#1846528 - 10/12/2007 05:34
Re: Prośby o pożyczkę na forum....
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Ja miłosiernie dałbym mu bana no,ale niech ma szanse. Chociaż moge sie założyć ,że i tak tym sie cała sytuacja zakończy Bana dostanie ,jak sie nie wywiaze ze zobowiazan. Co zas sie tyczy Filipa ,to nic do Niego nie mam ,ale w tej sytuacji nie moze umys rak i powiedziec "mnie to nie dotyczy". Dlaczego / Chocby dlatego ,ze Zvonimir ,dzieki temu ,ze typuje u Sosny mógł liczyc na wieksza wiarygodność u tych ,od których pozyczył. Najpierw Kocur ,teraz Zvonek - Filip ,zatrudnij jakiegoś headhuntera ,co sie zna na rzeczy ,bo na razie to jakas łajza dokonuje selekcji 
|
Do góry
|
|
|
|
#1846538 - 10/12/2007 05:37
[Re: Kononowicz]
|
Carpal Tunnel
|
wszystkich spłacę w tym tygodniu i to wypowiedz powinna zamknac Wam wszystkim "buzie" na tydzien ale tak nie bedzie.... zaraz buszmen czy jakis vader ktorzy sa glodni afer pociagną to dalej Nie galopuj ,wiarygodność Zvonimira jest mocno nadwatlona ,nic dziwnego ,ze po entym zapewnieniu ,ktos moze to nie wierzyć.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846541 - 10/12/2007 05:38
|
stranger
Meldunek: 05/12/2006
|
a dla mnie jest winien taki lukass, byl opem na czacie na betmanii. Zalozylem debilowi konto na jednym z bukow i wplacilem. Ale kasy juz chyba ze 3 lata nie widzialem. Zrobilem tak bo myslalem ze ziomek z rodzinnego miasta, to odda, ale okazalem sie dobrym wujkiem z ameryki. No ale nic... dorwe k...ę.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846546 - 10/12/2007 05:39
[Re: _zvonimir_]
|
Carpal Tunnel
|
Nie mieszajcie w to Filipa, bo nie jest jego winą mój idiotyzm... Bardzo przepraszam ,ale to ,ze padło tu imie Filipa jest wyłacznie Twoją "zasługą". Filip ponosi odpowiedzialnosc za to ,kogo angazuje ,natomiast ci zatrudnieni powinni miećna wzgledzie równiez dobre imi swojego szefa. Taki układ i nie przeskoczysz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846549 - 10/12/2007 05:40
[Re: Radek_89]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Jedyny konstruktywny argumenty mogący podważyć moją wiarygodność przedstawił Lukiwa, ale ten argument już dawno został obalony przez adminów omawianego forum, którzy zamiast mnie zbanować dali mi jeszcze wyższą funkcję - widać miałem odpowiednie dowody, że wina nie leżała do końca po mojej stronie. Tak, musiałeś mieć niezwykłą siłę perswazji skoro ich przekonałeś. Cytuję z pamięci co pisałeś o tych usuniętych postach: "ja akurat w tym czasie byłem w szkole", a później: "post usunięto rzeczywiście z mojego komputera, ale to nie ja go usunąłem" Ten ostatni cytat gdyby pojawił się na tym forum to mógłbyś walczyć o jakąś nagrodę roku 
|
Do góry
|
|
|
|
#1846556 - 10/12/2007 05:42
[Re: HAGIi]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1846559 - 10/12/2007 05:43
|
Carpal Tunnel
|
amkwish: a powiesz mi co umiejetnosci czysto typerskie mają wspolnego ze sprawami prywatnymi danych ludzi. Czy Sosna musi znac zycie osobiste swoich typerów?  nie badzmy smieszni.... Kononowicz ,piszac "ponosi odpowiedzialnośc" mam na mysli opinie o serwisie. W tej chwili,gdy na swiatło dzienne wyszedł "casus Zvonimir" ta opinia najlepsza nie bedzie ,a chyba Filipowi zalezy na niej. Wiesz ,gdyby chodziło o to ,ze typer DJ-a dmucha czyjes żony to inna sprawa ,ale to co sie wydarzyło ma scisły zwiazek z bukmacherką i tej działki do sfery czysto prywatnej nie zaliczyłbym.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846567 - 10/12/2007 05:44
[Re: lukiwa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Jedyny konstruktywny argumenty mogący podważyć moją wiarygodność przedstawił Lukiwa, ale ten argument już dawno został obalony przez adminów omawianego forum, którzy zamiast mnie zbanować dali mi jeszcze wyższą funkcję - widać miałem odpowiednie dowody, że wina nie leżała do końca po mojej stronie. Tak, musiałeś mieć niezwykłą siłę perswazji skoro ich przekonałeś. Cytuję z pamięci co pisałeś o tych usuniętych postach: "ja akurat w tym czasie byłem w szkole", a później: "post usunięto rzeczywiście z mojego komputera, ale to nie ja go usunąłem" Ten ostatni cytat gdyby pojawił się na tym forum to mógłbyś walczyć o jakąś nagrodę roku Tłumaczyć się musiałem przed adminem, a nie publicznym forum, więc skończ już swoją śpiewkę, bo gadasz o czymś, o czym do końca nie masz pojęcia. Skoro uważasz, że jesteś taki dorosły, to powinno do Ciebie trafić, że coś w tym jest, skoro admin mi zaufał. Powiedziałeś, co miałeś do powiedzenia, a teraz zaczynasz się powtarzać.
|
Do góry
|
|
|
|
#1846570 - 10/12/2007 05:44
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
A że taki temat zaistniał to zastanawiam się czy nie podjąc tematu oszustw jednego "szanowanego" usera tego forum, kótry jest jednocześnie adminem innego forum...
Vader ,ten temat słuzy własnie temu ,by ujawniac kto jest nieuczciwy ,tak więc...adelante !  Panowie ja napisałem tylko to zdanie a sam zainteresowany juz wiedział, że o nim mowa... heh. Na czacie swojego serwisu już o tym w kulturalny sposób dla siebie zakomunikował. Jak widać zna mnie. I już wie o co chodzi chyba... sreen zrobiony kila minut temu. http://img229.imageshack.us/my.php?image=38340936it7.png
|
Do góry
|
|
|
|
#1846580 - 10/12/2007 05:45
[Re: Radek_89]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Jedyny konstruktywny argumenty mogący podważyć moją wiarygodność przedstawił Lukiwa, ale ten argument już dawno został obalony przez adminów omawianego forum, którzy zamiast mnie zbanować dali mi jeszcze wyższą funkcję - widać miałem odpowiednie dowody, że wina nie leżała do końca po mojej stronie. Tak, musiałeś mieć niezwykłą siłę perswazji skoro ich przekonałeś. Cytuję z pamięci co pisałeś o tych usuniętych postach: "ja akurat w tym czasie byłem w szkole", a później: "post usunięto rzeczywiście z mojego komputera, ale to nie ja go usunąłem" Ten ostatni cytat gdyby pojawił się na tym forum to mógłbyś walczyć o jakąś nagrodę roku Tłumaczyć się musiałem przed adminem, a nie publicznym forum, więc skończ już swoją śpiewkę, bo gadasz o czymś, o czym do końca nie masz pojęcia. Skoro uważasz, że jesteś taki dorosły, to powinno do Ciebie trafić, że coś w tym jest, skoro admin mi zaufał. Powiedziałeś, co miałeś do powiedzenia, a teraz zaczynasz się powtarzać. tak Ci zaufał, że jak najszybciej zmienił admina prowadzącego konkurs 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|