Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#2078172 - 20/02/2008 00:26 Re: Grand Prix - I Runda, Grupa 5 - Wyniki i tabele [Re: Mitul]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2006
Originally Posted By: Mitul
Porażka ?? co za bezsens, niestety nie mogę się nie zgodzić z faktem, że wg regulaminu powinienem był podać, z dogrywką, czy bez, natomiast zarówno jedna jak i druga opcja weszła bez problemu, poza tym po kursach i po buku widać jaki typ był grany

dziwne też, ze dopiero po zakończeniu kolejki błąd został zauwazony - domyslam sie, ze niektórzy zauwazyli znacznie wczesniej i czekali tylko na koniec kolejki żebym nie mial mozliwości podać zastępczego typu. Zwłaszcza, że ten typ miał DRASTYCZNY wplyw na całośc punktacji i całość rozgrywek było dokładnie śledzona myślę przez wszystkich uczestników !!!

niestety podpierając się regulaminem muszę chyba przyznać rację organizatorowi natomiast uważam to za postępowanie nie do końca fair !!!

Następnym razem sam sprawdzaj typy ktore podajesz, przeciwnik nie ma obowiązku pisania Ci ze Twoj typ jest niekompletny.

Pozdrawiam

Do góry
#2079613 - 20/02/2008 04:09 Re: Grand Prix - I Runda, Grupa 5 - Wyniki i tabele [Re: Mitul]
SOUDAL Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/12/2002
Originally Posted By: Mitul
Porażka ?? co za bezsens, niestety nie mogę się nie zgodzić z faktem, że wg regulaminu powinienem był podać, z dogrywką, czy bez, natomiast zarówno jedna jak i druga opcja weszła bez problemu, poza tym po kursach i po buku widać jaki typ był grany

dziwne też, ze dopiero po zakończeniu kolejki błąd został zauwazony - domyslam sie, ze niektórzy zauwazyli znacznie wczesniej i czekali tylko na koniec kolejki żebym nie mial mozliwości podać zastępczego typu. Zwłaszcza, że ten typ miał DRASTYCZNY wplyw na całośc punktacji i całość rozgrywek było dokładnie śledzona myślę przez wszystkich uczestników !!!

niestety podpierając się regulaminem muszę chyba przyznać rację organizatorowi natomiast uważam to za postępowanie nie do końca fair !!!

czuje sie wywolany do tablicy patrzac na tabele , mozesz wierzyc lub nie ale nawet nie mialem pojecia jak wyglada sytuacja w naszej grupie , typujac zawsze typuje zeby wygrac , nawet jesli bylbym ostatni w tabeli napewno bym nie odpuscil typowania , inna sprawa ze typy musialem poslac nieco mniej przemyslane bo mialem wyjazd i bylo pewne ze nie bede mial dostepu do netu , szczerze to nawet do konca nie wiedzialem jakie typy podal moj przeciwnik z pary a co dopiero pozostali gracze w mojej grupie ,nie do konca fair jest chyba to ze osadzasz zbyt pochopnie pozostalych o postepowanie nie fair

doskonale rozumiem twoje rozgoryczenie po odpadnieciu z gry do ktorej sie czlowiek przyklada , mialem podobna sytuacje w konkursie TT , tam tez popelnilem drobny blad w formacie typu i mial on znaczenie w dalszym typowaniu , odpusiclem bo regulamin to regulamin , gorzej ze tam ten blad zauwazylem na tyle wczesnie ze jeszcze troche bylo szans na jakies dzialania zapobiegawcze , niestety pomimo moich prosb o wyjasnienie nie otrzymalem odpowiedzi , i tego mi tylko bylo zal i to mozna bylo uznac za nie fair , sytuacji z tego konkursu (a bylo ich troche ) w zadnym wypadku bym tak nie nazywal
pozdrawiam

jak dobrze pamietam to z toba chyba w parze osiagnalem precedensowy wynik 5:5 \:\) , tak wiec szacunek i powodzenia w kolejnych edycjach , mniemam ze beda

Do góry
#2080386 - 20/02/2008 05:55 Re: Grand Prix - I Runda, Grupa 5 - Wyniki i tabele [Re: SOUDAL]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
były w ogóle jeszcze jakieś wyniki 5:5 w grupie ?? ciekawe \:\) nie twierdze ze widziałeś ze typ podano niezgodnie, ale nie wierzę, ze nikt z naszej grupy tego nie zauważył... oczywiscie nie ma obowiązku informowania o tym, zgadza się.

Mówi się trudno, szkoda tylko przegrać nie przez błędny typ tylko przez źle podaną formę i to w takim decydującym momencie.

Mówi się trudno, żałuję tylko kolejki świątecznej kiedy odpuściłem typowanie bo miałem wazniejsze sprawy na glowie i w zasadzie poddałem rundę - p;rosiłem o wolny tydzien miedzy swietami ale bylem w mniejszosci - moze wynik bylby inny.

W kazdym razie zycze powodzenia w dalszej rozgrywce.

Pozdrawiam

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4