no to WNN zabalowales w popoludnie niezle w tym pociagu

Mnie rozwalil sam wjazd do Poznania, smigam glowna trasa, a tu jakis leb biegnie srodkiem ulicy prosto na auto, omienlismy go, patrzymy a tu z za zakretu wybiega gosc w kapturze z wielkim kijem bejsbolowym

co za miasto - WSTYD!
co do imprezy, dla mnie muzyczkie pieknie. Zgadzam sie, ze Rank 1 zle byl ustawiony, mogl zagrac wczesniej, ale set podobal mi sie bardzo i te dwa jego piekne utwory z liveactu - bylo klimatycznie!
Eddie takze zagral super, ale mogl sie chociaz z publika pozegnac, a nie odwrocil sie i poszedl wpizdu...
Menno piekny set, piekny kontakt z publika i zaraz po swoim secie wlazl na parkiet i bawil sie jak zwykly klubowicz przy secie Eddiego - klasa!! respect Menno!!
JOC pocisk, tego sie nie spodziewalem, rozjeb.al Arene

Na Rysku niestety nie bylem bo kierowca o 8 mial egzamin w Bydgoszczy, a szkoda bo Fragme zapuscil...
Ogolnie bibka na plus, ale hala oczywiscie do dupy, dobrze, ze przez dluzszy czas eventow nie bedzie tam, moze przyszloroczne RMI przeniosa do Bydgoszczy, to by mi bardzo odpowiadalo

Utowry nocy wg mnie: hicior na samym koncu Rank1, Rift grany przed Eddiego, Buldozer oraz Big Sky - rozje.balo Arene

bylo pieknie, impreza muzyczkie 10/10!
to jak widzim sie na EnTrance!?