Strona 5 z 13 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 >
Opcje tematu
#1755993 - 07/11/2007 23:11 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: moonlight]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Originally Posted By: moonlight
Originally Posted By: Zbigniew
"TiO'wcy" nie mają tu prawa głosu?
TIrOwcy ?
sorka nie mogłem się już powstrzymać...
Podobno dla TIrOwców mają się pojawić bannery durex-a zamiast buków...

PS. Biszop - udał Ci się temat coraz bardziej zabawny \:\)

Mnie też bawi, bo odkąd napisałem, ze nic z tego nie wyjdzie to nawet najbardziej zagorzali zwolennicy marzenia o zlikwidowaniu TiO już sie nie udzielają, bo w końcu zrozumieli, że ZWYCIĘSTWO NALEŻY DO OSOBY O NAJSILNIEJSZYM POCZUCIU RZECZYWISTOŚCI I STANOWCZYCH DECYZJACH.

Do góry
Bonus: Unibet
#1756000 - 07/11/2007 23:13 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Szef się pojawił, zaraz rozwieje wątpliwości

Do góry
#1756004 - 07/11/2007 23:15 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: moonlight]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Zadajcie pytanie Conradowi, czy zniesie polityke wraz z To i owo \:\)

Do góry
#1756007 - 07/11/2007 23:17 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Kylo]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Na razie czyta temat i wyciąga wnioski \:\)

Do góry
#1756019 - 07/11/2007 23:21 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: moonlight]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Temat "Polityka" to caue zuo tego forum \:\)

Do góry
#1756025 - 07/11/2007 23:24 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Pierniczek
Originally Posted By: moonlight
Originally Posted By: Zbigniew
"TiO'wcy" nie mają tu prawa głosu?
TIrOwcy ?
sorka nie mogłem się już powstrzymać...
Podobno dla TIrOwców mają się pojawić bannery durex-a zamiast buków...

PS. Biszop - udał Ci się temat coraz bardziej zabawny \:\)

Mnie też bawi, bo odkąd napisałem, ze nic z tego nie wyjdzie to nawet najbardziej zagorzali zwolennicy marzenia o zlikwidowaniu TiO już sie nie udzielają, bo w końcu zrozumieli, że ZWYCIĘSTWO NALEŻY DO OSOBY O NAJSILNIEJSZYM POCZUCIU RZECZYWISTOŚCI I STANOWCZYCH DECYZJACH.

Gdybym mial mozliwosc zablokowania Ci dostepu do tego temtu to zrobilbym to bez mrugniecia okiem.
Nie jestes partnerem do rozmowy, niestety nie o tym o czym tu probowalem rozmawiac,
Zbigniew jest w opozycji i jego glos tu jest wazny, pewnie nawewt nie zrozumiesz dlaczego wiec nie bede tlumaczyl jaka jest roznica miedzy Toba, a nim.

Jedyne co mnie boli skoro sie martwisz to ze zupelnie nie zrozumiales tematu i siejesz tu jakies pierdoly o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Nie mowie ze wiem wszystko o tym forum ale Twoja wiedza o funkcjonowaniu tego miejsca jest zerowa, jedna linijka moge to udowodnic tylko nie bede sobie i paru osobom zabieral dobrej zabawy.

Czasem dobrze jest nie odezwac niz udowodnic slowami ze nie ma sie zupelnie pojecia.

Do góry
#1756033 - 07/11/2007 23:28 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: [T]-error]
Stalion Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/10/2006
Moze ja sie wypowiem \:p

Od czasu do czasu cos napisze od siebie 'na stadonie'.
Fakt faktem jak kiedys czytalem to forum (a to bylo dawno przed moim zarejestrowaniem) poziom analiz/ opisow czy jak to tam kazdy sobie nazywa byl duzo wiekszy.
Jednak nie samym sportem/ bukmacherka czlowiek zyje. I zagladam do To i Owo. Tez jest ciekawie czasem.
I mysle, ze zlikwidowanie TiO (nie patrzac na wzgledy finansowe) nie bedzie dawalo pozadanego efektu.

Po prostu trzeba pomyslec jakos nad tym zeby zachecic nowych/ starych, aby cos pisali na 'stadionie'. Nie wiem za bardzo jak to zrobic, ale czy na pewno zlikwidowanie tego tematu cos pozytywnego da?
Ja w to watpie...

Do góry
#1756040 - 07/11/2007 23:32 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Biszop]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Udowodnij mi tą jedna linijką \:\) Bardzo chętnie się dowiem jakiego haka ma na mnie ABWF(Agencja bezpieczeństwa wewnętrznego forum). Zrób mi tą przyjemność. Póki co to nie od Ciebie zależy czyj głos ile sie liczy. Mamy demokrację. Na szczęście inni moderatorzy potrafią myśleć trzeźwo i niektórzy sie ze mną zgadzają. Moja wiedza o funkcjonowaniu tego miesjca jest wieksza niż Ci się wydaje. Rozmawiałem z innymi moderatorami o ich pracy i wiem co i jak. \:\) "pewnie nawewt nie zrozumiesz dlaczego wiec nie bede tlumaczyl jaka jest roznica miedzy Toba, a nim." wytłumacz mi. Nie chciałeś mi wytłumaczyc pewnej kwestii w temacie o panienkach to wytłumacz mi to. Tyle tylko, ze nie potrafisz. Bo taką masz taktykę żeby dać komuś do zrozumienia, ze nie rozumie Twoich poglądów, których nie potrafisz wyrazić tak żeby były zrozumiałe. Poza tym miało być bez odzewu z Twojej strony \:\)

Do góry
#1756056 - 07/11/2007 23:43 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Wprowadzic dostep do to i owo dla userów premium, z zasługami bo to powinna być nagroda \:\)

Na niechęć ludzi do pisania nie ma rady \:\) Rankingi zwaliły forum, osoby, które je wychwalały uciekły razem z ich popularnością i tyle \:\)

Jak naprawić meczpl? \:\) niestety, za pozno \:\)

Do góry
#1756102 - 08/11/2007 00:15 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: PioKing]
th0mas Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/08/2005
Koniec problemów RAFTER powrócił \:\)

Do góry
#1756106 - 08/11/2007 00:17 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
Udowodnij mi tą jedna linijką \:\) Bardzo chętnie się dowiem jakiego haka ma na mnie ABWF(Agencja bezpieczeństwa wewnętrznego forum). Zrób mi tą przyjemność. Póki co to nie od Ciebie zależy czyj głos ile sie liczy. Mamy demokrację. Na szczęście inni moderatorzy potrafią myśleć trzeźwo i niektórzy sie ze mną zgadzają. Moja wiedza o funkcjonowaniu tego miesjca jest wieksza niż Ci się wydaje. Rozmawiałem z innymi moderatorami o ich pracy i wiem co i jak. \:\) "pewnie nawewt nie zrozumiesz dlaczego wiec nie bede tlumaczyl jaka jest roznica miedzy Toba, a nim." wytłumacz mi. Nie chciałeś mi wytłumaczyc pewnej kwestii w temacie o panienkach to wytłumacz mi to. Tyle tylko, ze nie potrafisz. Bo taką masz taktykę żeby dać komuś do zrozumienia, ze nie rozumie Twoich poglądów, których nie potrafisz wyrazić tak żeby były zrozumiałe. Poza tym miało być bez odzewu z Twojej strony \:\)

Originally Posted By: Biszop

MIloby bylo jakby najaktywniejsi nieuzyteczni merytorycznie zamkneli jadaczki i udawali ze nie widza tego tematu ;\)

Do góry
#1756110 - 08/11/2007 00:19 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: th0mas]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: th0mas
Koniec problemów RAFTER powrócił \:\)

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?...rue#Post1755895

bcn1899, nie pisze pewnie z lenistwa

Do góry
#1756118 - 08/11/2007 00:21 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Hajzel]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Hajzel

MIloby bylo jakby najaktywniejsi nieuzyteczni merytorycznie zamkneli jadaczki i udawali ze nie widza tego tematu ;\)

To nie dowodzi tego, ze nie mam zielonego pojęcia o funkcjonowaniu forum. \:\) Czekam na kolejny linijki, które mają mi to udowodnić, a których w rzeczywistości nie ma.

Do góry
#1756123 - 08/11/2007 00:23 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Pierniczek]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: Hajzel

To nie dowodzi tego, ze nie mam zielonego pojęcia o funkcjonowaniu forum. \:\) Czekam na kolejny linijki, które mają mi to udowodnić, a których w rzeczywistości nie ma.

cierpliwość wszystko wynagrodzi ;\)

Do góry
#1756141 - 08/11/2007 00:37 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: connor]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Ja osobiście jestem za likwidacją To i Owo a także Quasi Czatu.

To w tych działach kryje się najwięcej zła. To tam dochodzi do największych awantur, obrażania zawodników, trenerów i przekleństw.

Oczywiście ktoś mi zaraz napisze, że dzieje się tak w każdym dziale, ale to nie jest prawda.

Czas moim zdaniem nadszedł aby forum spełniało działalność czysto bukmacherską. Czyli musi być większa inwestycja w działy dotyczące konkretnego sportu. Także musi być zmniejszona ilość konkursów, bo typ konkursowy nie zawsze jest tym, który gramy w realu. Zostawiłbym tylko maksymalnie pięć konkursów, które od dłuższego czasu stały się popularne.

Jeśli chodzi o działy dotyczące tylko sportu to także swoją aktywność muszą pokazać moderatorzy. Oczywiście ktoś mi zaraz tez powie, że on jest modem i nie ma czasu, ale naprawdę jeden typ jeszcze nikomu nie zabrał godziny a kilka minut.

Także nasza rola powinna być w tym aby dochodziło do jak najmniejszej ilość kłótni czy obrażania innych.

Wielu userów, którzy poświęcają swój czas martwi fala ataków na nich samych. Wspominałem wielokrotnie, że w moim dziale (J) bardzo fajnie pisał o Rosji. Niestety anty fan zrobił swoje i już nie pisze. Szkoda, bo ja podjąłem konkretną interwencję. Więc także tutaj użytkownicy muszą pokazać, że są gruboskórni \:\)

Dodatkowo w konkretnych działach warto wprowadzić luźny temat, który dotyczył by konkretnej ligi czy też dyscypliny. W nim użytkownicy mogliby pisać wszystkie informacje dotyczącej tej dziedziny sportu. Przykładowo: "Paweł Brożek będzie kontuzjowany i nie zagra w zbliżającym się meczu". Takie zdanie a także wiele innych mogą skutecznie pomóc w typowaniu. Dlatego skłaniałbym was do tego pomysłu.

Także proponowałbym stworzenie nowego działu w którym wybrani przez użytkowników eksperci ( w rożnych dyscyplinach) powiedzmy pięciu będzie typowało spotkania z fajną analizą. Prowadzili by statystki itd. Najlepszy z nich po miesiącu czas otrzymałby nagrodę od bukmachera, który byłby sponsorem. Te dział miałby być elitą elity.

Na koniec zostawiłem sobię ideę wprowadzenie blogóew. Czyli pisania luźnego o swoim życiu, zdawkowo o sporcie a także w temacie bukmacherskim. To taki dział byłby w stanie zastąpić To i Owo. Oczywiście padną zarzuty, że można przecież założyć Private Picks, ale tutaj chciałbym aby userzy mieli więcej wolności i liberalizmu \:\)

To tyle musimy nadal pracować nad zmianami. Miejmy nadzieję, że przełoży się to na sukces

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
#1756153 - 08/11/2007 00:51 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Ignorator]
Misiaski Offline
veteran

Meldunek: 01/05/2007
Moim zdaniem można by zrobić tak (jesli to z technicznej strony mozliwe wogole) że analizy w działach takich jak stadion piłkarski itp mogliby czytac tylko userzy ktorzy np napisali 2 analizy w tygodniu w ktoryms z działow. Wiem ze ciezko by to było skontrolowac i z tym byłby problem,bo analiza analizie nie rowna i wogole ale wydaje mi sie ze z załozenia wiekszosc co sie rejestrowała na tym forum miała nadzieje ze znajdzie na nim ciekawe typy i strategie gier. Jezeli przez napisanie czegos od siebie mogliby poznac zdanie 'zasłuzonych typerow' to wydaje mi sie ze wtedy pobudziło by to wszystkich do pisania. Działy takie jak 'to i owo' i 'quasi' powinny według mnie jednak zostac bo czasem sie przydaja ale tak jak mowie... mozna by sprobowac zmienic troche forme 'głownych działow'.

Do góry
#1756165 - 08/11/2007 01:02 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Misiaski]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
QC to zostawcie w spokoju, w porownaniu do okresu sprzed mniej wiecej 1,5-2 lat to aktualnie panuje tam wysoka kultura \:\) Jest to nieocenione miejsce w ktorym mozna poznac wynik jakiegos meczu czy poprosic o trudnodostepny livescore.

Nie mowiac o tym ze dyskusje tam prowadzone sa czesto o wiele bardziej merytoryczne niz w dzialach tematycznych

Zlem jest TiO, konkursy i luzne podejscie do rankingow

Do góry
#1756198 - 08/11/2007 01:16 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Logan]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Logan
QC to zostawcie w spokoju, w porownaniu do okresu sprzed mniej wiecej 1,5-2 lat to aktualnie panuje tam wysoka kultura \:\) Jest to nieocenione miejsce w ktorym mozna poznac wynik jakiegos meczu czy poprosic o trudnodostepny livescore.

Nie mowiac o tym ze dyskusje tam prowadzone sa czesto o wiele bardziej merytoryczne niz w dzialach tematycznych

Zlem jest TiO, konkursy i luzne podejscie do rankingow

Jak dla mnie Logan podsumowal wszystko idealnie, trafne spostrzezenia i w dobrej kolejnosci.

Jeszcze do Ciebie Pierniczku;-)
Nigdzie nie napisalem ze chce cos zlikwidowac to po pierwsze, wielkich zmian nie zapronowalem tylko chcialem zaproscic do dyskusji osoby starsze stazem i duzo madrzejsze w dziedzinie ktora rozpatrujemy niz Ty.

Dzialanie takiego serwisu jest Ci obce zupelnie, cos tam wiesz ale poukladac tego nie umiesz, nie bede tlumaczyl co i jak, nie moj serwis wiec jesli wlasciciel bedzie chcial (w co watpie) to Ci napisze.
Musisz uwierzyc, bez zlosliwosci, ze nie ogarniasz tego i wszelkie Twoje dywagacje sa bez sensu.

Zreszta nie chodzi o dyskryminacje nikogo, prosilem konkretne osoby o zabranie glosu, a odezwales sie na przyklad Ty czyli osoba ktora w tym temacie nie powinna sie wypowiadac bo nie pomyslem jest to zeby zamknac to i owo tylko zeby zachecic innych do pisania w dzialach tematycznych zwiazanych z istota forum, wiec znow strzeliles kula w plot.

Co do jednej linijki to odpuszcze sobie jesli pozwolisz bo musialbym wydac kogos do kogo sie lasiles jak kot do pustej miski.

Mam jeszcze raz prosbe, poluzuj trampki i poprzestan na czytaniu, nikt, a przynajmniej ja nie zamierzam zamykac To i Owo wiec bedziesz mial gdzie sie podziac.

Do góry
#1756250 - 08/11/2007 01:38 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Biszop]
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
Osobiście popieram wywalenie w kosmos wszelkich rankingów, a przynajmniej zawieszenie ich np.na pół roku, na forum jest tyle różnych bezpłatnych konkursów że jak ktoś chce się za darmoszke pobawić, to będzie miał gdzie.
Likwidacja QCZ raczej nie wchodzi w gre, gdzieś ścieki z całego forum trzeba trzymać.
TiO podobnie, akurat nie uważam żeby tam się jakieś zło czaiło ;\)

Do góry
#1756388 - 08/11/2007 02:18 Re: Dlaczego warto zmienic /naprawic mecz.pl i jak to zrobic? [Re: Skiper]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Skipper ja wiem, że raczej ciężko oto:)

Na pewno dobrym pomysłem w To i Owo były/są próby uporządkowania działów. Trzeba na pewno iść w tym kierunku dalej.

Jeśli chodzi o rankingi to także jestem za ich likwidacją (komu one służą? ) a także trzeba uporządkować kwestię konkursów. Być może wzorem moim i amkwisha konkursy dotyczące konkretnych lig winne być właśnie w działach ligowych. Tak jest w przypadku ligi polskiej (Ekstrak(l)asa Typerów) i hiszpańskiej (Ti gusta coś \:\) \:\)

Także ponawiam pomysł aby w private picks kilka tematów co są na plusie przykładowo +5 yield dać wyróżnione. Chodzi mi tutaj o topici, które aspirują do elity, ale brakuje im na przykład wymaganej ilość typowanych spotkań \:\)

Można by także rozważyć nowy dział: "wolna amerykanka" w tym dziale. Swojego czasu Szczypior właśnie wychodził z tą ideą. Byłaby to konkurencja dla elity i pp. Tutaj nie liczyłby się rankingi, yeildy itd. Każdy typowałby sobie co chaił i prowadził luźną dysputę z userami coś a'la Experto i rockmen:)

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
Strona 5 z 13 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08