chcialbym wrzucic kilka slow od siebie
na temat sond "bukmacherskich" się nie wypowiadam, gdyz od grubo ponad roku zakłady sa u mnie na n-tym planie. Natomiast co do

to... kategoria "pokerzysta roku" jest po prostu porypana. a to z tego powodu, że niby na jakiej postawie to ocenic? ja osobiscie wychodze z założenia, ze naprawde dobry gracz zwyczajnie nie "krzyczy" na temat swoich osiągniec. na forum mamy wielu dobrych graczy, ktorzy są po prostu skromni i się nie wychylają.
maycj, gosc ktory wiele mnie nauczył. nazywam go swoim "ticzerem"

zawsze jak mam jakis problem w grze, to mogę z nim podyskutowac na temat konretnego zagrania, tłumaczy mi wiele rzeczy o ktorych wczesniej nie wiedzialem. z pewnoscią lepszy gracz ode mnie. sam ogladalem niejednego SNG w jego wykonaniu i

poza tym super kumpel
Mr.Andrew cierpliwy i skuteczny. Izi kosi donkow, z ktorymi ja przegrywam
PJ_8, Bzyku, Krupier, żyła, mielone, bardzo dobrzy gracze! Znają starszeństwo układów na pamięc!! (choc nie chwalac sie ja juz tez prawie umiem)
kristoskristof, dp_PL, m-a-r-c, osobiscie chlopakow nie znam, ale zdarzylo mi sie widziec ich w akcji i widac, że wiedza o co w tej grze chodzi. bez wazeliny obiektywnie z calym przekonaniem moge powiedziec, ze wszyscy trzej panowie na chwile obecna są lepszymi graczami ode mnie (ale do czasu

)
no i...
Experto - wschodząca gwiazda Światowego Pokera. "gdyby nie pech , to wygrałby każdy turniej"

to nicki naprawde dobrych graczy ,ktore pierwsze mi przyszly do glowy. ale na pewno wiele osob z tego forum moznaby jeszcze dopisac do tej listy. Zmierzam do tego, ze glosowanie pomiedzy
Bzyku a mną, wcale nie wskaże "pokerzysty roku". dlaczego wiec w temacie o nominacjach nie podalem nickow tych kolegow o ktorych przed chwila pisalem? poniewaz to nie ma sensu. ta kategoria jest bez sensu. brakuje jakiegos konkretnego wykladnika, ktory by wskazywal, ze gracz X jest lepszy od gracza Y. Jedni graja SNG, inni HU, jeszcze inni MTT. Ten wygrywa na stolikach, ktos inny pyka w Omahe. w bukmacherce jest o tyle prosciej w ocenie kto jest najlepszy, gdyz swiadczy o tym skutecznosc typow, yield. w kartach brakuje takiej wykładni.
alem siem rozpisal