Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >
Opcje tematu
#1755933 - 07/11/2007 22:28 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Logan]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Logan ale to nadal oznacza mniej odwiedzających...a to oznacza mniejsze wpływy. Nie da się. Jak chcecie wprowadzać reformy to w taki sposób aby admin miał z tego większe korzyści. Wtedy bedzie do niech skłonny. Póki co Wasze pomysły mogą mu zmniejszyć wpływy więc nie będa brane pod uwagę. Przecież to proste jak budowa cepa.

Do góry
Bonus: Unibet
#1755940 - 07/11/2007 22:30 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Dlatego cala ta dyskusja bedzie miala sens jesli Conrad wypowie sie czy chce jakichkolwiek zmian

Do góry
#1755943 - 07/11/2007 22:33 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Logan]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Tu nie chodzi o to czy on chce tych zmian czy nie. Chodzi o to czy te zmiany przyniosą profity...

Do góry
#1755945 - 07/11/2007 22:36 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Pierniczek
Logan ale to nadal oznacza mniej odwiedzających...a to oznacza mniejsze wpływy. Nie da się. Jak chcecie wprowadzać reformy to w taki sposób aby admin miał z tego większe korzyści. Wtedy bedzie do niech skłonny. Póki co Wasze pomysły mogą mu zmniejszyć wpływy więc nie będa brane pod uwagę. Przecież to proste jak budowa cepa.

Nie obrazajac Cie ale
jest takie powiedzenie, byle co żre bylo co gada.

Nie unos sie tylko bo to nie celowy atak, poprostu sam wlazles tam gdzie nie powinienes mimo ze prosilem o wypowiedzi ludzi ktorzy maja cokolwiek wspolnego z tematyką forum.

Oczywiscie masz prawo pisac wszedzie, tylko odpowiedz mi na jedno pytanie:
Po co ktoś poważny ma Cie brac pod uwage??

Bez odbioru.

Do góry
#1755949 - 07/11/2007 22:40 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Logan]
bcn1899 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/05/2005
a mi sie wydaje, ze znowu dysputa jest lekko nie na temat, bo zamiast glowkowac jak zachecac userow (mlodych/starych/czynnych badz nie) do aktywnego udzialu w dzialach tematycznych (a na pewno mozna to JAKOS zrobic) to jazda jest na temat "T&O jest zle" (zgadzam sie: jest, ale Pierniczek - ktorego na codzien mam w ignorowanych - ma tym razem racje, T&O zostaje..)

to ja z innej beki: np Experto: dlaczego nie piszesz (bo chyba nie) o us sportach w odpowiednich dzialach? powodem jest brak czasu/checi/dzieci neo/ciekawe zdjecia w slicznotkach/cokolwiek...? hm?

--
pzdr.bcn1899 *tots units fem forca*

Do góry
#1755951 - 07/11/2007 22:40 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Pierniczek nie dokońca się z Toba zgodze, gdyż w dłuższym okresie może to własnie przynieść większe korzyści dla admina. Już wiele osób pisało że Ci co naprawdę grają to odchodzą w zamian za tych co rejestrują się tylko po to żeby pogadac o d.upie krowy.
Zakłądając, że w przyszłosci ludzie odwiedzający to forum będą namawiali kolegów:
- Wiesz Józek znam świene forum gdzie można pobawić się w skojarzenia
Albo
- słuchaj Jarek znam forum gdzie pokażą Ci jak znaleźć żone
- no wiem, wiem słyszałem - odpowiada brat Lech - ja tam wchodze do działu polityka bo posmiać się z tych co nam tak wierzą.

I dla takich ludzi buki nie będą interesowały, skoro nawet nie intereują się soprtem.

A jakby zostały tylko tematy bukmacherskie, to właśnie rejestrowali by się nowi głównie po to żeby zobaczyć typy, nauczyć jak się grać a takze zarejestrować się z banera do nowego buka. Buki też by się cieszyłu bo taki użytkownik by częściej grał bo by sobie nie zawracal głowy zastanawiając się czy może coś stanieć o 150%

Riverside, ja jestem za likwidacją quasi, ale to nie możliwe to mozna by także spróbowac tego co Ty polecasz.

Co do TiO to np. można by było tak zrobić, że tematy miał mozliwość zakłądać tylko mod, ale to chyba nie jest techniczne możliwe.

Do góry
#1755953 - 07/11/2007 22:43 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: bcn1899]
bcn1899 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/05/2005
puta madre: "na co dzień" ofc...

--
pzdr.bcn1899 *tots units fem forca*

Do góry
#1755954 - 07/11/2007 22:44 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Biszop]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Bo to co piszę trzyma sie kupy, jest osadzone głęboko w rzeczywistych realiach. Twoje pomysły są osadzone w sferze marzeń i czarów. Nie rozumiesz, że dopóki administrator nie będzie miał profitów z jakiegoś przedsięwzięcia to nie będzie nic zmieniał? Możesz tego nie wiedzieć...ale w psychologii jest takie prawo obowiązujące tylko dla mężczyzn: nie naprawiaj tego co nie jest zepsute.

Słuchaj,a po co Ty mi zadajesz pytanie, a potem piszesz bez odbioru? Przecież to samo w sobie jest mało inteligentne. Jeżeli stawia się pytanie to oczekuje sie odpowiedzi. A Twoja wypowiedź jednoznacznie to wyklucza.

Powiedź tylko co Cię boli? Boli Cię to, że temat o panienkach bardziej kogoś interesuje niż jakieś analizy? Spraw zeby temat o analizach stał sie ciekawszy od tematu o panienkach, a wtedy ludzie będą odwiedzać ten temat częściej. Albo po prostu przyznaj, że nie potrafisz stworzyć takowego tematu. Mamy wolny rynek wiec postaraj sie stworzyć konkurencję, a nie ją niszczyć.

Do góry
#1755958 - 07/11/2007 22:48 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
a ja walnę off topa

ten temat w chwili obecnej ma ponad 60 odpowiedzi i 500 wyświetleń

temat czy może coś stanieć o 150% ma 20 odpowiedzi i około 350 wyświetleń

Prosze policzyć średnią i ktoś mądry niech wyciągnie wnioski \:\)

Do góry
#1755959 - 07/11/2007 22:51 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: drfocus]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: drfocus
Pierniczek nie dokońca się z Toba zgodze, gdyż w dłuższym okresie może to własnie przynieść większe korzyści dla admina. Już wiele osób pisało że Ci co naprawdę grają to odchodzą w zamian za tych co rejestrują się tylko po to żeby pogadac o d.upie krowy.
Zakłądając, że w przyszłosci ludzie odwiedzający to forum będą namawiali kolegów:
Albo
- no wiem, wiem słyszałem - odpowiada brat Lech - ja tam wchodze do działu polityka bo posmiać się z tych co nam tak wierzą.

I dla takich ludzi buki nie będą interesowały, skoro nawet nie intereują się soprtem.

A jakby zostały tylko tematy bukmacherskie, to właśnie rejestrowali by się nowi głównie po to żeby zobaczyć typy, nauczyć jak się grać a takze zarejestrować się z banera do nowego buka. Buki też by się cieszyłu bo taki użytkownik by częściej grał bo by sobie nie zawracal głowy zastanawiając się czy może coś stanieć o 150%

Riverside, ja jestem za likwidacją quasi, ale to nie możliwe to mozna by także spróbowac tego co Ty polecasz.

Co do TiO to np. można by było tak zrobić, że tematy miał mozliwość zakłądać tylko mod, ale to chyba nie jest techniczne możliwe.

tak ale z drugiej strony rozwijając jeszcze bardziej dział TiO można znaleźć sponsorów związanych nie tylko z bukmacherką. Ty uważasz, ze jak forum stanie sie "bardziej" bukmacherskie to więcej ludzi tu przyjdzie. A ja z kolei uważam, że nie. Łatwiej zachęcić innego faceta wysyłając mu link do tematu ślicznotki niż do tematu super analizy mega typera. \:\) Jak ten koleś zobaczy temat o ślicznotkach i mu się forum spodoba to przejrzy też inne działy, choćby z czystej ciekawości. Wtedy sam zdecyduje czy chce grać czy nie. Takie jest moje zdanie.

Do góry
#1755965 - 07/11/2007 22:56 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
dejv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/09/2007
ale Ty nie rozumiesz ze to jest forum bukmacherskie? przynajmniej z zalozenia? Conrad zakladajac forum chyba nie myslal ze bedzie to forum Bravo Girl etc. My wszyscy, przynjamniej tak mi sie wydaje, rejestrowalismy sie po to, zeby nie czytac o panienkach i o dupie maryny tylko o zdarzeniach sportowych i typach. Ale sa tacy jak Ty i robia zamieszanie.

Do góry
#1755968 - 07/11/2007 22:58 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: dejv]
Morten Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
Pierniczek.. A jak Ty trafiłeś tutaj? Grasz coś w ogóle? Bo nigdy nie widziałem Twojego typu.. Ba, nawet nie widziałem żebyś udzielał się w innym temacie jak TiO..

Do góry
#1755973 - 07/11/2007 22:59 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Morten]
dejv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/09/2007
ja kiedys widzialem, chyba... ale pamiec mam troche ulotna \:D zreszta to bylo dawno temu.

Do góry
#1755975 - 07/11/2007 23:00 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: dejv]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Ja też się tutaj rejestrowałem w celach bukmacherskich. Ale zobaczyłem, ze nie przynosi mi to korzyści wie przestałem grać. To forum jest nadal bukmacherskie. Skoro tak Wam zależy na tej bukmacherce to zróbcie konkurencję TiO. Jest na forum ze 30 działów i tylko jeden nie związany bezpośrednio z bukmacherstwem i mimo wszystko jest najczęściej odwiedzany. To chyba o czymś świadczy. Jak wieje nuda w innych działach to się nie dziwcie, ze nikt ich nie odwiedza.

Do góry
#1755977 - 07/11/2007 23:00 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Morten]
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
Originally Posted By: Morten
Pierniczek.. A jak Ty trafiłeś tutaj?

No właśnie. Co sprawiło, że trafiliście tutaj i tutaj zostaliście? Dobrze by było, jakby się wypowiedział osoby zarówno z 2001 jak i 2007 roku.

Do góry
#1755982 - 07/11/2007 23:02 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Morten]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Morten
Pierniczek.. A jak Ty trafiłeś tutaj? Grasz coś w ogóle? Bo nigdy nie widziałem Twojego typu.. Ba, nawet nie widziałem żebyś udzielał się w innym temacie jak TiO..

przez STSa. Był tu kiedyś koleś o nicku misiu_TDI i dawał kiedyś świetne typy. Brałem udział w play off tenis, w lidze mistrzów katowiczanina w chyba 3 edycjach. Udzielałem się w tematach o siatkówce, o mundialu, o hokeju skandynawskim. Ale teraz mnie już to nie interesuje.

Do góry
#1755983 - 07/11/2007 23:03 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Tombal Offline

Meldunek: 04/12/2004
Originally Posted By: Pierniczek
Originally Posted By: drfocus
Albo

tak ale z drugiej strony rozwijając jeszcze bardziej dział TiO można znaleźć sponsorów związanych nie tylko z bukmacherką. Ty uważasz, ze jak forum stanie sie "bardziej" bukmacherskie to więcej ludzi tu przyjdzie. A ja z kolei uważam, że nie. Łatwiej zachęcić innego faceta wysyłając mu link do tematu ślicznotki niż do tematu super analizy mega typera. \:\) Jak ten koleś zobaczy temat o ślicznotkach i mu się forum spodoba to przejrzy też inne działy, choćby z czystej ciekawości. Wtedy sam zdecyduje czy chce grać czy nie. Takie jest moje zdanie.

Pierniczek jesteś aż tak ograniczony ? Przeczytaj jeszcze raz 1 POST (PIERWSZY) przeliterować ? Jak ktoś będzie chciał sobie śliczonotki pooglądać to wejdzie sobie na specjalną stronkę a nie na forum BUKMACHERSKIE. My o jednym a ty mówisz żeby dział TiO rozwijać... RATUJCIE

Do góry
#1755986 - 07/11/2007 23:05 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Piostar]
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
W pierwszym poście napisane jest żebym zamknął jadaczkę, ale jakoś nie mogę. Czemu ma służyć ten temat, skoro "TiO'wcy" nie mają tu prawa głosu? W dodatku temat założony w TiO - to kto ma go czytać? Celem jest, to żeby każdy przyznał rację i to wszystko? Krytykanci won? Realnie myślący won? Nie czaję.

Jeżeli tematy bukmacherskie byłyby ciekawe, to bym tam zaglądał. Ale jakoś dziwnie się składa, że nie ma w nich dla mnie nic ciekawego, nic nowego czego mógłbym się nauczyć o zakładach. Informacje sportowe na forum mnie nie interesują. A przynajmniej nie są na tyle ciekawe, żeby mnie zainteresować.

Ludzie często piszą w takiej sytuacji "to sam napisz analizę, jak chcesz żeby było ciekawie". Tekst z dupy wyjęty, bo to nie ja narzekam na zmianę charakteru forum.

Charakteru tego na pewno nie zmienicie zamykając To i Owo. Myślicie, że jak człowiek nie będzie mógł pisać o podrywaniu dup, to zacznie pisać analizy? Marzenia ściętej głowy. Poza tym czerwony nigdy nie zgodzi się na zamknięcie najbardziej dochodowego działu, więc ta dyskusja jest bezsensowna.

Do góry
#1755987 - 07/11/2007 23:06 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Tombal]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Tombal ale Twoje marzenia nigdy się nie spełnią dopóki nie przyniosą one korzysci materialnych. Dociera to do Ciebie?

Do góry
#1755990 - 07/11/2007 23:09 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Zbigniew]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Originally Posted By: Zbigniew
"TiO'wcy" nie mają tu prawa głosu?
TIrOwcy ?
sorka nie mogłem się już powstrzymać...
Podobno dla TIrOwców mają się pojawić bannery durex-a zamiast buków...

PS. Biszop - udał Ci się temat coraz bardziej zabawny \:\)

Do góry
Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08