Porażka ?? co za bezsens, niestety nie mogę się nie zgodzić z faktem, że wg regulaminu powinienem był podać, z dogrywką, czy bez, natomiast zarówno jedna jak i druga opcja weszła bez problemu, poza tym po kursach i po buku widać jaki typ był grany
dziwne też, ze dopiero po zakończeniu kolejki błąd został zauwazony - domyslam sie, ze niektórzy zauwazyli znacznie wczesniej i czekali tylko na koniec kolejki żebym nie mial mozliwości podać zastępczego typu. Zwłaszcza, że ten typ miał DRASTYCZNY wplyw na całośc punktacji i całość rozgrywek było dokładnie śledzona myślę przez wszystkich uczestników !!!
niestety podpierając się regulaminem muszę chyba przyznać rację organizatorowi natomiast uważam to za postępowanie nie do końca fair !!!
czuje sie wywolany do tablicy patrzac na tabele , mozesz wierzyc lub nie ale nawet nie mialem pojecia jak wyglada sytuacja w naszej grupie , typujac zawsze typuje zeby wygrac , nawet jesli bylbym ostatni w tabeli napewno bym nie odpuscil typowania , inna sprawa ze typy musialem poslac nieco mniej przemyslane bo mialem wyjazd i bylo pewne ze nie bede mial dostepu do netu , szczerze to nawet do konca nie wiedzialem jakie typy podal moj przeciwnik z pary a co dopiero pozostali gracze w mojej grupie ,nie do konca fair jest chyba to ze osadzasz zbyt pochopnie pozostalych o postepowanie nie fair
doskonale rozumiem twoje rozgoryczenie po odpadnieciu z gry do ktorej sie czlowiek przyklada , mialem podobna sytuacje w konkursie TT , tam tez popelnilem drobny blad w formacie typu i mial on znaczenie w dalszym typowaniu , odpusiclem bo regulamin to regulamin , gorzej ze tam ten blad zauwazylem na tyle wczesnie ze jeszcze troche bylo szans na jakies dzialania zapobiegawcze , niestety pomimo moich prosb o wyjasnienie nie otrzymalem odpowiedzi , i tego mi tylko bylo zal i to mozna bylo uznac za nie fair , sytuacji z tego konkursu (a bylo ich troche ) w zadnym wypadku bym tak nie nazywal
pozdrawiam
jak dobrze pamietam to z toba chyba w parze osiagnalem precedensowy wynik 5:5

, tak wiec szacunek i powodzenia w kolejnych edycjach , mniemam ze beda