Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#2027397 - 05/02/2008 18:14 Re: Ukradziony Eurosport z Multimedii [Re: rivex]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Niestety jestem jedną z "ofiar" zastąpienia Eurosportu - TVP Sport (sic!). Zadzwoniłem do Multimedia w tej sprawie się poskarżyć a Pani mi odpowiedziała na to: "rozmowy trwają ale proszę się nie martwić, włączenie TVP Sport nie oznacza podwyższenia abonamentu" \:D

Po 2 dniach posiadania tego TVP "gówno" Sportu nie mogę na razie powiedziec o nim NIC dobrego, same retransmisje i jakiś sporty niszowe. Hitem natomiast jest program Dariusza Szpakowskiego (wczoraj dostał Telekamerę dla najlepszego komentatora TV - sic!) 4-4-2. Obejrzałem go raz i po prostu ręce mi opadły! ŻENADA.

http://www.tvp.pl/tvpsport/programy/seri...rski.442.554165

Magazyn piłkarski 4-4-2
Program Dariusza Szpakowskiego, w którym komentator piłkarski wraz z byłem selekcjonerem reprezentacji Jerzym Engelem omawia najważniejsze wydarzenia ze światowych i krajowych boisk.

Co się dzieje w Polskim Związku Piłki Nożnej? Czy polska piłka nożna może istnieć bez układów i korupcji? Dlaczego nie możemy zbudować reprezentacji osiągającej sukcesy? W programie pytania, których do tej pory nie zadawano. Kulisy polskiego futbolu odsłaniane przez dociekliwych dziennikarzy i bezkompromisowych ekspertów.

Program z wykorzystaniem środków technicznych, pozwalających na analizę zdarzeń oraz taktyki na boisku.

Szpakowski & Engel - znawcy, eksperci \:D \:o

Do góry
Bonus: Unibet
#2027743 - 05/02/2008 20:47 Re: Ukradziony Eurosport z Multimedii [Re: DJ SOSNA]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Jak dla mnie to C+ jest bezkonkurencyjny - liga polska, angielska, hiszpanska, NFL, NBA, GP na zuzlu - wszystko LIVE

Na TVP Sport rzadko cokolwiek ogladam (nie jestem fanem lyzwiarstwa szybkiego \:D ), chociaz maja tam Copa Libertadores (ale kto ma czas w tygodniu w nocy sledzic) czy mecze el ME 2008 z naszej grupy. Maja tez PLH.

Eurosport - swietny kanal, moze nie maja praw do wydarzen z absolutnego topu, ale sa mistrzami w pokazywaniu niszowych, a jednoczesnie widowiskowych i perspektywicznych dyscyplin. Nie boja sie przelamywac stereotypow i jako pierwsi pokazywac curling, bowling czy lacrosse.

Polsat Sport - odgrzewane kotlety i podrzedne ligi pilkarskie. Lepszym pomyslem byloby pokazywanie co tydzien ciekawych spotkan przekrojowo z calej Europy np. Partizan-Crvena Zvezda, Dynamo-Szachtar itp. itd. zamiast katowac lige np. holenderska gdzie sa 3-4 elektryzujace mecze na runde.

Generalnie, w obecnych czasach i tak wszystko mozna obejrzec w necie, no ale wiadomo, ze jakosc nie ta...

Do góry
#2027766 - 05/02/2008 20:56 Re: Ukradziony Eurosport z Multimedii [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
To prawda, jeśli C+ utrzyma ekstraklasę to rzeczywiście inne platformy typu Polsat czy N będą miały trudności z konkurowaniem z nim.

Szczególnie dziwi mnie N, nie wiem czy to amatorka czy naiwność, ale pchać się z trzecią platformą na rynek to nie był chyba dobry pomysł. Chyba że naprawdę zamierzają wejść ostro i tak tupnąć, żę ekstraklasa, premiership, LM, żużel i F1 byłoby tylko u nich. Wtedy ok, ludzie kasują umowy z innymi firmami i każdy bierze N.

Do góry
#2027783 - 05/02/2008 21:01 Re: Ukradziony Eurosport z Multimedii [Re: DJ SOSNA]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Originally Posted By: DJ SOSNA
. Hitem natomiast jest program Dariusza Szpakowskiego (wczoraj dostał Telekamerę dla najlepszego komentatora TV - sic!)

Filip, telekamere dostal Szaranowicz, a Darek nie byl nawet nominowany. Szaranowicz dostał najwiekszą liczbe glosow, biorac pod uwage kazda kategorie...aa... Szpaka to tylko pozdrowil w przemowieniu.

Najwiekszym hitem byla jak dla mnie nominacja dla tych ćwierćmózgów z tvnu...ktorzy prowadzą orange. \:D

Jestem ciekaw osób ktore oddaly na nich swoj glos.

Babiarz przed Borkiem. Zadnego nominowanego z c+. Po co taka kategoria ?

Co do 4-4-2 to sie zgadzam. Żenua.. taka jak w studiu tvp.

Do góry
#2027807 - 05/02/2008 21:08 Re: Ukradziony Eurosport z Multimedii [Re: Zabielany]
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
Niech podwyższą ceny o ileś złotych, ale zwrócą ten Eurosport. Do mnie to dalej chyba nie dotarło, bo notorycznie wciskam '11'(tu miałem ustawione Euro), gdy chce zobaczyć narciarstwo alpejskie, PNA czy cokolwiek i potem łapię się na tym, że już nie można jak widzę mecz Polska - Haiti 74 \:D \:D

Do góry
#2028797 - 06/02/2008 01:27 Re: Ukradziony Eurosport z Multimedii [Re: buszmen]
Pav__ Offline
addict

Meldunek: 13/07/2005
Originally Posted By: buszmen
Do mnie to dalej chyba nie dotarło, bo notorycznie wciskam '11'(tu miałem ustawione Euro)

Ja też mam na '11' \:D

Do góry
#2028812 - 06/02/2008 01:29 Re: Ukradziony Eurosport z Multimedii [Re: Pav__]
Jakubosiu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/01/2004
Ja na 42 i nadal mam \:D

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Biszop, rafal08