#1846137 - 10/12/2007 03:57
Re: Prośby o pożyczkę na forum....
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
Zwonek a kasę chłopakom z Typerona pooddawałeś ? Z Z tego co wiem to też tam ma długi, bo co wejde na ICQ to mi się żalą czy Zwonka nie spotkałem  Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846211 - 10/12/2007 04:15
[Re: Vader]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Ja tylko nie rozumiem jednego... W jakim celu ktoś chce zaistnieć w sieci "sprzedając" siebie... poza tym odzew jaki szybki... kurcze, że też jest się zawsze przy kompie...
pozdrawia "zniesmaczony" Un momentito ,Vader. Gdyby Zvonimir sie nie odezwał ,byłoby źle ,odezwał sie - tez niedobrze ? Nie pochwalam tego co zrobił ,sam zreszta od nikogo nie pozyczałem i nikomu nie pozyczam ,jednak mysle ,ze mozna Zvonimira trzymac za słowo ,własnie teraz ,gdy sprawa nabrała otwartego charakteru i wszyscy mogą poczytac ten temat. Zvonimir ,mam nadzieje ,ze to nie jest kolejny wybieg i wywiazesz się ze zobowiazania ,jakie tu złozyłes. W przeciwnym wypadku bede sie opowiadał za banem dla Ciebie ,bowiem pewnych postepków nie mozemy tolerować i przechodzić nad tym do porzadku dziennego. Celowo nie okreslam pewnych rzeczy dosadnie ,bo wiem ,ze i tak zrozumiesz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846226 - 10/12/2007 04:19
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/06/2003
|
''Napisałem Ci, że kasę Ci wyślę jak tylko będę miał możliwość - w poniedziałek ją wyślę i koniec tematu. Od chłopaków z mecz.pl nie możesz mieć żadnego info, bo raz pożyczyłem od El_Darro i oddałem po 3 dniach. Z $t$ 2 razy przegrałem pojedynek i kasę dostał i nie narzeka. Z tombalem było tak samo.''
Jeżeli jest to prawdziwy priv od _zvonimir_ do mury a jestem niemal pewien że tak jest, to musiał bym napisać tak jak w temacie polityka o wielu ludziach z PIS. @_zvonimir_ Teraz tylko uwierzę jak zobaczę. Cieszy chociaż (mam nadzieje) ta prawdziwa skrucha.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846227 - 10/12/2007 04:19
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Un momentito ,Vader. Gdyby Zvonimir sie nie odezwał ,byłoby źle ,odezwał sie - tez niedobrze ?
Chodziło mi właściwie o to, że Zvonek non stop jest przy kompie. Jak to Mura zauważył, jest wszędobylski a nie miał jakoś czasu zrobić przelewu. Ot tyle. Naturalnie dobrze, że zajął jasne stanowisko. pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#1846236 - 10/12/2007 04:22
[Re: Radek_89]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Radek to niezla ilosc musiales wyslac Privow jak nie wiesz do kogo pisales  do mnie tez pisales, i paplales o jakiejs wiarygodnosci... po co? Mam grupe paru osob, ktorym moglbym pozyczyc kase o kazdej porze. reszty nie znam i nie ufam, takze jesli kogos ktos oszuka to gosc moze miec pretensje tylko do siebie za wlasna glupote Po czym wnioskujesz, że nie wiem, do kogo pisałem? Bo ja nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Lepiej pilnuj, żebyś następnym razem na pewno swoje zdjęcia wstawiał na profil, a nie czyjeś. Przepraszam, że się wtrącam, ale jeśli chodzi o wiarygodność Radka_89 to miałbym tu duuuużo do powiedzenia. Może przypomnij Radek_89 jak na innym forum bukmacherskim byłeś moderatorem i w pewnym konkursie robiłeś wszystko (czyt. usuwanie swoich postów, w któych podawałeś błędne typy itd.) aby wygrać kilkadziesiąt złotych... Na szczęście ktoś to zauważył i szybciutko z moderatora Radek_89 stał się... tu sami sobie coś wpiszcie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1846265 - 10/12/2007 04:30
[Re: _zvonimir_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2001
|
serial wysłałem już dość dawno nic nie dostalem do dzis,raczej poczta nie zawodzi...czemu mi nie odpisywales na priv kiedy wyslales i czemu jescze nie mam..wyslij moze jeszcze raz...najwyzje jeszcze raz zaplace za plytki i list,dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#1846278 - 10/12/2007 04:32
[Re: mankiet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2007
|
serial wysłałem już dość dawno nic nie dostalem do dzis,raczej poczta nie zawodzi...czemu mi nie odpisywales na priv kiedy wyslales i czemu jescze nie mam..wyslij moze jeszcze raz...najwyzje jeszcze raz zaplace za plytki i list,dzieki jutro wyślę jeszcze raz
|
Do góry
|
|
|
|
#1846291 - 10/12/2007 04:35
[Re: _zvonimir_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1846314 - 10/12/2007 04:42
[Re: lukiwa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Radek to niezla ilosc musiales wyslac Privow jak nie wiesz do kogo pisales  do mnie tez pisales, i paplales o jakiejs wiarygodnosci... po co? Mam grupe paru osob, ktorym moglbym pozyczyc kase o kazdej porze. reszty nie znam i nie ufam, takze jesli kogos ktos oszuka to gosc moze miec pretensje tylko do siebie za wlasna glupote Po czym wnioskujesz, że nie wiem, do kogo pisałem? Bo ja nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Lepiej pilnuj, żebyś następnym razem na pewno swoje zdjęcia wstawiał na profil, a nie czyjeś. Przepraszam, że się wtrącam, ale jeśli chodzi o wiarygodność Radka_89 to miałbym tu duuuużo do powiedzenia. Może przypomnij Radek_89 jak na innym forum bukmacherskim byłeś moderatorem i w pewnym konkursie robiłeś wszystko (czyt. usuwanie swoich postów, w któych podawałeś błędne typy itd.) aby wygrać kilkadziesiąt złotych... Na szczęście ktoś to zauważył i szybciutko z moderatora Radek_89 stał się... tu sami sobie coś wpiszcie. Pozdrawiam Dokończ, proszę bardzo. Z władzami forum sprawa była wyjaśniona, oni wiedzą, w czym leżał problem i widać nadal mi ufają, skoro cały czas jestem Junior Adminem na forum. Kim jestem więc pytasz? Wnioskując po Twoim wątku w PP i moim blogu, to jestem skuteczniejszym typerem od Ciebie. A o mojej wiarygodności, co do transakcji finansowych mogą się wypowiedziec osoby, z którymi się wymieniałem (np. Gvizdek) lub którym pożyczałem pieniądze (tutaj nicków nie podam, ale niektórzy czytają TiO, więc jak będą chcieli, to sami potwierdzą). Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|