Mam taką gorącą prośbę do Expekta aby kursy na Orange Ekstraklasę i 2. ligę polską wystawiał w poniedziałek. Zdecydowanie lepiej dla grających aby mieli ofertę od początku tygodnia i już wtedy zaczęli ruchy. Niestety zwykle Expekt ma kursy w czwartek moim zdaniem jest to zdecydowanie za późno. Pomijam już 2. ligę polską bo czekam na oddsy i nie mogę się doczekać. Ten nie wielki przykład pokazuje jak można ułatwić życie graczom a przecież o to chodzi w tej branży. Do tego przydałby się konkurs dla typujących nasze rodzime rozgrywki. Był odnośnie Wielkiej Brytanii i wiem, że cieszył się dość dużą popularnością. Może warto pomyśleć o konkursie dotyczącym Polski. Mam nadzieję, że Expert_Expekt coś zadziała na tym polu.
.::Think Twice::. Ignorator.
Igi, nie wygłupiaj się bo nawet nie masz o czym marzyć w tej kwestii. Żaden bukmacher online (no może poza
Bwin który ma większość kursów w poniedz.) nie wychyli się z ofertą na polską piłkę tak wcześnie. Nie ma szans.
DJ

PS: Ciekawe ilu klientów z Polski ma Expekt? Na stronie podają że w sumie mają zarejestrowanych klientów: 1.500.000, ciekawy jaki procent z tego po Polacy?