Na wstępie wyrażę nadzieję, że ten temat uchowa się z dzień-dwa zanim zostanie skasowany, ale nie wiedziałem gdzie go umieścić.
Chciałem tylko krótko pożegać się z tym forum i choć większość userów raczej mnie nie kocha, o czym na końcu, to jednak coś wypada powiedzieć na sam koniec.
Tak więc nadszedł czas żeby definitywnie odciąć się od zakładów i pokera, które może do końca losowe nie są ale często pochłaniają czas i pieniądze.
Zacząłem grać z nudów na początku studiów jednak parę dni temu stawiłem się na swoim pierwszym miejscu pracy i jest różnica z grania za kieszonkowe/bonusy a granie za swoją zarobioną kasę. Po prostu nie chcę któregoś dnia chcieć się odegrać bo mi nie wszedł jakiś kupon wiedząc że mam xxx na koncie. Bo mógłbym się odegrać albo i nie.
Dotychczas kasę traktowałem raczej w kategoriach 'ile nie wygrałem' (słynne graj za tyle ile nie żal Ci stracić) ale teraz będąc na swoim zmieniłoby się to na 'ile straciłem' , oczywiście zakładając serię wtop, która pewnie by kiedyś przyszła.
Była to zabawa i jako zabawę - a nie sposób na życie - chciałbym ją zapamiętać.
Było fajnie, choć kosztem prawdziwych kontaktów interpersonalnych - i teraz trzeba to przy okazji nadrobić

Często kłóciłem się z różnymi ludźmi ale po prostu lubiłem prowokować ; nie przekraczałem jednak pewnych granic jako pierwszy.
Słynne bluzgi były na początku mojej 'kariery', potem wszystko było nadinterpretowane ; nie chcę jednak drążyć tematu.
Właśnie zamykam swoje konta MB i Neteller, bo nie będą już mi potrzebne (p.s jak ktoś doczytał do tej chwili to priva z mailem wyślę mu 1.96zł bo tyle mi zostało na MB i po co ma być skasowane bez sensu kto 1 ten lepszy

)
Pewnie wielu wyrazi swoją aprobatę że już nigdy się tu nie pojawię ale naprawdę nie dbam o to - bo od jutra fora tego typu już dla mnie nie istnieją

Powodzenia i trafnych typów

AksamitnySen vel Filemon vel Filemon2 vel Egzekutor vel FireOfHope