Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >
Opcje tematu
#1879967 - 24/12/2007 06:07 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Pav__]
dr@nk Offline
enthusiast

Meldunek: 01/10/2005
sa juz napisy do tego filmu wiec sciagajta \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1880029 - 24/12/2007 06:47 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Kylo]
Rancorn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2006
Originally Posted By: Kylo
Inwazja (2007) Bardzo mi sie podobal. Slabe noty na filmwebie, standard nie kazdemu do gustu przypada Sci-fi...

a mi średnio, ale ta Nicole ;\)

Do góry
#1880145 - 24/12/2007 07:59 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Rancorn]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Sa napisy do I am legend \:\) napisy24.pl

Do góry
#1880168 - 24/12/2007 08:22 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Kylo]
Rancorn Offline
Pooh-Bah

ja użyłem napiprojekt, jednak może mógłby ktoś zaakceptować mnie na napisy24? taka prośba \:p

Do góry
#1880183 - 24/12/2007 08:32 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Rancorn]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Rancorn

ja użyłem napiprojekt, jednak może mógłby ktoś zaakceptować mnie na napisy24? taka prośba \:p

Tam sie sam zarejestrowalem, a to ze niby rodzina walek \:\) Na maila doszlo mi cos takiego "czesc tu Marysia Twoja kuzynka, milo ze dolaczyles" \:\)

P.S A jak Cie zaakceptowac, bo jak sie rejestrowalem to nie bylo czegos takiego? \:\)

Do góry
#1880197 - 24/12/2007 08:44 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Kylo]
Rancorn Offline
Pooh-Bah

Ano racja, już zaakceptowali. W błąd wprowadzają tymi pierdołami \:p

Do góry
#1880206 - 24/12/2007 08:52 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Rancorn]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Rancorn
Ano racja, już zaakceptowali. W błąd wprowadzają tymi pierdołami \:p

Niby przed "polis" w pewnym stopniu chroni te strone ;]

Do góry
#1880709 - 25/12/2007 02:39 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Kylo]
lukiwa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2005
Goodbye Bafana

Bohaterem filmu jest biały rasista, strażnik więzienny jednego z zakładów karnych w Republice Południowej Afryki w czasach przed zniesieniem apartheidu. Jego bezkrytyczne poglądy zostały zmienione przez czarnoskórego więźnia, którego pilnował przez dwadzieścia lat. Tym więźniem był Nelson Mandela.

Bardzo dobry filmek, polecam.
filmweb: 8,14/10
imdb: 7.0/10

Do góry
#1880733 - 25/12/2007 03:22 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: lukiwa]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006
Ciekawią mnie Wasze opinie o filmie I Am Legend. Widziałem go wczoraj i sam nie wiem, co o nim myśleć. Może oczekiwałem czegoś innego? Ogólnie chyba mi się podobał, ale sam już nie wiem. Fabuła trochę oklepana, za to Smith całkiem dobrze zagrał.

Obejrzałem również Shoot'em up. Tak pojebanego filmu już dawno nie widziałem. Główny bohater morduje swych wrogów... marchewkami, do tego kiepska Bellucci (fajne cycki, ale co z tego, skoro po angielsku mówić nie umie). Sytuację nieco ratuje sarkastyczny szef gangsterów ścigających Smitha (Paul Giamatti). Jednym słowem kupa bezsensownej akcji, gdzie Mr Smith morduje wszystko dookoła niczym Rambo, a Bellucci pokazuje cycki, jak to ma w zwyczaju (swoją drogą to znacie jakiś film z Bellucci, gdzie ona nie pokazała cycków??? Nawet jak w Pasji grała Marię Magdalenę, to musiała wystąpić topless! Czy ona ma to w kontrakcie zapisane???)

Do góry
#1880815 - 25/12/2007 05:49 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Master Flamaster]
Pav__ Offline
addict

Meldunek: 13/07/2005
Originally Posted By: MasterFlamaster

Obejrzałem również Shoot'em up. Tak pojebanego filmu już dawno nie widziałem.

\:D
W sumie to nie za dużo w tym filmie mówią, ciągle tylko strzelają. Ogólnie film z cyklu zabili go i uciekł.

Do góry
#1880817 - 25/12/2007 05:51 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Pav__]
_zvonimir_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/04/2007
ja luknąłem 1 odcinek Eureki i o dziwo pozytywnie mnie nastroił do oglądania następnych \:\)

Do góry
#1880829 - 25/12/2007 06:19 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: _zvonimir_]
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
O 23:30 będzie lecieć na polsacie Family Man z Nicolasem Cagem.Fajny film.Także jak będzie wam się nudziło to polecam \:\)

Do góry
#1880832 - 25/12/2007 06:22 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: _zvonimir_]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Nadeszły Święta, więc jest czas na nadrabianie filmowych zaległości. Tym razem obejrzałem sobie 30 Days of Night. Film trochę naiwny, akcja nie jest zawiązana w całość (nie wiadomo skąd się te wampiry wzięły, co chciały, jakie miały zamiary). Główny bohater, miejscowy szeryf (Josh Hartnett), postać nieskalana i kierująca się kodeksem skauta biega dookoła ze łzami w oczach i stara się uratować mieszkańców (przede wszystkim) i siebie (przy okazji). Przez 95% filmu jest zwykłym przeciętnym zjadaczem chleba starającym się przeżyć, by potem zmienić się w super wampira i pokonać Głównego Niemilca + jeszcze bohaterska śmierć w ramionach ukochanej (której przez cały film nawet nie pocałował). Do tego gra aktorów cieniutka, a najbardziej wqrwiał mnie ten dziadek (wiedziałem, że prędzej czy później coś mu odpierdoli), który - pomimo zagrożenia - wyszedł do kibelka i zeskoczywszy z 2 piętra przez okno spierdolił na pewną śmierć. Rozśmieszyła mnie też scena, gdzie laska spieszy się autem na samolot, a tu jej koleżka, jakby nigdy nic... wpierdziela się w nią pługiem, po czym podchodzi i mówi SORRY. Nie zabrakło motywu poświęcenia a'la Hollywood, czyli "ja odciągnę ich uwagę i przy okazji zginę, a wy uciekajcie". Ogólnie takich buraków było więcej.

Film miał również momenty grozy (a przecież o to w horrorach chodzi), wampiry były w miarę oryginalne, a ich boss, Główny Niemilec, nie wyglądał na jakiegoś super-hiper-pakera-morderce, tylko zachowywał się w miarę naturalnie, co jest plusem.

Moja ocena 6/10

Do góry
#1881165 - 26/12/2007 00:02 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Master Flamaster]
dAnTeCh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/08/2005
30 DAYS OF NIGHT 7,5/10 ja trochę lepiej oceniam ten film, końcówka rzeczywiście naciągnięta ale producenci amerykańscy nie byliby sobą gdyby była inna. Co do gry aktorów nie zgodzę się bo grali przyzwoicie,inna sprawa że za wiele nie ma do "grania" w horrorach. Nie śledze za dużo filmów o wampirach, ale to jeden z lepszych nakręconych w ostatnim czasie(jak ktoś uważa inaczej niech poda przykład). Zwródźcie szczególną uwagę na Davida Slade(młodego reżysera na dorobku, poprzedni jego film to "Pułapka")który potrafił sklecić bardzo przyzwoity film na podstawie komiksu Nilesa. Polecam ten film bo ma swój klimat i przez to dobrze się go ogląda, choć rzeczywiście im dalej tym trochę gorzej ale nie zamazuje to jego dobrej opinii.

Do góry
#1881220 - 26/12/2007 01:23 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Master Flamaster]
kadus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/06/2007
Nadeszły Święta, więc jest czas na nadrabianie filmowych zaległości. Tym razem obejrzałem sobie 30 Days of Night. Film trochę naiwny, akcja nie jest zawiązana w całość (nie wiadomo skąd się te wampiry wzięły, co chciały, jakie miały zamiary). Główny bohater, miejscowy szeryf (Josh Hartnett), postać nieskalana i kierująca się kodeksem skauta biega dookoła ze łzami w oczach i stara się uratować mieszkańców (przede wszystkim) i siebie (przy okazji). Przez 95% filmu jest zwykłym przeciętnym zjadaczem chleba starającym się przeżyć, by potem zmienić się w super wampira i pokonać Głównego Niemilca + jeszcze bohaterska śmierć w ramionach ukochanej (której przez cały film nawet nie pocałował). Do tego gra aktorów cieniutka, a najbardziej wqrwiał mnie ten dziadek (wiedziałem, że prędzej czy później coś mu odpierdoli), który - pomimo zagrożenia - wyszedł do kibelka i zeskoczywszy z 2 piętra przez okno spierdolił na pewną śmierć. Rozśmieszyła mnie też scena, gdzie laska spieszy się autem na samolot, a tu jej koleżka, jakby nigdy nic... wpierdziela się w nią pługiem, po czym podchodzi i mówi SORRY. Nie zabrakło motywu poświęcenia a'la Hollywood, czyli "ja odciągnę ich uwagę i przy okazji zginę, a wy uciekajcie". Ogólnie takich buraków było więcej.

Film miał również momenty grozy (a przecież o to w horrorach chodzi), wampiry były w miarę oryginalne, a ich boss, Główny Niemilec, nie wyglądał na jakiegoś super-hiper-pakera-morderce, tylko zachowywał się w miarę naturalnie, co jest plusem.

Moja ocena 6/10

staraj sie na przyszlosc mniej pisac o przebiegu filmu, przeczytalem Twoją opinie i juz wlasciwie wiem co sie wydarzy

no offence ;\)

Do góry
#1881639 - 26/12/2007 04:51 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: kadus]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: kadus

Moja ocena 6/10

staraj sie na przyszlosc mniej pisac o przebiegu filmu, przeczytalem Twoją opinie i juz wlasciwie wiem co sie wydarzy

no offence ;\)

Rzeczywiście nieco za szczegółowo to opisałem, sorka

no offence taken ;\)

Do góry
#1881725 - 26/12/2007 05:19 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Master Flamaster]
Rancorn Offline
Pooh-Bah

Dobrze że mi się czytac już nie chciało, to może obejrzę \:\)

Do góry
#1883000 - 26/12/2007 22:17 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Master Flamaster]
dAnTeCh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/08/2005
Ciekawią mnie Wasze opinie o filmie I Am Legend. Widziałem go wczoraj i sam nie wiem, co o nim myśleć. Może oczekiwałem czegoś innego? Ogólnie chyba mi się podobał, ale sam już nie wiem. Fabuła trochę oklepana, za to Smith całkiem dobrze zagrał.

Dla mnie jest to wielkie rozczarowanie, film który mógłby wogóle nie powstać. Nie rozumiem wysokich ocen tego filmu, ale może coś przegapiłem do tego te komputerowe stworki( zawirusowani ludzie) jeszcze bardziej obniżają ogólny obraz filmu. Kto chce niech sam sprawdzi i oceni, ale ostrzegam na własną odpowiedzialność ;\)

Do góry
#1886537 - 28/12/2007 07:03 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: dAnTeCh]
Mr_Andrew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
TVP Kultura - 04.01.2008, godz. 23:45

Koncert Rogera Watersa z okazji zburzenia muru berlińskiego.

Pozycja wpisana w kanon koncertów rockowych. Widowisko muzyczne autorstwa Rogera Watersa, pod jego kierownictwem. Materiał muzyczny ze słynnego albumu The Wall grupy Pink Floyd został odtworzony przez lidera zespołu i zaproszonych przez niego gości, wśród których znalazły się wielkie sławy muzyki popularnej. Koncert odbył się w Berlinie na Placu Poczdamskim w historycznej chwili, kiedy jednoczyły się Niemcy i walił się mur berliński.

W koncercie, u boku Rogera Watersa, wystąpili: Bryan Adams, The Band, Tim Curry, Thomas Dolby, The East Berlin Rundfunk Orchestra, The East Berlin Rundfunk Choir, Marianne Faithful, Andy Fairweather Low, Albert Finney, James Galway, Jerry Hall, Cyndi Lauper, Ute Lemper, The Marching Band of the combined Soviet Forces in Germany, Joni Mitchell, Paddy Moloney, Van Morrison, Sinead OConnor i Scorpions.

Do góry
#1887169 - 28/12/2007 18:04 Re: Film, TV, seriale [10] [Re: Mr_Andrew]
Jakubosiu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/01/2004
Ktos wie kiedy bedzie nastepny odcinek my name is earl

Do góry
Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >

Moderator:  Biszop, rafal08