No to zaczynamy

Na początek taki dubelek:
S.Ratiwatana/S.Ratiwatana-M.Cilic/A.H.Qureshi 1,75
M.Tchoudov-F.Andresen (sprint 10km Oberhoff) 1,6
AKO 2,72Stawka: 15zł
Zakładana wygrana: 40,80zł
Co do pierwszego typu to przygoda debla M.Cilic/A.H.Qureshi powinna zakończyć się już w 2rundzie, jednak zdołali ją jeszcze przejść pokonując debel Jaroslav Levinsky/Michal Mertinak 6-1 7-5. W pierwszej rundzie para chorwacko-pakistańska

pokonała khhhm...super debel Mustafa Ghouse/Karan Rastogi 6-4 7-6(1). Teraz napotykają na braci(to są chyba bracia ;)) Ratiwatana, którzy są o wiele bardziej doświadczoną i zgraną parą niż ich rywale. W pierwszej rundzie pokonali parę rosyjską Alexander Kudryavtsev/Mikhail Youzhny 6-4 7-5, w 2 rundzie na ich drodze staneli nieźli debliści Jurgen Melzer/Alexander Peya i zeszli z kortu pokonani 4-6 7-5 10-3. Dodam tylko jeszcze tylko tyle, że szukając w statystykach doszedłem do tego, iż jest to pierwszy deblowy występ w karierze Cilica, zresztą jego pozycja w deblu(456) mnie tylko w tym utwierdza, jego partner Quereshi w debla też niezbyt często udziela się w deblu, zajmuje on w rankingu deblowym 90pozycje. Podsumowując przewiduje zwycięstwo w 2 setach pary tajlandzkiej.
p.s jako dodatkowy argument przemawia to, iż Cilić może być trochę podmęczony wcześniejszym półfinałowym meczem z Youzhnim.
Drugi typ trochę na wyczucie :).Tchoudov uzyskał wczoraj indywidualnie najlepszy czas spośród wszystkich zawodników 17,28, przy takiej samej liczbie pudeł wyprzedził pędziwiatra Olego o 10sek. O jego rywalu nie mogę wypowiedzieć się na podstawie wczorajszej sztafety ponieważ w niej nie wystąpił ale uważam iż jeśli Rosjanin powtórzy lub chociażby zbliży się do swego wczorajszego wyniku to spokojnie poradzi sobie z Norwegiem.