Strona 3 z 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >
Opcje tematu
#2108110 - 28/02/2008 02:39 Re: Bet365 [8] [Re: zaawansowany99]
zaawansowany99 Offline
member

Meldunek: 17/02/2008
Odnosząc się do 1 strony tematu , fakt , panie z livechatu.. ich obecność tam mija się z celem.. Nic nie wiedzą.. W niczym nie mogą pomóc bo nic nie mogą. Oni wszystko "unable". Pod ręką w notatniku tylko regułki regulaminu i kopiuj wklej kopiuj wklej.

Do góry
Bonus: Unibet
#2109019 - 28/02/2008 05:31 Re: Bet365 [8] [Re: zaawansowany99]
march88 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/04/2006
Sprawdźcie pocztę. Mi bet365 dal darmowe 25zl

Do góry
#2109434 - 28/02/2008 06:34 Re: Bet365 [8] [Re: march88]
RiKi Offline
veteran

Meldunek: 19/12/2007
obudzil sie kolega \:\) juz od tygodnia lub dwoch rozslyja po skrzynkach

Do góry
#2109464 - 28/02/2008 06:39 Re: Bet365 [8] [Re: RiKi]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
dostalem 50 \:\)

Do góry
#2109849 - 28/02/2008 08:14 Re: Bet365 [8] [Re: JuN]
tmieszko Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2005
Mnie chyba muszą lubić \:\)
Standardowy bonus od depozytu 500zł, bonus Świąteczny 250zł, reload bonus 500zł, no i teraz 25zł do poszalenia \:D

Najśmieszniejsze jest to, że jeszcze ostatniego bonusu nie wyrobiłem a Oni już zachęcają mnie kolejną sumką- 25zł
normalnie krowę można za to kupić \:D \:D

Do góry
#2111039 - 28/02/2008 23:33 Re: Bet365 [8] [Re: tmieszko]
Arsen Offline
old hand

Meldunek: 09/08/2002
A jest ktos komu weryfikacje zrobili w ciagu tych obiecywanych 48h?

Do góry
#2111479 - 29/02/2008 01:41 Re: Bet365 [8] [Re: Arsen]
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
Originally Posted By: Arsen
A jest ktos komu weryfikacje zrobili w ciagu tych obiecywanych 48h?

mi mniej niz 24h

Do góry
#2111482 - 29/02/2008 01:43 Re: Bet365 [8] [Re: RiKi]
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
Originally Posted By: RiKi
obudzil sie kolega \:\) juz od tygodnia lub dwoch rozslyja po skrzynkach

moze i tak ale mi jak i koledze march dzis na maila doszlo fajny buk rzadko ktory daje kase za nic! Raz dostalem tez ot tak 25$ od Nordicbet i raz od Betfair za potwierdzenie adresu

Do góry
#2114727 - 29/02/2008 23:14 Re: Bet365 [8] [Re: KUERTEN.]
Arsen Offline
old hand

Zapis rozmowy z chatem bet365:

Dziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).

Chat InformationW tym momencie rozmawia Pan(-i) z Liliana B.

Liliana B: Witam w czacie na zywo bet365. W czym moge pomóc?

Krzysztof: Witam, skorzystalem z bonusu i czekam na weryfikacje,ktora trwa juz ponad obiecywane "do 48"h. Co teraz? moj login ****** nr bezp. ****

Liliana B: Nic.

Liliana B: Weryfikacja trwa obecnie dluzej niz zwykle ze wzgledu na ogromna ilosc nowych klientow.

Liliana B: Nie mam absolutnie zadnego wplywu na ten proces. Wykonuje te czynnosc osobny (angielski) dzial.

Krzysztof: Czyli mozna sobie tak czekac i czekac jak rozumiem

Liliana B: Mniej wiecej.

Liliana B: To byl zart.

Liliana B: Oczywiscie staramy sie dokonywac weryfikacji najszybciej jak to mozliwe.

Liliana B: Nalezy cierpliwie poczekac.

Liliana B: Czy jest cos jeszcze, w czym mozemy dzis Panu(-i) pomóc?

Krzysztof: No to nie wiem po co piszecie, ze do 48h

Liliana B: rowadzony za Pana.

Liliana B: Kod zostal wprowadzony.

Liliana B: Jezeli zyczy Pan(-i) sobie kontynuowac rozmowe na ten temat, prosze napisac e-mail na adres support-pol@customerservices365, a my przekazemy Pana(-i) komentarz przelozonemu.

Liliana B: Dziekujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Prosze wybrac opcje 'Zamknij' aby ocenic otrzymany serwis oraz poprosic o zapis czatu.

Chat InformationSesja czatu została zakończona przez bet365.

i pani sie rozlaczyla
niezla obsluga ;\)

Do góry
#2115328 - 01/03/2008 02:15 Re: Bet365 [8] [Re: Arsen]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
Arsen czego oczekujesz? Tutaj kilka osób uważa, że One mają tam pełno debilnych klientów, pytających o pierdoły dlatego tak się zachowują...
Profesjonalizm nie ma co. Pani potrafi sobie nawet żartować \:D
Podała Ci wyczerpujące info więc się rozłączyła i tyle ;\)

Do góry
#2116446 - 01/03/2008 06:24 Re: Bet365 [8] [Re: Vader]
mako_tychy Offline
member

Meldunek: 16/08/2005
Hehe, a ja wiem jaka tam jest obsługa, no ale mimo wszystko dziś znów wbiłem na chata, i znów miła rozmowa z panią Lilianą:

(wcześniej - tj. rano, pytałem o "kursy" na PLH. Pani Liliana odpowiedziała, że będą po czym się rozłączyła). Godzine przed meczem odezwałem się ponownie:

info: Dziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).
info: W tym momencie rozmawia Pan(-i) z Liliana B.
Maciej: Co z tymi kursami na Polską Ligę Hokejową. Za niecałą godzinę mecz zniknie z oferty, a ich dalej nie ma
Liliana B: Prosze o chwileczke cierpliwosci.
Liliana B: Nic nie poradze na to.
Maciej: To od czego pani tutaj jest?
Liliana B: Odpowiedzialam Panu tak jak odpowiedziano mnie.
info: Sesja czatu została zakończona przez bet365.

Chamstwo zawitało ponownie, no ale połączyłem się po raz drugi i dokończyłem dyskusję:

info: Dziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).
info: W tym momencie rozmawia Pan(-i) z Liliana B.
Maciej: Chciała mi pani odpowiedzieć tak, jak pani odpowiedziano. Czekam więc...
Liliana B: Liliana Bajger [13:34]:
Liliana B: Hi, me again, sorry, what about Polish Hockey league for today, do we offer prices?
Liliana B: Daniel Winfrow [13:35]:
Liliana B: yes, we are doing covering it
Liliana B: Liliana Bajger [13:35]:
Liliana B: thank you
Liliana B: Jezeli zyczy Pan(-i) sobie kontynuowac rozmowe na ten temat, prosze napisac e-mail na adres support-pol@customerservices365, a my przekazemy Pana(-i) komentarz przelozonemu.
Maciej: A czy nie może pani ich po prostu zapytać,
Maciej: o to co ja zapytałem?
Liliana B: Pytalam.
Maciej: Kursy na Polską Ligę Hokeja są wystawione, traderzy nawet nie wiedzą, o co pani chodzilo...
Liliana B: Udzielilam Panu odpowiedzi, jesli kursow nie ma, znaczy ze zmienili zdanie.
Liliana B: Wiec o co Panu chodzi?
Maciej: A moim zdaniem, z całym szacunkiem, pani NIE zapytała o to co trzeba.
Liliana B: Jak brzmi pytanie?
Maciej: Czy pojawią się kursy w sekcji "KURSY" odnośnie do meczu Polonia - Oświęcim, który jest już w ofercie, jednak posiada jedynie kursy w sekcji "handicap", "razem" i "zakłada na zwycięstwo"
Liliana B: Maciej: Co z tymi kursami na Polska Lige Hokejowa - tak ono brzmialo poprzednio.
Liliana B: To co Pan widzi na stronie jest dostepne.
Maciej: Proszę nie zmieniać mojego pytania, poprzednio również zaznaczyłem, że chodzi o "KURSY"
Maciej: "To co pan widzi na stronie jest dostępne" - cieszę się, ale czy pani na prawdę uważa, że chcę zapytać, czy to co widzę na stronie jest dostępne?
Liliana B: Czy Pan rozumie slowo PRICES w sporcie?
Liliana B: Prosze sprecyzowac pytanie.
Maciej: Nie, nie rozumiem żadnego słowa w angielskim języku. W szkole uczyłem się mongolskiego. Jestem prostym półgłowiekiem który chcę u Was przegrać pieniądze, a pani mi to utrudnia.
Maciej: Pytanie zadałem jasne.
Maciej: Może proszę się pofatygować, i wejść w Polski Hokej.
Maciej: Tak jak to widzą klienci.
Liliana B: Jak brzmi pytanie.
Liliana B: Prosze napisac e-mail z jasnym okresleniem, jakiego rodzaju informacji Pan oczekuje.
Maciej: Kiedy wchodzę w polski hokej, widzę mecz Polonia Bytom - Unia. Obok są tabelki Razem (czyli ilość goli w meczy, under/over), zakłady na zwyciestwo (Czyli 1 lub 2 wliczając dogrywke)
Maciej: I tam są wystawione kursy
Liliana B: Co oznacza ze sa to jedyne dostepne opcje.
Maciej: jest też tabelka KURSY, gdzie na ogół dajecie kursy na przewagi (np. Unia +2,5 gola)
Liliana B: A teraz ich nie ma i nie bedzie.
Maciej: i tam teraz nie ma kursów/prices
Liliana B: No wlasnie. Nie ma i nie bedzie.
Maciej: Czy to, że ich nie będzie, jest sprawdzoną informacją podaną przez traderów?
Liliana B: Tak.
Liliana B: Nie Pan pierwszy o to pyta.
Maciej: Nie jednokrotnie najpierw są te, a dopiero później pojawią się "kursy" dlatego pytam
Maciej: Poza tym, już 2 razy w tym sezonie usłyszałem od pani (czytać od Liliany Bajger), że kursów nie będzie, poczym one się pojawiały.
Maciej: Jak pani skomentuje ten fakt?
Liliana B: Prosze o chwileczke cierpliwosci.
Liliana B: Odpowiem Panu mailem w ciagu 15 minut.
Maciej: Jestem w 100% przekonany, że teraz nie zadała pani sobie trudu, zapytać traderów o "Kursy", a odpowiedzi udzieliła mi pani na odczepne. Proszę być pewnym, że przekieruję sprawę do pani przełożonych. Zgodnie na wielu forach ludzie twierdzą, że nie ma pani pojęcia o niczym. W dodatku jako jedyna cały czas pani odsyła do kontaktu mailowego, podczas gdy pan Maciej nie widział problemu odpisać mi na chacie (a 10minut póxniej pojawily sie kursy). W internecie panuje zgodna opinia, ze nie ma pani pojęcia o wielu sprawach, i nikomu pani nie pomaga. W dodatku użytkownicy spotykają się z czystym CHAMSTEM z pani strony. I ja jestem tego dowodem. Co mialo znaczyc wyłączenie rozmowy w moim poprzednim kontakcie z panią? Czy to pani prywatne Gadu-gadu, i pani wybiera z kim będzie rozmawiać, czy pani praca? proszę mi odpowiedzieć, dlaczego pani się rozłączyła? To również zgłoszę do przełożonych. a na odpowiedż mailową czekam 15 minut. Mam nadzieję, że dotrzyma pani słowa.
Liliana B: Przepraszamy za opóźnienie, wkrótce będziemy z Panem(-ią).
Liliana B: Czy jest cos jeszcze, w czym mozemy dzis Panu(-i) pomóc?
Maciej: Jeżeli pani nie zauważyła, to zadałem kilka pytań. Może mi pani pomóc odpowiadająć na nie.
Maciej: Dlaczego pani się rozłączyłą/
Liliana B: Poniewaz Pan byl niegrzeczny.
Liliana B: Nie otzymalismy od Pana(-i) zadnej wiadomosci. Czy zyczy Pan(-i) sobie kontynuowac czat?
Maciej: Zapytałem tylko, od czego pani tu jest? O ilę się nie mylę, odpowiada pani, za rozwiązywanie problemów użytkowników z ofertą. A nie pomaga pani za wiele. Najpierw pani odpisała:
Maciej: "Tak, kursy pojawią się dzisiaj" a potem "nie ma i nie będzie"
Liliana B: Tak, poniewaz uzyskalam kolejno wlasnie takie sprzeczne informacje.
Maciej: Po drodze próbuje pani mnie zacytować, zmieniając moje słowa. Nie lubię, jak traktuje się mnie jak idiotę.
Liliana B: Prosze Pana, nie moge zajac sie Pana pytaniem poniewaz nie chce sie Pan rozlaczyc i poczekac na moj e-mail.
Maciej: W dodadku nie muszę wiedzieć co oznacza słowo "prices" w sporcie aby dostać odpowiedź na moje pytanie. I chciałbym pani przypomnieć, że słowo "prices" nic nie znaczy w sporcie, co innego w temacie zakładów bukmacherskich.
Maciej: Dobrze, już się rozłączam jak tak bardzo pani przeszkadzam. Przepraszam, nie wiedziałem że jestem tu niemile widziany.
Maciej: Czekam na odpowiedź. 15 minut.

Do góry
#2116506 - 01/03/2008 06:54 Re: Bet365 [8] [Re: mako_tychy]
pettersen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2005
jedna wielka zenada

skad tacy ludzie sie tam biora

Do góry
#2116614 - 01/03/2008 07:19 Re: Bet365 [8] [Re: pettersen]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
oni chyba z blekitnej linii podkupili pracownikow albo ta sama firma ich szkolila

Do góry
#2116634 - 01/03/2008 07:23 Re: Bet365 [8] [Re: pettersen]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
inna sprawa mako ze marudny jestes. skonczy sie na tym ze cie zlimituja i bedziesz se mógł pograc plh .... za 10 złotych

Do góry
#2116689 - 01/03/2008 07:40 Re: Bet365 [8] [Re: gryzonko]
mako_tychy Offline
member

Meldunek: 16/08/2005
A to wiem. Dawniej taki marudny nie byłem, przy okazji innych buków też nie. Po prostu czasem mi nerwy puszczają, bo z nimi zawsze kończy się tak samo. Chyba już sobie odpuszczę live'chaty z panią Lilianą.

Ps. wiem, że to się może skończyć limitami. Choć z drugiej strony, jako szef takiej kobiety, chciałbym wiedzieć zachowaniu i kompetencjach takiego pracownika. Jeszcze bym użytkownikowi bonusa za ten "donos" dał. Pewnie wiele tracą przez tych ludzi.

Do góry
#2116701 - 01/03/2008 07:51 Re: Bet365 [8] [Re: mako_tychy]
Arsen Offline
old hand

ja wyslalem maila w stylu "co to ma znaczyc?" z zalaczona rozmowa z ww. pania i poskutkowalo, za jakis czas byla odpowiedz i sprawa rozwiazana.

Do góry
#2116804 - 01/03/2008 08:40 Re: Bet365 [8] [Re: Arsen]
herbata79 Offline
stranger

Meldunek: 03/02/2008
Z calym szacunkiem dla plci przeciwnej, ale jednak rzadkoscia u kobiet jest zainteresowanie sportem, dlatego Pani Lilianna troszke razi niekompetencja. Fakt, ze mako rzeczywiscie lekko sie "czepiales" i wywolales u Pani z supportu frustracje z objawami chamstwa i zniecierpliwienia ;\)
Zapewne rowniez, Pani Liliana B. patrzac na statystyki wiekszosci z petentow widzi kto i ile przegral juz kasy. Nie dziw sie, ze skoro ogrywasz buka (a mam dziwne uczucie, ze tak jest) to Twoja obecnosc z jako klienta jest zupelnie niepozadana (co oczywiscie nie oowinno wplywac na jakosc obslugi supportu - teoretycznie...).
To taki tam moj wtret...Pozdro!

Do góry
#2116822 - 01/03/2008 08:56 Re: Bet365 [8] [Re: herbata79]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
Agnieszka jest OK \:\)

Do góry
#2117131 - 01/03/2008 16:46 Re: Bet365 [8] [Re: mako_tychy]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Originally Posted By: mako_tychy
A to wiem. Dawniej taki marudny nie byłem, przy okazji innych buków też nie. Po prostu czasem mi nerwy puszczają, bo z nimi zawsze kończy się tak samo. Chyba już sobie odpuszczę live'chaty z panią Lilianą.

Ps. wiem, że to się może skończyć limitami. Choć z drugiej strony, jako szef takiej kobiety, chciałbym wiedzieć zachowaniu i kompetencjach takiego pracownika. Jeszcze bym użytkownikowi bonusa za ten "donos" dał. Pewnie wiele tracą przez tych ludzi.
Coś o tym wiem \:o
Szkoda, że nie zapisałem sobie 'rozmowy' z panią od nich.
Oszukali mnie na tenisie, dokładnie podczas gry live debli.
Grałem progresją na breaki jakieś dwa tygodnie temu mniejszy turniej.
O dziwo wszystko było ok, zadnych problemów, kursy na spotkanie cały czas dostępne.
Już miałem stawiać 6 poziom, wpisuje stawkę i ..
i klapa ! Totalna blokada spotkania ! Zblokowali wszystko !
Dodam, że chciałem to postawić gdy jeszcze trwał gem poprzedni wiec nie ma mowy o tym by ten
na ktorego chciałem postawić się rozpoczał.
Pisze od razu do nich co jest grane? To kobieta chciała ze mnie głupka zrobić, pisała ze mają problem z transmisją video \:o
Gdy zapytałem - jakie video ? Przecież tego meczu nie można u was oglądać to zrzuciła winę na moje łącza
z którymi nie miałem wtedy najmniejszych problemów.
Pisałem, że czuje się przez nich oszukany itd, solidnie się kobiecie oberwało, pogroziła blokadą konta itp

Najlepsze jest to, że w gemie którego chciałem obstawić padł break

Dodam, że historia powtorzyła się raz jeszcze gdzie na 5 poziomie w ten sam sposob się zachowali i break oczywiście padł ..

Dlatego radzę uważać obstawiać mniejsze tenisowe turnieje na live, które oni oferują.
Ja na pewno w takie nie wdepne

Do góry
#2117266 - 01/03/2008 19:01 Re: Bet365 [8] [Re: Platini]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008
Originally Posted By: Platini
...
Oszukali mnie na tenisie, dokładnie podczas gry live debli.
Grałem progresją na breaki ...

To jeszcze wyjaśnij na jakiej podstawie sądzisz,
że buk musi oferować kurs na każde zdarzzenie?
Jak Ci wystawią 1,001 to będzie ok?
Jak grasz progresją, to musisz byc przygotowany na takie przypadki.

Gdyby każdy liczył wygrane z zakładów których
nie zdązył obstawić, to buki poszły by z torbami.

Do góry
Strona 3 z 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08