nudziło mi się, baaarrrddzzo mi się nudziło
sytuacja po 4 kolejce
Ilexwogole Ilexwog10 Ilexwog02 Ilexwog1 Ilexwog2 Ilexwog0H Ilexwog0A IlePopr0A IlePopr0H IlexPopr2 IlePopr1 IleNiepo1 IleNiepop2 IleNiep0H IleNiep0A
Pracuje nad tym, by te statystyki prezentować na stronie, poniewaz tutaj sa kompletnie nieczytelne
legenda:
Ilexwogole - ile razy w ogole typowano na nich, bez wzgledu na to gdzie grali (suma trafionych i nietrafionych typow). Przyjąłem założenie (sam nie wiem, czy poprawne), ze typ na remis jest oddzielnym typem na poszczegolne druzyny
Ilexwog10 - ile x w ogole typowano na nich, gdy grali u siebie z typem na remis wlacznie (suma trafionych i nietrafionych typow)
Ilexwog02 - jak wyżej tyle, ze druzyna grała na wyjeździe z typem na remis wlacznie (jak wyzej)
Ilexwog1 - ile x w ogóle typowano na nich, gdy grali u siebie bez typow na remis (jak wyzej)
Ilexwog2 - jak wyzej tyle, ze grala na wyjezdzie bez typow na remis (jak wyzej)
Ilexwog0H - ile x w ogole typowano na ich remis, gdy grali u siebie (suma trafionych i nietrafionych typow)
Ilexwog0A - ile x w ogole typowano na ich remis, gdy grali na wyjeździe (jak wyżej)
IlePopr0A - jak wyzej tyle ze typy trafione tylko
IlePopr0H - ile x w ogole wytypowano trafnie na ich remis, gdy grali u siebie
IlexPopr2 ile razy poprawnie wytypowano ich zwycięstwo, gdy grali na wyjezdzie
IlePopr1 - ile razy poprawnie wytypowano ich zwycięstwo, gdy grali jako gospodarze
IleNiepo1 - jak wyzej tyle, ze niepoprawnie
IleNiepop2 - to samo dla gosci
IleNiep0H - ile razy niepoprawnie typowano ich remis, gdy grali u siebie (home)
IleNiep0A - jak wyzej, gdy trali na wyjezdzie (away)
na pewno gdzies sie walnąłem, za co z gory sorry

al: