#1821931 - 01/12/2007 04:26
OSCARY 2007 mecz.pl - GŁOSOWANIE
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1821956 - 01/12/2007 04:31
Re: OSCARY 2007 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Fro_Lech]
|
veteran
Meldunek: 05/12/2004
|
przedstawcie prosze laureatów poprzednich lat bo z dumą stwierdzam ze byłem takowym w dziedzinie ZŁOTA MALINA za dosc niekonwencjonalny tytuł tematu - ba wiecej, ta kategoria powstała w zwiazku z moim tematem !!
|
Do góry
|
|
|
|
#1821960 - 01/12/2007 04:32
[Re: Fro_Lech]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1828700 - 03/12/2007 07:14
[Re: wasp]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
chcialbym wrzucic kilka slow od siebie na temat sond "bukmacherskich" się nie wypowiadam, gdyz od grubo ponad roku zakłady sa u mnie na n-tym planie. Natomiast co do  to... kategoria "pokerzysta roku" jest po prostu porypana. a to z tego powodu, że niby na jakiej postawie to ocenic? ja osobiscie wychodze z założenia, ze naprawde dobry gracz zwyczajnie nie "krzyczy" na temat swoich osiągniec. na forum mamy wielu dobrych graczy, ktorzy są po prostu skromni i się nie wychylają. maycj, gosc ktory wiele mnie nauczył. nazywam go swoim "ticzerem"  zawsze jak mam jakis problem w grze, to mogę z nim podyskutowac na temat konretnego zagrania, tłumaczy mi wiele rzeczy o ktorych wczesniej nie wiedzialem. z pewnoscią lepszy gracz ode mnie. sam ogladalem niejednego SNG w jego wykonaniu i  poza tym super kumpel Mr.Andrew cierpliwy i skuteczny. Izi kosi donkow, z ktorymi ja przegrywam PJ_8, Bzyku, Krupier, żyła, mielone, bardzo dobrzy gracze! Znają starszeństwo układów na pamięc!! (choc nie chwalac sie ja juz tez prawie umiem) kristoskristof, dp_PL, m-a-r-c, osobiscie chlopakow nie znam, ale zdarzylo mi sie widziec ich w akcji i widac, że wiedza o co w tej grze chodzi. bez wazeliny obiektywnie z calym przekonaniem moge powiedziec, ze wszyscy trzej panowie na chwile obecna są lepszymi graczami ode mnie (ale do czasu  ) no i... Experto - wschodząca gwiazda Światowego Pokera. "gdyby nie pech , to wygrałby każdy turniej"  to nicki naprawde dobrych graczy ,ktore pierwsze mi przyszly do glowy. ale na pewno wiele osob z tego forum moznaby jeszcze dopisac do tej listy. Zmierzam do tego, ze glosowanie pomiedzy Bzyku a mną, wcale nie wskaże "pokerzysty roku". dlaczego wiec w temacie o nominacjach nie podalem nickow tych kolegow o ktorych przed chwila pisalem? poniewaz to nie ma sensu. ta kategoria jest bez sensu. brakuje jakiegos konkretnego wykladnika, ktory by wskazywal, ze gracz X jest lepszy od gracza Y. Jedni graja SNG, inni HU, jeszcze inni MTT. Ten wygrywa na stolikach, ktos inny pyka w Omahe. w bukmacherce jest o tyle prosciej w ocenie kto jest najlepszy, gdyz swiadczy o tym skutecznosc typow, yield. w kartach brakuje takiej wykładni. alem siem rozpisal 
|
Do góry
|
|
|
|
#1828748 - 03/12/2007 07:38
[Re: rockeman]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Generalnie się z tym zgadzam, choć z tym "starszeństwem układów" to chyba coś pomyliłeś - przecież to podstawa którą musi znać (i pewnie zna) każdy kto chce w to grać. To tak jak wiedzieć co to jest handicap w bukmacherce. A "gdyby nie pech..." to wszyscy byśmy byli milionerami  Zgadzam się, że jest to kategoria w której nie da się nic obiektywnie ocenić. Bo w przeciwieństwie do wszystkich kategorii związanych z typowaniem - tu w zasadzie nie zna się osiągnięć graczy poza tym, o czym sami nie napiszą. Tam można jeszcze zobaczyć kto, co i jak pisze o danej dyscyplinie sportu i można wywnioskować jaką kto ma wiedzę itp. Tutaj tego nie ma. Ale ponieważ to tylko zabawa, więc bawmy się. Skoro ktoś już nas nominował, to niech tak będzie. A zagłosowałem na Ciebie, gdyż przy tym wszystkim co obaj napisaliśmy, brałem pod uwagę w zasadzie TYLKO cykl turniejów pod patronatem Betsson, gdzie już była jakaś wykładnia kto lepszy. A ten cykl o ile pamiętam - wygrałeś 
|
Do góry
|
|
|
|
#1828777 - 03/12/2007 07:55
[Re: Bzyku]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Kategoria taka musi byc, skoro sa nawet wyscigi konne... Pokerzyste mozna ocenic po turniejach w ktorych bral udzial, z tego co wiem, sporo bylo organizowanych dla na mecz.pl Zaglosowalem na rockemana poniewaz widzialem jego gre i nawet przy gigantycznym pechu, gdzie jest 80% faworytem all inow na tysiac zdarzen wygrywa tylko 50% Przy okazji pozdrawiam Tombala, tez pokerzyste pechowca  oraz raula ktory udowadnia ze w naturze musi byc rownowaga  w sumie z ta kasa ktora ostatnio wygral to powinien oscara dostac bez glosoania.
|
Do góry
|
|
|
|
#1828805 - 03/12/2007 08:16
[Re: PioKing]
|
Carpal Tunnel
|
z tym "starszenstwem układow" to byl joke  lige mecz.pl/betsson wygral asghan z tego co pamietam. ja bylem drugi  ps. juz wczesniej na Ciebie zagłosowałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#1880295 - 24/12/2007 16:46
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Patrzę i oczom nie wierzę  Traktuję tą nagrodę jako docenienie kilku lat udzielania się i pomagania w US Sports, bo za wyniki w tym sezonie naprawdę nie zasłużyłem  Będę miał pamiątkę, bo akurat tak się złożyło, że ostatnio zrezygnowałem z moderowania działu i mocno ograniczyłem swoje wizyty tutaj, co raczej się już nie zmieni (no chyba, że wyląduje na bezrobociu albo trochę się zmieni na tym forum  ) Czas oddać pola młodym wilkom. Tak czy siak, dzięki 
|
Do góry
|
|
|
|
#1880308 - 24/12/2007 17:15
[Re: Ghost]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Ta a ja znowu drugi  Mniejsza z tym co roku ktoś wypada lepszy ode mnie  . Z drugiej strony lepiej być co roku drugim, bo pierwsze miejsce zmienia się a ja ciągle drugi  . Choć szkoda nagrody za tekst roku. Amkwish obiecałeś mi oskara a wygrał jednak tekst o połykaniu  . W każdym razie w nadchodzącym roku damy show jeśli chodzi o Orange Ekstraklasę, bo tylko ten temat będzie mnie interesował. Z resztą cieszę się, że już jestem postrzegany jako ekspert w tej dziedzinie. Więc tutaj trzeba utrzymać te dobre słowo o mnie poprzez czynny i działania. Już od Lutego planuje zapisy do kolejnej edycji Ekstrak(l)asy Typerów - Wiosna 2008. Poprzedni konkurs odbył się w dziale liga polska na Stadionie Piłkarskim i okazała się wielkim sukcesem. Dlatego w nowym roku ruszamy z kolejną edycją. Mam nadzieję, że będzie więcej graczy niż było w pierwsze edycji. Także pociągnę temat w Elite Private Picks w końcu tam utrzymałem się ponad rok i to jest rekord. Tylko valverde był bliski tego wyniku  Jeśli chodzi o tegoroczne oskary to jak zwykle wiele niespodzianek: Odkrycie roku: _zvonimir_ sorry panowie, ale on zrobił Skok na kasę wszystkich użytkowników mecz.pl. Także brak oskara dla tomo jest nie miłą niespodzianką. Tomek należy do polskiej elity i nadaje jej ton. Dlatego dziwię się, że w sportach motorowych tylko remis a pomijam już sporty zimowe. Pozytywne zaskoczenie: Oskar za ostatni rok dla konstruktora1. Chłopak naprawdę pracuje na forum myślę, że nawet nie raz poza swoje siły. Wzorowe prowadzenie British Clubu, zmiany na Wyspach Brytyjskich gdzie jest moderatorem a także świetne typy. Cieszę się konstruktor, że wygrałeś, bo tutaj oskar trafił w odpowiednie ręce .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1880332 - 24/12/2007 17:52
[Re: Ignorator]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/07/2005
|
Ja gratuluje Wszystkim ktorzy zwyciezyli , jak rowniez Wszystkim nominowanym do Oscara, mysle ze to tez wspaniale wyroznienie.Odnosnie Toru Zuzlowego , to Tytul trafil w godne rece - brawo Buszmen ! Natomiast troszke jestem zdegustowany, mala iloscia glosow oddanych na Jarko33, byl bardzo aktywny przez caly sezon , zarowno z lig(Anglia , Polska, Szwecja)jak i GP.Nie podwazam wiedzy i umiejetnosci pozostalych swietnych typerow tego pieknego sportu , ale aktywnosc + trafne typy "nakazywaly" by troszke bardziej docenic wklad wlozony przez Jarko33 w calym sezonie.No ale moze zbyt mala ilosc osob glosowala , stad takie wyniki.Pozdrawiam i zycze Wszystkim Zdrowych , Pogodnych i Radosnych Swiat!
|
Do góry
|
|
|
|
#1880335 - 24/12/2007 18:03
[Re: wasp]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
Dziękuję za uznanie Gratuluję także wszystkim nominowanym do Oskara. Pozdrawiam i życzę Wszystkim użytkownikom Mecz.pl Wesołych Świąt.
|
Do góry
|
|
|
|
#1880352 - 24/12/2007 18:52
[Re: pettersen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Organizatora uprasza się o przygotowanie dodatkowej statuetki ponieważ w jednej z kategorii mamy 2 zwycięzców  A tak na poważnie to po raz kolejny dziękuję za to, że któryś już rok z rzędu zauważacie pracę, którą staram sie wykonywać w dziale sporty motorowe. Gratuluję również wszystkim zdobywcom statuetek oraz nominowanym! Wesołych Świąt!
|
Do góry
|
|
|
|
#1880499 - 24/12/2007 21:32
[Re: lemex]
|
Carpal Tunnel
|
widząc wynik zdziwiłem się "nieletko"  wiedziałem, ze mam głos od Experto i Bzyku. mialem nadzieje, ze jeszcze z 4-5 osób moze na mnie zagłosuje... ale wynikiem jestem szczerze zszokowany  Dzięki Wielkie  ,choc i tak znam swoje miejsce w szeregu, i wiem, że tak obiektywnie to nie nalezy mi sie ten tytuł. Fajnie by było w przyszłym roku rozegrac jakąs wiekszą lige mecz.pl. cykl minumum 20 turkow dla naszego forum. to by dało w miare sprawiedliwy pogląd na umiejętnosci poszczegolnych graczy, i zwycięzca tej ligi mógłby zostac słusznie okrzyknięty mianem "pokerzysta roku 2008" (bez głosowania ,a wylacznie na podstawie rzeczywistego wyniku) . Mam nadzieje, że takie przedsięwzięcie dojdzie do skutku. Gratki dla wszystkich zwycięzców jak i nominowanych 
|
Do góry
|
|
|
|
#1880632 - 24/12/2007 23:32
[Re: shane]
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Po pierwsze: dziękuje za nominacje oraz za wszystkie głosy oddane na moją osobę Po drugie: gratulacje dla zwycięzcy w kategorii w której byłem nominowany czyli dla Ghost'a Po trzecie: myśle że sporym niedopatrzeniem było pominięcie dwóch osób w kategorii US Sports a mianowicie Baqu oraz Skipper słowa uznania dla Was Panowie Po czwarte: Gratulacje dla konstruktora1 oraz Biszopa Po piąte: Gratulacje dla wszystkich nominowanych oraz zwycięzców w poszczególnych kategoriach  Po szóste: Spokojnych,zdrowych,wesołch oraz co chyba najważniejsze rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#1880636 - 24/12/2007 23:34
[Re: Bosman_]
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1880679 - 25/12/2007 00:53
[Re: Stoin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Dziekuje za 10 oddanych glosow na mnie. Szczegolnie chcialbym podziekowac sobie i właścicielowi kafejki internetowej, ktora umozliwila mi glosowanie na siebie z roznych ip.  Bioraca pod uwage, ze nigdy w zyciu nie widzialem meczu...nhl, mlb, raz widzialem super bowl, 4 miejsce... to przyzwoity wynik.
|
Do góry
|
|
|
|
#1880702 - 25/12/2007 01:56
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
No ekhm..dziękuje wszystkim, którzy głosowali  Gratulacje dla wszystkich nominowanych  niech dla wszystkich kolejny rok będzie lepszy od obecnego. Co do kortu tenisowego to... w styczniu wracamy i buki rozp... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1880986 - 25/12/2007 17:52
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
No ekhm..dziękuje wszystkim, którzy głosowali  Gratulacje dla wszystkich nominowanych  niech dla wszystkich kolejny rok będzie lepszy od obecnego. Co do kortu tenisowego to... w styczniu wracamy i buki rozp... weto 
|
Do góry
|
|
|
|
#1881019 - 25/12/2007 19:28
[Re: siwy212]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2004
|
Dziekuje wszystkim, ktorzy oddali na mnie glosy Jestem w naprawde ciezkim szoku bo nie spodziewalem sie zbyt wiele po glosowaniu. Bylem swiecie przekonany, ze skoncze 3-4. Tym przyjemniejsza niespodzianka mnie spotkala. Z drugiej strony to ogromna motywacja do dalszej pracy i proby osiagniecia jak najlepszych wynikow  Jeszcze raz dzieki. Gratulacje dla laureatow pozostalych kategorii, a takze dla wszystkich nominowanych bo kazda z tych osob, najczesciej pozytywnie, wyraznie zaznaczyla swoja obecnosc na mecz.pl w mijajacym roku. I szczegolne i indywidualne gratulacje dl a Biszopa, ktoremu nagroda za caloksztalt nalezala sie jak malo komu. Wyniki glosowania pokazuja, ze nie tylko ja mialem podobne zdanie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1884429 - 27/12/2007 06:30
[Re: konstruktor1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Witam! Również dziękuję wszystkim za głosy, a wygranym w poszczególnych kategoriach gratuluję zwycięstw. Oby w przyszłym roku nominowanych było jeszcze więcej  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1891034 - 30/12/2007 03:34
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
I got angels in the sky who truly kept me alive I got haters on the earth who walk me down to the dirt  A pozostałe wybory ['] Lubie Kamela, ale wybor jego i przewaga z jaka wygrał świadczą, że faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularnosci :| Typer roku ['] nie znam człowieka, widziałem parę jego wpisów. Ogląda dużo C+, przytacza dużo nieswoich myśli. Ogólnie ['] Moderator i całokształt - kompletny żart :| I może ktoś pod spodem napisać, że właśnie dzięki takim postom dostałem maline  ale zwisa mie to i powiewa  Respect da King !
|
Do góry
|
|
|
|
#1891061 - 30/12/2007 03:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
I got angels in the sky who truly kept me alive I got haters on the earth who walk me down to the dirt  A pozostałe wybory ['] Lubie Kamela, ale wybor jego i przewaga z jaka wygrał świadczą, że faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularnosci :| Typer roku ['] nie znam człowieka, widziałem parę jego wpisów. Ogląda dużo C+, przytacza dużo nieswoich myśli. Ogólnie ['] Moderator i całokształt - kompletny żart :| I może ktoś pod spodem napisać, że właśnie dzięki takim postom dostałem maline  ale zwisa mie to i powiewa  Respect da King ! właśnie za takie teksty powinien być Oscar toż to święta racja
|
Do góry
|
|
|
|
#1891214 - 30/12/2007 04:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Pio napisał, że "faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularności :|" i moim zdaniem ma rację.
Więc czemu wieczny wesołek spełniony na wszelkie sposoby i zarazem geniusz konstruktor się czepia
|
Do góry
|
|
|
|
#1892208 - 30/12/2007 19:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
A pozostałe wybory ['] Lubie Kamela, ale wybor jego i przewaga z jaka wygrał świadczą, że faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularnosci :| Typer roku ['] nie znam człowieka, widziałem parę jego wpisów. Ogląda dużo C+, przytacza dużo nieswoich myśli. Ogólnie ['] Moderator i całokształt - kompletny żart :| I może ktoś pod spodem napisać, że właśnie dzięki takim postom dostałem maline  ale zwisa mie to i powiewa  Respect da King ! Przykro czytać takie posty i naprawdę są one bez sensowne. Oskar to jest zabawa a nie konkurs popularności. Jeśli chodzi o twoją wypowiedź to konstruktor1, który wygrał za całokształt stworzył na mecz.pl British Club i go prowadzi. Radzę zobaczyć ile go to pracy kosztuje i czas prywatnego. Jeśli chodzi o Kameleona to sam głosowałem na niego. Znam go i wiem, że do tenisa ma smykałkę. Wczoraj trafił kurs @5. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. A jeśli chodzi o moderatora i nagrodę za całokształt to Biszop wygrał zdecydowanie a to dlatego, że obok Conrada zrobił najwięcej dla mecz.pl. Do tego będąc moderatorem był bezkompromisowy i zawsze służył dobrą radą każdemu. Tak na koniec dodam, że idąc twoim torem myślenia także powinienem mieć pretensje, że nie wygrałem oskara za piłkę nożną. Jednak wybór Maxiego był trafiony chłopak udzielał się na forum bardzo dużo, ma temat w Elite Private Picks a także działa sporo na Stadionie Piłkarskim. Z resztą oddanie przez zemnie na niego głosu świadczy, że bardzo doceniam jego pracę. Wygrał lepszy i myślę, że ty PioKing pogódź się z tym, bo twoje zachowanie jest naprawde nie smaczne. .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1892290 - 30/12/2007 20:32
[Re: connor]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1892300 - 30/12/2007 20:36
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Tak na koniec dodam, że idąc twoim torem myślenia także powinienem mieć pretensje, że nie wygrałem oskara za piłkę nożną. Tak na początek i koniec powiem, że idąc moim tokiem myslenia nie napisałbyś takiego posta Zamknac ten topik bo ślepi dalej pozostaną slepymi i nikt ich widzieć nie nauczy .::Som i serem i śmietanom::.
|
Do góry
|
|
|
|
#1893004 - 30/12/2007 23:35
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
-error] Jak dzieci, jak dzieci ... ino wódka i dziwki...  P.S To tego Oskara nie mozna nawet wpisac do CV ? 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|