Strona 8 z 11 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#1575574 - 09/09/2007 22:23 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/12/2006
Widzę, że dyskusja wrze \:D

Postanowiłem dziś podaje ostatnią analizę a od przyszłego tygodnia zaczynam grać kupony.

Zasady podawania kuponów:
1) Granie przemyślanych i przeanalizowanych przeze mnie typów, podpartych analizą statystyczną.
2) Maksymalnie 4 zdarzenia na kuponie.
3) Maksymalna stawka na kupon 100zł.
4) Kupon akumulacyjny z kursem nie większym niż 3.
5) Każde zdarzenie poparte analizą słowną(wyjątek stanowią te kupony, na których opisanie nie mam czasu ;\) )

Do jutra ;\)
Pzdr
$port

Do góry
Bonus: Unibet
#1575852 - 09/09/2007 23:46 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
__Michal__ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/11/2006
Zgadzam sie z tobą co do Djoka \:\) Myśle, ze mlodosc będzie górą \:\) Trzymam kciuki za mojego ulubieńca Niech nam zrobia znakomity spektakl ;\) Najelpiej pięcio setówka i tie breake \:p Tez chciałem grać na niego, ale budżet nie pozwala \:\(

Vamosssssssssssssssssssssssssssss Novak \:\)

Pozdrawiam

Do góry
#1577537 - 10/09/2007 18:32 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: __Michal__]
$port Offline
Carpal Tunnel

A.Klepac/C.Wozniacki-A.Amanmuradova/S.Rao
M.Muller/G.Navratilova-S.W.Hsieh/A.Nakamura
J.Melzer-A.Seppi

4.26 * 24zł

Dziś leciutko. Wiadomo poniedziałek, a w każdy poniedziałek buki odkuwają się po upojnym weekendzie ;\)
[i]Melzera gram ponieważ jest to niesamowicie trudny do przelamania zawodnik, regularny przy własnej zagrywce i popełniający mało niewymuszonych błędów własnych. Debel [i]Muller/Navratilova choć zaawansowany wiekowo z jednej strony, może kiedyś zacznie wreszcie wygrywać, szansa ku temu nadarza się już dziś z bodaj pierwszy raz ze sobą grającym deblem Hsieh/Nakamura. Pierwszy typ zaporzyczony od dobrego znajomego z innego forum, który poleca ten mecz \:\)

Do góry
#1577906 - 10/09/2007 22:01 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Właśnie zauważyłem że nie podałem drugiego kuponu którego zagrałem

A.Montanes/R.Ramirez Hidalgo-N.Almagro/F.Fognini
Italy-Turkey - handicap : 0-4.5

2.63 * 25zł

Do góry
#1582585 - 12/09/2007 18:14 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

G.Monfils-M.Vassallo Arguello
Belgium-Finland - handicap : 1.5-0

2.12 * 20zł

Do góry
#1583462 - 12/09/2007 21:48 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Serbia-Slovakia
England-Russia - strzeli/nie strzeli : England
Portugal-Serbia
Spain-Latvia

1.98 * 52.84zł

Do góry
#1749544 - 05/11/2007 15:39 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

===================================================================================================

5listopad nie wiem co mnie naszło ale chciałem tu wrócić.

Po pierwsze chciałem spróbować symulacji multi lotka.Gram dwie liczby zwiększając codziennie po przegranej stawkę, chce zobaczyć czy coś takiego ma sens i przynosi wymierne efekty w dłuższym okresie czasu.

Po drugie wrzucę tu czasem jakieś analizy, czasem suche typy. Ostatnio poprostu nieźle mi szło i może to komuś pomóc, ale wiem po sobie i tym temacie, że ile razy bym do niego nie wracał zaczynam przegrywać ;\) Może tym razem będzie inaczej ;\)

Do góry
#1749552 - 05/11/2007 16:02 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

7-8 listopada odbedzie sie 3 kolejka tegorocznej euroligi z udzialem polskiej druzyny, mistrza Polski Prokomu Trefl Sopot.

patrzac na to co robil wczoraj polpak z prokomem jestem w stanie powiedziec ze TAU -15 to tak powinno byc lekko. no chyba ze stana sie jakies cuda ale w takie cuda ja nie wierze. Tau to solidna druzyna ktora od lat kladzie naciska na te rozgrywki, nasi jak to nasi graja bo graja, bo sie dostali ale rezultatow jak nie bylo tak nie ma.z tak dziurawa obrona jaka zaprezentowali we wczorajszym meczu nie maja czego szukac w meczu z Tau.Kursy pewnie nas przeraza pewnie cos w granica 1,2 maxx. jesli jednak handi bedzie kolo 10 zagram to dosc mocno. nie widze poporstu szans dla prokomu po tym co zobaczylem wczoraj i gadanie ze PLK a EUROLEAGUE to cos innego nie jest tu na miejscu.

Juz we wtorek i srode rozpocznie sie runda rewanzowa pilkarskiej ligi mistrzow, dwa tygodnie temu(czy 3 nie pamietam) w stambule Besiktas zgotowal pieklo Liverpoolovi gdzie ten ulegl gospodarza 2-1. juz we wtorek nadazy sie okazja ku temu aby wziasc srogi rewanz nad druzyna ze Stambulu.Ostanie spotkanie zawodnicy z Londynu zremisowali bezbramkowo na wyjexdzie z Blackburn Rovers.Besiktas natomiast ulegl w klasyku w lidze tureckiej przegrywajac na wyjezdzie z Fenerbahce 2-1 choc po pierwszym 5 minutach prowadzil juz 1-0.Sytuacja w tabeli Liverpoolu w CL przedstawia sie krotko mowiac zle po 3 meczach maja tylko 1 punkt i zajmuja ostatnie miejsce w grupie nie odnoszac przy tym zadnego zwyciestwa.Besiktas plasuje sie przed nimi majac o 2 oczka mniej. Zawodnicy Rafy Beniteza w lidze nie zaznali jeszcze goryczy porazki i sadze ze we wtorkowy wieczor obraz gry z ligi angielskiej zostanie rpzlozony na arene miedzynarodowa jaka sa rozgrywki CL. Widze tu pewne zwyciestwo gospodarzy nawet roznica 2 bramek. jak dla mnie bedzie to perelka wtorowych spotkan.Kursy jednak mizerne Expekt zaoferowal graczon 1.28 na zwyciestwo oraz 1,75 na wygrana Liverpoolu z handicapem -1.

Kolejnym meczem ktory mnie zainteresowal to spotkanie Celticu z Benfica. Tu nie bede sie rozisywal za bardzo. jak dla mnei troche zawyzony kurs na Artura Boruca i spolke.1.9 biore z pocalowanie reki, co mnie do tego sklania?? Przede wszytskim forma 'zmiennika'-jelsi mozna tak poweidziec-naszego napastnika Zurawskiego, mowa oczywiscie o McDonaldzie, imponuje forma, podobnie jak jego koledzy z druzyny ktorzy bardzo dobrze go wspieraja. Samemu jednak meczu sie nie wygra i mysle ze to wlasnie kolektyw przesadzi o tym ze 3 punkty zostana na stadionie w Glasgow.

Reszta rozwazac poznym wieczorem \:\)
$port

Do góry
#1751479 - 06/11/2007 07:04 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Juz jutro rano plskiego czasu spotkanie w ramach Pucharu Swiata kobiet. Mecz Polek z Kubankami. Wiekszosc postow na forum faworyzuje zawodniczki Kuby. Dla Polek to ostatnia szansa na pozostanie w 'trojce'.Mecz będzie ciezki mysle ze 5 setow oby dla nas, ja jednak bezpieczniej.

1,5 Polska 1.75 EXPEKT do tego Wloszki 1.25 EXPEKT.

@port

Do góry
#1751483 - 06/11/2007 07:06 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

+1,5 Polska oczywiscie ;\)

$port

Do góry
#1751732 - 06/11/2007 15:27 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: $port
Juz jutro rano plskiego czasu spotkanie w ramach Pucharu Swiata kobiet. Mecz Polek z Kubankami. Wiekszosc postow na forum faworyzuje zawodniczki Kuby. Dla Polek to ostatnia szansa na pozostanie w 'trojce'.Mecz będzie ciezki mysle ze 5 setow oby dla nas, ja jednak bezpieczniej.

+1,5 Polska 1.75 EXPEKT do tego Wloszki 1.25 EXPEKT.

$port

Z Wloszkami mialem troche nerwowki bo wygraly dopiero po Tb ale tego ze Polki ugraja 2 sety to bylem pewien. Do uslyszenia wieczorem

Do góry
#1752477 - 06/11/2007 23:52 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Sharapova to beat Hantuchova 1.76

Nie wiem czym kieruja sie analitycy ustalajacy kursy na ten mecz. To ze Maria wraca po przerwie to nie znaczy ze wroci po to aby nie grac czegos lepszego co ostatnio. Daniela, coz wygrala turniej wygrywajac w finale z Schnyder jednak Schnyder to nie jest najwyzsza polka. Kursy przeszacowane, biore to z pocalowaniem reki.

Turow to beat EiffelTowers 1.2

W prawdze kurs mizerny ale do combo jak znalazl.1.20 droga nie chodzi dla odwazniejszych do rozpatrzenia handi na polska druzyne-7,5. Sadze ze zwyciestwo powinno byc spokojne i tym samym godna inaururacja ULEB CUP.

Gran Canaria to beat Slask Wroclaw hc -7,5 1.85

coz Slask w lidze doluje, graja fatalnie, maja dosc sporo problemow w PLK i sadze ze nie beda za bardzo przykladac sie do tego meczu. ran Canaria solidna druzyna Hiszpanska mysle ze powinni spokojnie pokonac gospodarzy.

Do tego Valencia 1.2 i Khimki 1.2

Do góry
#1754907 - 07/11/2007 05:56 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Niezle. Celtic win Liverpool 8-0 Shara i teraz Ana na ktora dalem robia swoje, tenis,pila i kosz chyba tylko to bede gral.

Do góry
#1761638 - 09/11/2007 20:55 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: $port

7-8 listopada odbedzie sie 3 kolejka tegorocznej euroligi z udzialem polskiej druzyny, mistrza Polski Prokomu Trefl Sopot.

patrzac na to co robil wczoraj polpak z prokomem jestem w stanie powiedziec ze TAU -15 to tak powinno byc lekko. no chyba ze stana sie jakies cuda ale w takie cuda ja nie wierze. Tau to solidna druzyna ktora od lat kladzie naciska na te rozgrywki, nasi jak to nasi graja bo graja, bo sie dostali ale rezultatow jak nie bylo tak nie ma.z tak dziurawa obrona jaka zaprezentowali we wczorajszym meczu nie maja czego szuk

ac w meczu z Tau.Kursy pewnie nas przeraza pewnie cos w granica 1,2 maxx. jesli jednak handi bedzie kolo 10 zagram to dosc mocno. nie widze poporstu szans dla prokomu po tym co zobaczylem wczoraj i gadanie ze PLK a EUROLEAGUE to cos innego nie jest tu na miejscu.

Juz we wtorek i srode rozpocznie sie runda rewanzowa pilkarskiej ligi mistrzow, dwa tygodnie temu(czy 3 nie pamietam) w stambule Besiktas zgotowal pieklo Liverpoolovi gdzie ten ulegl gospodarza 2-1. juz we wtorek nadazy sie okazja ku temu aby wziasc srogi rewanz nad druzyna ze Stambulu.Ostanie spotkanie zawodnicy z Londynu zremisowali bezbramkowo na wyjexdzie z Blackburn Rovers.Besiktas natomiast ulegl w klasyku w lidze tureckiej przegrywajac na wyjezdzie z Fenerbahce 2-1 choc po pierwszym 5 minutach prowadzil juz 1-0.Sytuacja w tabeli Liverpoolu w CL przedstawia sie krotko mowiac zle po 3 meczach maja tylko 1 punkt i zajmuja ostatnie miejsce w grupie nie odnoszac przy tym zadnego zwyciestwa.Besiktas plasuje sie przed nimi majac o 2 oczka mniej. Zawodnicy Rafy Beniteza w lidze nie zaznali jeszcze goryczy porazki i sadze ze we wtorkowy wieczor obraz gry z ligi angielskiej zostanie rpzlozony na arene miedzynarodowa jaka sa rozgrywki CL. Widze tu pewne zwyciestwo gospodarzy nawet roznica 2 bramek. jak dla mnie bedzie to perelka wtorowych spotkan.Kursy jednak mizerne Expekt zaoferowal graczon 1.28 na zwyciestwo oraz 1,75 na wygrana Liverpoolu z handicapem -1.

Kolejnym meczem ktory mnie zainteresowal to spotkanie Celticu z Benfica. Tu nie bede sie rozisywal za bardzo. jak dla mnei troche zawyzony kurs na Artura Boruca i spolke.1.9 biore z pocalowanie reki, co mnie do tego sklania?? Przede wszytskim forma 'zmiennika'-jelsi mozna tak poweidziec-naszego napastnika Zurawskiego, mowa oczywiscie o McDonaldzie, imponuje forma, podobnie jak jego koledzy z druzyny ktorzy bardzo dobrze go wspieraja. Samemu jednak meczu sie nie wygra i mysle ze to wlasnie kolektyw przesadzi o tym ze 3 punkty zostana na stadionie w Glasgow.

Reszta rozwazac poznym wieczorem \:\)
$port

3* fajna passa się trafila za chwile kilak analiz ktore mnie przyciagnely ;\)

Do góry
#1761645 - 09/11/2007 21:02 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Coz jesli chodzi o turniej Masters WTA w Madrycie to widze dzisiaj dwa typy. po pierwsze pewne zwycistwo Jankovic nad Baroli. Bartoli dla mnie z tym swoim oburecznym forhendem i beckhendem nic tutaj nie ugra. wystarczy jej wyrzucic pilke po wiekszym katem i ona do niej nie zdazy. Wlasnie na to dzisiaj licze ze strony Serbki.
Jankovic to win 1.33
Jankovic to win 2-0 1.85

Po drugie chyba w 'meczu na szczycie' pomiedzy Shrapova a Ivanovic jak dla mnie niespodzianki nie ebdzie. Mowa tu o wygranej Rosjanki. Ogladalem obydwa mecze Marii i mozna stwierdzic ze gra ona o udowodnien ie sobie czegos. Po kazdym jednym punkcie cieszy sie,przzywa wygrane punkty i nie zalamuje sie przegranymi pilkami np. w postaci niewymuszonych wlasnych bledow. Ana w meczu z Kuza miala spore przestoje. Mogla gladko wygrac 2-0 jednak prowadzac 3*-0 dala sie dwa razy przelamac nie grajac praktycznie nic. Kursy znow na Marie w granicach 1.8 jak dla mnie przeszacowane. dla odwazniejszych 2-0.

Maria to win 1.80

Po trzecie zainteresowal mnie dzis mecz PLS
Jastrzebski-Resovia. Doszly mnie sluchy o brakach kadrowych zespolu z Rzeszowa i wlasnie tutaj upatruje zwyciestwa gosppdarzy.Ostatnio jastrzebie nie zachwycielo w prawdzie z zaksa ale 2 pkt zdobyli, dzis pora na 3 punkty.

Jastrzebie to win 1.45
Jastrzebie to win -1,5 1.8

GL \:\)
$port

Do góry
#1761653 - 09/11/2007 21:07 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$t$ Offline

Meldunek: 25/08/2006
Sorry Za wpis $port, ale czy przypadkie Resova nie gra z Częstochowianami ?

Do góry
#1761662 - 09/11/2007 21:11 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Jeszcze jedno zdarzenie bo do jutra kursy pewnie i tak spadna.

Plomien-Delecta.

Oj Delecta nie gra nic. w ostatnim meczu z Jadarem pokazali sie z tak zlej strony ze jesli jutro zagraja jeszcze gorzej to respect \:D Nastepny mecz w Wawie z Polibuda utwierdzil mnie w przekonaniu ze ten zespol nie zasluguje na PLS.
Plomien gra przyzwoicie i pokonuje tych ktorych ma w zasiegu i sadze ze wlasnie w takim zasiegu pojutrze bedzie Delecta, ktora jest i tak oslabiona.

Plomien to win 1.7
Plomien to win -1,5 2.20

GL
$port

Do góry
#1761664 - 09/11/2007 21:13 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Kurcze mialo byc Czestochowa cos mi sie pomieszalo. dzieki za uwage wiec tak:

Po trzecie zainteresowal mnie dzis mecz PLS
Czewa-Resovia. Doszly mnie sluchy o brakach kadrowych zespolu z Rzeszowa i wlasnie tutaj upatruje zwyciestwa gosppdarzy.

Czewa to win 1.55
Czewa to win -1,5 1.8

Do góry
#1761674 - 09/11/2007 21:20 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Jesli zajrzy tu jakis mod niech mi to poprawi. Z gory dzieki

Do góry
#1763995 - 10/11/2007 11:45 Re: Statystyki prostego gracza :-) [Re: $port]
$port Offline
Carpal Tunnel

Jankovic

Maria iziiiiiii i 2-0 rowniez
Czewa gladkie 3-0 \:\)

Wrocilem wlasnie z imprezy, jutro podam kolejne typy.

Do góry
Strona 8 z 11 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08