#1831623 - 05/12/2007 00:30
Re: Oszukano mnie w Lombardzie, pomocy niewiem co robic !!! HELP
[Re: Bzyku]
|
enthusiast
Meldunek: 22/10/2007
|
sadze ze koledzy znalezli by szybko wspolny jezyk i bylby to poczatek pieknej przyjazni
|
Do góry
|
|
|
|
#1831642 - 05/12/2007 00:39
[Re: Platini]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
jakiej wyzszosci ja jestem zywym trupem, niedawono stalem na stolku z petla na szyji ale zrezygnowalem jak narazie te jebane gierki znszczyly mnie i doprowadzily mnie do ruiny i mojej rodziny nie czuje sie wyzszy tylko przegrany jak kupon  master pomozesz z tym wnioskiemd owodowym jakie paragrafy itp napisz mi na priva bed jutro o 10 00 elo tym co we mnie jeszcze wieża choc jest niewielu
|
Do góry
|
|
|
|
#1831651 - 05/12/2007 00:42
[Re: Bzyku]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
Jemu współpraca z Eugeniuszem by się przydała - po dwóch ustawkach miał by tyle szmalcu, że kupił by sobie ten nieszczęsny lombard  wyzszosci- zawsze myslalem ze jestem bogiem i niedlugo sie z nim spotkam starosci- bo wiem ze zbiza sie koniec zrozumial psycholog asz taki dobry nie jetses  buzka synek
|
Do góry
|
|
|
|
#1831675 - 05/12/2007 00:55
[Re: Master.com back]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Postanowiłem Ci pomuc, złóż to jutro w prokuraturze: ________________________________________
Wniosek dowodowy
W dniu 22 listopada 2007 r. w ....... poszłem do lombardu ponieważ poczebowałem piniędzy na pewną inwestycje, zostawiłem laptopa o wartości 4000PLN, pracownik lombardu dał mi 2000PLN, zobowiązałem się do zwrucenia kwoty 2200PLN do dnia 2 grudnia 2007 roku. Pracownik lombardu nie sporządził umowy lombardowej, jedynie wystawił mi rachunek(nr laptopa oraz pieczontka). Dowiedziałem się że jest to potwierdzenie porzyczki, nadmieniam, że pracownik lombardu nie wystawił mi prawdziwej umowy, a więc nie odprowadza od tego podatku!!! Do lombardu zgłosiłem sie 2 grudnia, jednak nie miałem jeszcze piniędzy(opóźnienia inwestycyjne), poinformowałem pracownika, że zgłoszę się z całą kwota następnego dnia. 3 grudnia 2007 roku pojawiłem się z całą kwotą w lombardzie, ku mojemu zdziwieniu zostałem wyśmiany i poinformowany że nie dotrzymałem umowy w terminie, a co za tym idzie laptop został sprzedany. Pragnę dodać, że pracownik lombardu zachowywał się hamsko, wyśmiewając się ze mnie!!!
Nadmieniam, iż wniosek dowodowy składam dopiero w dniu dzisiejszym, gdyż dopiero w dniu 4 grudnia 2007r. uzyskałem pomoc od przyjaciuł z forum mecz.pl
nyger
|
Do góry
|
|
|
|
#1831679 - 05/12/2007 00:58
[Re: connor]
|
addict
Meldunek: 03/11/2005
|
Postanowiłem Ci pomuc, złóż to jutro w prokuraturze: ________________________________________
Wniosek dowodowy
W dniu 22 listopada 2007 r. w ....... poszłem do lombardu ponieważ poczebowałem piniędzy na pewną inwestycje, zostawiłem laptopa o wartości 4000PLN, pracownik lombardu dał mi 2000PLN, zobowiązałem się do zwrucenia kwoty 2200PLN do dnia 2 grudnia 2007 roku. Pracownik lombardu nie sporządził umowy lombardowej, jedynie wystawił mi rachunek(nr laptopa oraz pieczontka). Dowiedziałem się że jest to potwierdzenie porzyczki, nadmieniam, że pracownik lombardu nie wystawił mi prawdziwej umowy, a więc nie odprowadza od tego podatku!!! Do lombardu zgłosiłem sie 2 grudnia, jednak nie miałem jeszcze piniędzy(opóźnienia inwestycyjne), poinformowałem pracownika, że zgłoszę się z całą kwota następnego dnia. 3 grudnia 2007 roku pojawiłem się z całą kwotą w lombardzie, ku mojemu zdziwieniu zostałem wyśmiany i poinformowany że nie dotrzymałem umowy w terminie, a co za tym idzie laptop został sprzedany. Pragnę dodać, że pracownik lombardu zachowywał się hamsko, wyśmiewając się ze mnie!!!
Nadmieniam, iż wniosek dowodowy składam dopiero w dniu dzisiejszym, gdyż dopiero w dniu 4 grudnia 2007r. uzyskałem pomoc od przyjaciuł z forum mecz.pl
nyger  prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831824 - 05/12/2007 01:39
[Re: deresz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
nyger pamietasz mnie?  to juz wiem na co chciales ode mnie kasiore wyludzic na nowiutki laptopik  sam sie wydymales 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831831 - 05/12/2007 01:40
[Re: HAGIi]
|
addict
Meldunek: 21/08/2007
|
calkiem niezle to trollowanie by nyger od dzis mam nowy zwiazek frazeologiczny w moim slowniku "przegrany jak kupon" 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|