odpowiednim temacie o tym. i tyle. ostrzeżenia polecą, bany polecą. bo sory, ale 5 tysięcy postów czasem może polecieć jednego dnia na quasi, a w działach i w PP może 50...?
trzeba zadać sobie pytanie czego chcemy?

Do góry
#1755901 - 07/11/2007 22:09 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Ghost]
dejv Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Ghost

PS. O upadku forum czytam od początku mojego pojawienia się tutaj.

heheh, ten tekst mnie najbardziej rozbawil \:\) Bo ja tak samo ciagle o tym slysze od poczatkow 2003 roku \:\) ale to prawda, ze jest coraz gorzej, i mysle, ze niestety bedzie dalej coraz to gorzej...

dla CIebie i dla wszystkich starszych stazem.

Do góry
#1755904 - 07/11/2007 22:10 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: dejv]
Llama Offline
Ana <3

mogę włączyć tumiwisizm. nie ma problemu. \:\)

Do góry
#1755906 - 07/11/2007 22:11 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Llama]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Jakby tak spojrzec powaznie na problemy tego forum... Chociaz naprawde gdy patrze na mecz.pl czytam to wszytko to sie udziela i ciezko o powage ;d

Wiekszosc z nas woli pisac glupoty, naprawde to forum jest jajcarskie, co do typow, analiz? No za wiele tego tutaj nie ma. Widze ze niektorzy wspominaja stare dobre czasy, gdy typowali tutaj typerzy ktorzy trafiali piekne kursy i mieli niesamowity yield, jednak zapominacie ze w tych dziedzinach w ktorych typowali, bukmacherzy nie mieli jeszcze analitykow na poziomie, teraz ci sami typerzy zjechli na przecietnosc, taka prawda.

To forum w PL i tak nie ma konkurencji, ale merytorycznie wiele nie oferuje, prownujac z forami w USA, tamte fora tez wygladaja na towarzyskie, wiecej luzu, mniej banow, analizy pisza jedynie typerzy ktorzy chca byc slawni, to nie tylko bolaczka tego forum ze spoleczenstwo robi sie coraz bardziej leniwe.

Do góry
#1755909 - 07/11/2007 22:12 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Originally Posted By: Pierniczek
Ale dla admina ważne jest żeby więcej ludzi się rejestrowało, a nie żeby odeszło. . Więc dział TiO nie zniknie choćbyście nie wiem jak tego pragnęli...

tymi slowami mozna zakonczyc ta dyskusje a nazwe tematu zmienic na "rozmowa o ...... "

Do góry
#1755910 - 07/11/2007 22:12 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Llama]
dejv Offline
Carpal Tunnel

okres przejściowy => 2 tygodnie kampanii informacyjnej, że zmiana regulaminu, że zakaz, że jeśli kibicujesz komuś, to może zamiast nabijania postów napisz przed meczem w PP albo w odpowiednim temacie o tym. i tyle. ostrzeżenia polecą, bany polecą. bo sory, ale 5 tysięcy postów czasem może polecieć jednego dnia na quasi, a w działach i w PP może 50...?
trzeba zadać sobie pytanie czego chcemy?

nie realne moim zdaniem i troche zle pomyslane, czemu maja posluzyc te ostrzenia i bany?

Do góry
#1755911 - 07/11/2007 22:13 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: dejv]
hunter Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2001
Nie wiem, ale jak ja się tutaj rejestrowałem, to było całkiem inaczej. Teraz czuć tutaj, az piasek z piaskownicy niestety. Jeden wielki bałagan i to nie z winy adminów, poprostu cała ta otoczka straciła swoją wartość..... mentalną z formy bukmacherskiej na rozrywkowo-bezużyteczną. Na szczęścię kilka działów, aktywnych działów ratuje tonący statek....

Do góry
#1755913 - 07/11/2007 22:14 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: dejv]
Llama Offline
Ana <3

normalnie, dla niereformowalnych. znak, że to forum nie dla nich. wyeliminowanie chamstwa też miało być nierealne.

Do góry
#1755914 - 07/11/2007 22:15 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Llama]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Duchu \:\) dalej czytaj
...

Nabijacie te posty, że nadążyć nie można \:\)

Eksperto prawdę pisze:

"Widze ze niektorzy wspominaja stare dobre czasy, gdy typowali tutaj typerzy ktorzy trafiali piekne kursy i mieli niesamowity yield, jednak zapominacie ze w tych dziedzinach w ktorych typowali, bukmacherzy nie mieli jeszcze analitykow na poziomie, teraz ci sami typerzy zjechli na przecietnosc, taka prawda."

Ot i cała tajemnica, że kiedyś było lepiej pod względem typowania.
Było lepiej, bo było kulturalniej i sympatyczniej. Tylko tyle.

Do góry
#1755918 - 07/11/2007 22:17 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: connor]
hunter Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2001
Originally Posted By: Experto
Jakby tak spojrzec powaznie na problemy tego forum... Chociaz naprawde gdy patrze na mecz.pl czytam to wszytko to sie udziela i ciezko o powage ;d

Wiekszosc z nas woli pisac glupoty, naprawde to forum jest jajcarskie, co do typow, analiz? No za wiele tego tutaj nie ma. Widze ze niektorzy wspominaja stare dobre czasy, gdy typowali tutaj typerzy ktorzy trafiali piekne kursy i mieli niesamowity yield, jednak zapominacie ze w tych dziedzinach w ktorych typowali, bukmacherzy nie mieli jeszcze analitykow na poziomie, teraz ci sami typerzy zjechli na przecietnosc, taka prawda.

To forum w PL i tak nie ma konkurencji, ale merytorycznie wiele nie oferuje, prownujac z forami w USA, tamte fora tez wygladaja na towarzyskie, wiecej luzu, mniej banow, analizy pisza jedynie typerzy ktorzy chca byc slawni, to nie tylko bolaczka tego forum ze spoleczenstwo robi sie coraz bardziej leniwe.

Ogólnie się zgodze, ale co do analityków? W życiu. Powstają co chwile nowe firmy, które robią jeszcze większe babole niż kiedyś. Poziomogólny tego wszystkiego moim zdaniem nie ma wplywu na naszą grę, bo nie liczy się nawet sam kurs, tylko wynik spotkania. Jak dla mnie to nie problem analityków zniósl te forum na mieliznę.

Do góry
#1755919 - 07/11/2007 22:17 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Ghost]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Oczywiście Experto, nie Eksperto, sorry \:\)

Riverside, Twoje pomysły się Szefowi nie spodobają i poleci Ci po premii ;\)

Do góry
#1755921 - 07/11/2007 22:18 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Llama]
dejv Offline
Carpal Tunnel

normalnie, dla niereformowalnych. znak, że to forum nie dla nich. wyeliminowanie chamstwa też miało być nierealne.

uwazasz, ze chamstwo zostalo wyeliminowane? no moze troszke, ale mozna by tu polemizowac

Do góry
#1755923 - 07/11/2007 22:21 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: dejv]
Llama Offline
Ana <3

troszkę? bądź obiektywny. poziom buractwa, agresji i chamstwa ze 100 spadł do koło 20.... ;\)

Do góry
#1755928 - 07/11/2007 22:24 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Llama]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Riverside ostrzeżenia i bany? Już Ci się premia na święta marzy? \:\)

Już mówiłem, że choćbyście się nie wiem jak starali to TiO nie zniknie, bo to nie leży w interesie admina.

Do góry
#1755930 - 07/11/2007 22:26 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Zniknac nie musi, ale mozna by zrefornmowac je do kilku sensownych tematow

Do góry
Strona 3 z 13 < 1 2 3 4 5 ... 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08